loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ναι...οτι αν μου καθοταν εγω την γαμουσα παντως....Εμένα πάντως Ατζελίνα Τζολί μ'αρέσει...
Λουκ έχεις να σχολιάσεις κάτι;;;
αλλα!!!πλεον,,,εχει καλυτερες....
ναι...οτι αν μου καθοταν εγω την γαμουσα παντως....Εμένα πάντως Ατζελίνα Τζολί μ'αρέσει...
την φατσα της την προσεξες?
δηλαδη αν σου καθοταν αυτη θα σε χαλαγε τυπε??τις πιτσιρικες τις ρωτας αν θα σου καθονταν?εεεε.........οχι ρε...καταρχην αυτη ειναι πανω 25-26 που εχω οριο...
Mε τι ρε την γαμουσες?με τα σταρακια?ναι...οτι αν μου καθοταν εγω την γαμουσα παντως....
αλλα!!!πλεον,,,εχει καλυτερες....
μανδαμ...αυτη ειναι η κιμ με καργα φωτομαγαζο...
αυτη που εβαλα εγω ειναι η φυσικη κιμ....
Kai ayto vilma gia sena
http://[URL unfurl="true"]www.funniest-stuff.com/wp-content/uploads/hot-brunette-audrey-bitoni-03.jpg[/img[/URL]] :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]ναι...την φατσα της την προσεξες?!
και ειναι κ φωτοσοπιασμενη....φαντασου την αβαφτη το πρωι... :S
μαζεψου...αμα δε σαρεσει σε αλλο θρεντ..κανε μας την χαρη και βουλωσε το λιγο
Εμένα πάντως Ατζελίνα Τζολί μ'αρέσει...
κοιτα...αν δεν εχεις καποιο φετιχ η απλα αν δεν σαρεσουν οι παχουλες(κατι το οποιο σεβομαι και δε με αφορα στην τελικη)δεν την πηδας.δηλαδη αν σου καθοταν αυτη θα σε χαλαγε τυπε??τις πιτσιρικες τις ρωτας αν θα σου καθονταν?
Δεν τις ρωταω καθονται απο μονες τους...δηλαδη αν σου καθοταν αυτη θα σε χαλαγε τυπε??τις πιτσιρικες τις ρωτας αν θα σου καθονταν?
μαζεψου...αμα δε σαρεσει σε αλλο θρεντ..
με οτι γουσταρει φιλε...η γυναικα ειναι κουκλα...Mε τι ρε την γαμουσες?με τα σταρακια?
ναι...την φατσα της την προσεξες?!
και ειναι κ φωτοσοπιασμενη....φαντασου την αβαφτη το πρωι... :S
μαθε να μιλας μη πιαστουμε εξτεσιον με εξτενσιον!!αμα σε πλακωσω στις κλοτσες
θα σου πω εγω βρωμομουνο
αντε κοπανα την απο δω
Τι εστι κοκονα?μπα...κοκονα την κοβω...
αυριο ολα νομιζω.τριτη κ τεταρτη τιποτα!Ποιο καλο παιδι θα μου πει τι διαολο δεν λειτουργει αυριο ?
δυσμορφη ...αλλα απο κορμι σκιζει...μαναρι μου εχει 2 πανεμορφες μαυρες ματαρες , υπεροχα χειλη και τελεια δοντια .... τι εχει ?