baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.953
- Πόντοι
- 6.035
εχουμέ μπλέξει με τον τσιμυ εγω σήμερα βρήκα σοκολάτα. :Saxxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaxaaxxa
εχουμέ μπλέξει με τον τσιμυ εγω σήμερα βρήκα σοκολάτα. :Saxxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaxaaxxa
Την έφαγες;εχουμέ μπλέξει με τον τσιμυ εγω σήμερα βρήκα σοκολάτα. :S
εχουμέ μπλέξει με τον τσιμυ εγω σήμερα βρήκα σοκολάτα. :S
μλκς είσαι και να την είχε τρυπήσει με ενέση και είχε βάλει δηλητήριο. :S σαν καλός φιλευσπλαχνός που έιμαι την κέρασα στα φανάρια που την είχαν μεγαλύτερη αναγκή απο μένα. :SΤην έφαγες;
οχι μπαροτσαρκα.![]()
που ειναι πηγε για νανακια;![]()
:- :SΤο παρόν νήμα είναι ιταμό και ποταπό και δια τούτο απορώ ίνα τι μέλη του ιδικού μας νήματος συγγράφουν..
:- :-Το παρόν νήμα είναι ιταμό και ποταπό και δια τούτο απορώ ίνα τι μέλη του ιδικού μας νήματος συγγράφουν..
οχι μπαροτσαρκα.![]()
Το κάθε νήμα είναι ό,τι είναι τα μέλη του, επομένως μια χαρά νήμα είναι αγαπητέ...Το παρόν νήμα είναι ιταμό και ποταπό και δια τούτο απορώ ίνα τι μέλη του ιδικού μας νήματος συγγράφουν..
Πήγες μετά και έλεγξες τα αποτελέσματα;μλκς είσαι και να την είχε τρυπήσει με ενέση και είχε βάλει δηλητήριο. :S σαν καλός φιλευσπλαχνός που έιμαι την κέρασα στα φανάρια που την είχαν μεγαλύτερη αναγκή απο μένα. :S
Το κάθε νήμα είναι ό,τι είναι τα μέλη του, επομένως μια χαρά νήμα είναι αγαπητέ...
τετοιος αληταμπουρας το μπ[αρο φιλε ειδες; :SΠήγες μετά και έλεγξες τα αποτελέσματα;
Έπεσε λογοκρισία; Χαχαχα...το μπαρο φιλε Λιακο ηθελα να γραψω![]()
Έπεσε λογοκρισία; Χαχαχα...
Όταν αρχίσει να σιάχνει μηνύματα ο Τζιμάρας να δεις...
ο θεός τιμωρεί κατ'εντολήν μου πάντα.Έπεσε λογοκρισία; Χαχαχα...
σιγά μην κάνει και οδοσήμανση. :SΌταν αρχίσει να σιάχνει μηνύματα ο Τζιμάρας να δεις...
μερααααααα