Επισκέπτης
Που να ειχε τις μελανιες τυπε κιθαρα..στην πλατη...
Μια στα μπράτσα.....μια στην πλάτη....ε να δείχχνει άγριος ρε παιδί μου στις γκόμενες,ότι παίζει ξύλο και έτσι
Που να ειχε τις μελανιες τυπε κιθαρα..στην πλατη...
Κοίτα....εγώ που έχω δει το σώμα σου...πιστεύω ότι πιο ωραίο θα ήταν άμα είχε και 2-3 μελανιές πάνω του....δε ξέρω αν συμφωνείς και συ.....
το γ δεν θυμαμαι να ακουσα πουθενα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη γτ δεν ειναι και καλη η ποιοτητα του ηχου!
Να του κάνουμε δώρο το πακέτο της Nova που έχει όλη μέραναι το σκασμένο. Και δεν έχει και κανα κινούμενο σχέδιο τώρα στο 0-6 να κάτσει να δει
συμφωνώ. Θα μου τις κάνεις εσύ με στυλό;
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα!!!!χμμμμ... η απάντησή σου είναι μεν σωστή, αλλά τα κενά που έχεις στο εν λόγω γνωστικό αντικείμενο είναι εμφανή...
παρά ταύτα θα σε περάσω αλλά θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο για να μην σε κοροιδεύουν τα υπόλοιπα παιδάκια στην τάξη και η κακή ποιότητα ήχου είναι δικαιολογία όλοι μας την ίδια ηχογράφηση έχουμε ακούσει αλλά τον αγαπάμε τον λέντη γιατί μας μαθαίνει χρήσιμα πράγματα και εμπλουτίζει το πενιχρό υβρεολόγιό μας την επόμενη φορά που θα πέσει απροειδοποίητο τεστ σε θέλω προετοιμασμένη αλλιώς θα καλέσω τους κηδεμόνες σου θες να μάθουν ότι η κορούλα τους δεν ξέρει να βρίζει σωστα? αυτό θέλεις?
Σίγουρα ήτανε αυτός ο λόγος που μελάνιαζε το χέρι σου;Μπα,όχι με το χέρι μου...στο σχολείο όλοι με φωνάζανε μελανοχέρι
Σίγουρα ήτανε αυτός ο λόγος που μελάνιαζε το χέρι σου;
Ρε σκασμένε δίνεις απίθανες πάσες!
Εεε δεν έχω παρά να στο αφιερώσω:Δε μελάνιαζε το δικό μου χέρι....αλλά το χέρι τον αλλωνών....τους έκανα και τατού τσάμπα ;)
Τυπε ολο μαλακιες γραφεις...τραβα για υπνο..Σίγουρα ήτανε αυτός ο λόγος που μελάνιαζε το χέρι σου;
Ρε σκασμένε δίνεις απίθανες πάσες!
Μπα,όχι με το χέρι μου...στο σχολείο όλοι με φωνάζανε μελανοχέρι
Επ Γεια σας ρεμαλια
εμένα με φωνάζανε κουλοχέρι. Έλα αύριο στις 18:32 στο σταθμό λαρίσης να μου κάνεις τις μελανιές. Θα είμαι δίπλα στα έβερεστ και θα πίνω χυμο βύσινο. Πρόσεχε εκεί γιατί έχει μια λακουβίτσα και είχα σκοντάψει
εμένα με φωνάζανε κουλοχέρι. Έλα αύριο στις 18:32 στο σταθμό λαρίσης να μου κάνεις τις μελανιές. Θα είμαι δίπλα στα έβερεστ και θα πίνω χυμο βύσινο. Πρόσεχε εκεί γιατί έχει μια λακουβίτσα και είχα σκοντάψει
Πρωί μπορείς; Έχω δουλειά το απόγευμα
Πρωί μπορείς; Έχω δουλειά το απόγευμα
Εεε θα στο έλεγε έτσι κ αλλιώς,σιγά μην χάσει την πάτυ για τα μούτρα σουτι ώρα; Να έχει τελειώσει η πάτυ και μετά
τι ώρα; Να έχει τελειώσει η πάτυ και μετά