Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
το γ δεν θυμαμαι να ακουσα πουθενα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη γτ δεν ειναι και καλη η ποιοτητα του ηχου!

χμμμμ... :sunglasses: η απάντησή σου είναι μεν σωστή, αλλά τα κενά που έχεις στο εν λόγω γνωστικό αντικείμενο είναι εμφανή... :huh:

παρά ταύτα θα σε περάσω :birdman: αλλά θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο :birdman: για να μην σε κοροιδεύουν τα υπόλοιπα παιδάκια στην τάξη :birdman: και η κακή ποιότητα ήχου είναι δικαιολογία :birdman: όλοι μας την ίδια ηχογράφηση έχουμε ακούσει :birdman:αλλά τον αγαπάμε τον λέντη γιατί μας μαθαίνει χρήσιμα πράγματα και εμπλουτίζει το πενιχρό υβρεολόγιό μας :birdman: την επόμενη φορά που θα πέσει απροειδοποίητο τεστ σε θέλω προετοιμασμένη :birdman: αλλιώς θα καλέσω τους κηδεμόνες σου :birdman: θες να μάθουν ότι η κορούλα τους δεν ξέρει να βρίζει σωστα? :birdman: αυτό θέλεις? :birdman:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
χμμμμ... :sunglasses: η απάντησή σου είναι μεν σωστή, αλλά τα κενά που έχεις στο εν λόγω γνωστικό αντικείμενο είναι εμφανή... :huh:

παρά ταύτα θα σε περάσω :birdman: αλλά θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο :birdman: για να μην σε κοροιδεύουν τα υπόλοιπα παιδάκια στην τάξη :birdman: και η κακή ποιότητα ήχου είναι δικαιολογία :birdman: όλοι μας την ίδια ηχογράφηση έχουμε ακούσει :birdman:αλλά τον αγαπάμε τον λέντη γιατί μας μαθαίνει χρήσιμα πράγματα και εμπλουτίζει το πενιχρό υβρεολόγιό μας :birdman: την επόμενη φορά που θα πέσει απροειδοποίητο τεστ σε θέλω προετοιμασμένη :birdman: αλλιώς θα καλέσω τους κηδεμόνες σου :birdman: θες να μάθουν ότι η κορούλα τους δεν ξέρει να βρίζει σωστα? :birdman: αυτό θέλεις? :birdman:
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα!!!!
ναι ναι σε φοβηθηκα φαβοριτα-μποι :birdman:
αντε νυσταξα παω για νανι!!!
μακια παιδες!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Επ Γεια σας ρεμαλια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μπα,όχι με το χέρι μου...στο σχολείο όλοι με φωνάζανε μελανοχέρι :rolleyes:

εμένα με φωνάζανε κουλοχέρι. Έλα αύριο στις 18:32 στο σταθμό λαρίσης να μου κάνεις τις μελανιές. Θα είμαι δίπλα στα έβερεστ και θα πίνω χυμο βύσινο. Πρόσεχε εκεί γιατί έχει μια λακουβίτσα και είχα σκοντάψει

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Επ Γεια σας ρεμαλια

τράβα για ύπνο ρε :grin:

εμένα με φωνάζανε κουλοχέρι. Έλα αύριο στις 18:32 στο σταθμό λαρίσης να μου κάνεις τις μελανιές. Θα είμαι δίπλα στα έβερεστ και θα πίνω χυμο βύσινο. Πρόσεχε εκεί γιατί έχει μια λακουβίτσα και είχα σκοντάψει

αυτή η λακουβίτσα τελικά είχε φάει πολύ κόσμο...τελικά αναγκάστηκε ο δήμος μετά από σωρεία καταγγελιών να την μπαζώσει (=έριξε μέσα την βίλμα)

Επισκέπτης

Πρωί μπορείς; Έχω δουλειά το απόγευμα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom