jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
αδελφουλη αν δεν τελειώσει όλο αυτό γρήγορα θα έχουμε αλλά όλοι θα αποκτήσουμε ψυχολογικά
Θα δειξει
Κραταμε γερα ακομα!!!!
αδελφουλη αν δεν τελειώσει όλο αυτό γρήγορα θα έχουμε αλλά όλοι θα αποκτήσουμε ψυχολογικά
τέλος Απριλίου να μου τα πεις αυτάΘα δειξει
Κραταμε γερα ακομα!!!!
τέλος Απριλίου να μου τα πεις αυτά
μόλις το κόψουν και αυτό θα σου πωΕ εμενα το περπατημα με χαλαρωνει κ την πολεμαω
Για ποσο θα δειξει
μόλις το κόψουν και αυτό θα σου πω
με χίλιες κλήσεις την ημέρα ..., Θα δεις θα πάμε σε ολική απαγόρευσηΡε συ συ ολα τα κακα βλεπεις
Χαλαρα
με χίλιες κλήσεις την ημέρα ..., Θα δεις θα πάμε σε ολική απαγόρευση
την Κυριακή αλλάζει και η ώρα θα νυχτώνει πιο αργά και θα κάτσει μέσα ο Έλληνας δεν νομίζωΘα δειξει γαμω την ατυχια μας μεσα!!!
την Κυριακή αλλάζει και η ώρα θα νυχτώνει πιο αργά και θα κάτσει μέσα ο Έλληνας δεν νομίζω
εγώ φίλε μάλλον θα πάω Ανάβυσσο περιμένω απλός άδεια κίνησης μόνιμηΓαμα τα
Δεν μ αρεσει που θα νυχτωνει πιο αργα
εγώ φίλε μάλλον θα πάω Ανάβυσσο περιμένω απλός άδεια κίνησης μόνιμη
θάλασσα ησυχία βόλτεςΕ αν εισαι καλυτερα εκει
θάλασσα ησυχία βόλτες
αδελφουλη πολύ καλύτερα αλλιώς με τόση αδράνεια θα την ψωνίσωΑυτα ειναι
αδελφουλη πολύ καλύτερα αλλιώς με τόση αδράνεια θα την ψωνίσω
εχεις ελευθερας απο μενα αλλα κρατα και 150 πανω σου για παν ενδεχωμενο.εγώ φίλε μάλλον θα πάω Ανάβυσσο περιμένω απλός άδεια κίνησης μόνιμη
εχεις ελευθερας απο μενα αλλα κρατα και 150 πανω σου για παν ενδεχωμενο.![]()
Να πας αλλα εκτος τα 150 του πηγαινε και αλλα τόσα του ελα κρατα και καποτες και λιπαντικο. :SΝα ρθω για καφε καμια μερα??
Να πας αλλα εκτος τα 150 του πηγαινε και αλλα τόσα του ελα κρατα και καποτες και λιπαντικο. :S