Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τι κανετε μποιζζζζζζζ ???????? τι λετε εδωωωωω ????
... ασχετο .. εχω φαει 2 σουβλακια και νιωθω οτι θα εκραγω :S...
Σιγα... τοσο λιγο τρως? ;)
τι κανετε μποιζζζζζζζ ???????? τι λετε εδωωωωω ????
... ασχετο .. εχω φαει 2 σουβλακια και νιωθω οτι θα εκραγω :S...
Κάπως έτσι,βαριέμαι να εξηγώΠώς το περάσανε από το video σε dvd δηλαδή;;;
Δεν πειράζει ούτε με ενδιαφέρει κιόλας,η ουσία:παίζει να το βρω κάπου-κάπως με καλό ήχο;;;Κάπως έτσι,βαριέμαι να εξηγώ
οχιιιι ... αφου μερικοι μερικοι δεν κραταν τον λογο τουςβιλυ ταινια ειδες
2 λεεεω ... και επειδη πινω και πολυ νερο :S :S :S :S :S... δν μπορω να κατσω μπρουμυτα :SΣιγα... τοσο λιγο τρως? ;)
να πας να ρίξεις και ένα χέσιμο μετά, θα έρθεις στα ίσια σου
ειναι και τα βυζια που εμποδιζουνοχιιιι ... αφου μερικοι μερικοι δεν κραταν τον λογο τους
:'(
:S .... αλλα εχω σκασει ... :S2 λεεεω ... και επειδη πινω και πολυ νερο :S :S :S :S :S... δν μπορω να κατσω μπρουμυτα :S
θα μας γαμησει ολους λεμε....εχει παρει φορα....πρωτος στην λιστα του ειναι ο νωντας......τσολιααααααααααααα εισαι καφρος
εχεις μπλεξει με κακιες παρεες σε στηνουν τα βρωμοπαιδα αλλα εσυ δεν εκατσες να σκασεις βγηκες για σουβλακι δε πιστευω να πηγες σ'αυτο με ενα ευρωοχιιιι ... αφου μερικοι μερικοι δεν κραταν τον λογο τους
:'(
:S .... αλλα εχω σκασει ... :S2 λεεεω ... και επειδη πινω και πολυ νερο :S :S :S :S :S... δν μπορω να κατσω μπρουμυτα :S
θα σας κατσε φρονιμα εγω δε βαζω ξενα πραματα στον χωρο εξαγωγων μουθα μας γαμησει ολους λεμε....εχει παρει φορα....πρωτος στην λιστα του ειναι ο νωντας......
.... ξερεις τι βασανο ειναι πλακα πλακα ? με σουτιεν δεν πονας αλλα δεν εισαι ανετη ... το βγαζεις εισαι ανετη αλλα πονας .... :S :S :S :Sειναι και τα βυζια που εμποδιζουν
το πιστευω ... την πρωτια του νωντα κανεις !!!θα μας γαμησει ολους λεμε....εχει παρει φορα....πρωτος στην λιστα του ειναι ο νωντας......
εχεις μπλεξει με κακιες παρεες σε στηνουν τα βρωμοπαιδα αλλα εσυ δεν εκατσες να σκασεις βγηκες για σουβλακι δε πιστευω να πηγες σ'αυτο με ενα ευρω
βγηκες μηπως εκανες και σεξ.... ξερεις τι βασανο ειναι πλακα πλακα ? με σουτιεν δεν πονας αλλα δεν εισαι ανετη ... το βγαζεις εισαι ανετη αλλα πονας .... :S :S :S :S
το πιστευω ... την πρωτια του νωντα κανεις !!!
εχει κλεισει ρε γαμωτο ...
οχι βγηκα πρωτα ... και μετα πηγα για σουβλακι
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :oβγηκες μηπως εκανες και σεξ
καλα λεω εγω εχεις μπλεξει με βρωμοπαρεες και σε στηνουν και σεξ δε σου κανουν:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
τον νωντα ειχες γκομενα;ναι ειναι η κοπελα μου βιλμα...
αλλα παχυνε "λιγο"
ειδες ... ??? .... κανεις δν μ αγαπαει εμενα ... :'( :'( :'( :'( :'(καλα λεω εγω εχεις μπλεξει με βρωμοπαρεες και σε στηνουν και σεξ δε σου κανουν
ναι ειναι η κοπελα μου βιλμα...
αλλα παχυνε "λιγο"