TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
καλό Σεπτεμβρίο... Τι θα γίνει με τον τουρισμό ???????Ακριβώς! Κ το Μάη να ανοίξουν τα πάντα(λέμε τώρα) δε θα κουνιέται φύλλο στην αγορά κλπ
καλό Σεπτεμβρίο... Τι θα γίνει με τον τουρισμό ???????Ακριβώς! Κ το Μάη να ανοίξουν τα πάντα(λέμε τώρα) δε θα κουνιέται φύλλο στην αγορά κλπ
Ακριβώς! Κ το Μάη να ανοίξουν τα πάντα(λέμε τώρα) δε θα κουνιέται φύλλο στην αγορά κλπ
Εννοώ για τα δικά μας δεδομένα. Αν τα 70 τη μέρα γίνουν 250 κλπ είναι να μας κλαίνε οι ρέγγεςεικονικά όταν δεν μπορείς να εξετάσεις όλους τους άρρωστους είναι σαν την Ιταλία που τραβάει τους αναπνευστηρες από τους γέρους ωχ
καλό Σεπτεμβρίο... Τι θα γίνει με τον τουρισμό ???????
Εννοώ για τα δικά μας δεδομένα. Αν τα 70 τη μέρα γίνουν 250 κλπ είναι να μας κλαίνε οι ρέγγες
Αντίο ζωή ο τουρισμός σε μεγάλο βαθμόκαλό Σεπτεμβρίο... Τι θα γίνει με τον τουρισμό ???????
δεν δείχνει ότι θα πιάσουμε αυτά τα νούμερα .... ΜακάριΕννοώ για τα δικά μας δεδομένα. Αν τα 70 τη μέρα γίνουν 250 κλπ είναι να μας κλαίνε οι ρέγγες
Ευτυχώς ναι!δεν δείχνει ότι θα πιάσουμε αυτά τα νούμερα .... Μακάρι
εγώ φίλε έκανα το πρωί το χοντρό μου .... Ο baros φταίειΕ αν κ με καραντινα παει ετσι κατι βρωμαει
εγώ φίλε έκανα το πρωί το χοντρό μου .... Ο baros φταίει
εγώ φίλε έκανα το πρωί το χοντρό μου .... Ο baros φταίει
παρε ενα πυροσβεστηραΤο διαβαδα διπλα
Το πουλι μου φλογες βγαζει
Λες κ ειναι πετρογκαζι
![]()
η φιαλι έχει αδειάσει όμωςΤο διαβαδα διπλα
Το πουλι μου φλογες βγαζει
Λες κ ειναι πετρογκαζι
![]()
γεια χαράκαλησπερες στον λαο
γεια σου τασουληγεια χαρά
θέλει και βόλτα ο φίλος μας >γεια σου τασουλη
χμμ θελει 150 προστιμο να στρωσει χαρακτηραθέλει και βόλτα ο φίλος μας >μπατσες πρέπει
![]()