TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
τωρα ρε εδω και 2 ωρεςΚαλημερες τασσουλη
Αυπνιες??
τωρα ρε εδω και 2 ωρεςΚαλημερες τασσουλη
Αυπνιες??
απο 6.10 καθε ημεραAυτο λεω απ τις 7"44![]()
απο 6.10 καθε ημερα
Καλημέρα στους φίλουςμερααααααα![]()
καλως τον και ας αργησες ;) θελεις καφεδακιΚαλημέρα στους φίλους![]()
Μπα, όχι, γιατί θα αρχίσεις τα βίντεοκαλως τον και ας αργησες ;) θελεις καφεδακι![]()
![]()
Μελαγχολικός ο καιρός σήμερα αλλά μου αρέσει...
θα καναμε καμια τσαρκα φιλε αλλα την πατησαμε :- μπορει να παω στο ελληνικο εχει εκθεση αυτοκινητουΜελαγχολικός ο καιρός σήμερα αλλά μου αρέσει...
Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός τα βλέπει και γελάει...θα καναμε καμια τσαρκα φιλε αλλα την πατησαμε :- μπορει να παω στο ελληνικο εχει εκθση αυτοκινητου![]()
![]()
μια κυριακη ειμαστε οφ παει και αυτη :- σιγουρα ομως θα βρω καποιον εδω μεσα να βγαλω την τρελλα μουΌταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός τα βλέπει και γελάει...
Το θέμα δεν είναι αν θα βρεις, αλλά ποιον να διαλέξεις, πολλές οι επιλογές :Sμια κυριακη ειμαστε οφ παει και αυτη :- σιγουρα ομως θα βρω καποιον εδω μεσα να βγαλω την τρελλα μου![]()
![]()
![]()
![]()
εχω βρει ενα φρουτο ;) ειναι και εποχηςΤο θέμα δεν είναι αν θα βρεις, αλλά ποιον να διαλέξεις, πολλές οι επιλογές :S
Μη βιάζεσαι, άστο να ωριμάσει πρώτα...εχω βρει ενα φρουτο ;) ειναι και εποχης![]()
φιρικι
![]()
![]()
ειναι 7μηνιτικοΜη βιάζεσαι, άστο να ωριμάσει πρώτα...
Δεν κρύωσε πια η θάλασσα;ειναι 7μηνιτικοκαλα δεν ειναι
οτι πρεπει για μπανακι
![]()
![]()
οχιΔεν κρύωσε πια η θάλασσα;
Πού είναι κι ο Τζίμης που βούτηξε πριν λίγες μέρες να μας πει;οχιστην αττικη εχει καλη θερμοκρασια ολο τον χρονο
![]()
![]()