Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
τι κανετε μποιζζζζζζζ ???????? τι λετε εδωωωωω ????
... ασχετο .. εχω φαει 2 σουβλακια και νιωθω οτι θα εκραγω :S...
Σιγα... τοσο λιγο τρως? ;)
τι κανετε μποιζζζζζζζ ???????? τι λετε εδωωωωω ????
... ασχετο .. εχω φαει 2 σουβλακια και νιωθω οτι θα εκραγω :S...
Κάπως έτσι,βαριέμαι να εξηγώΠώς το περάσανε από το video σε dvd δηλαδή;;;
Δεν πειράζει ούτε με ενδιαφέρει κιόλας,η ουσία:παίζει να το βρω κάπου-κάπως με καλό ήχο;;;Κάπως έτσι,βαριέμαι να εξηγώ
οχιιιι ... αφου μερικοι μερικοι δεν κραταν τον λογο τουςβιλυ ταινια ειδες![]()
2 λεεεω ... και επειδη πινω και πολυ νερο :S :S :S :S :S... δν μπορω να κατσω μπρουμυτα :SΣιγα... τοσο λιγο τρως? ;)
να πας να ρίξεις και ένα χέσιμο μετά, θα έρθεις στα ίσια σου
ειναι και τα βυζια που εμποδιζουνοχιιιι ... αφου μερικοι μερικοι δεν κραταν τον λογο τους
:'(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:S .... αλλα εχω σκασει ... :S2 λεεεω ... και επειδη πινω και πολυ νερο :S :S :S :S :S... δν μπορω να κατσω μπρουμυτα :S![]()
θα μας γαμησει ολους λεμε....εχει παρει φορα....πρωτος στην λιστα του ειναι ο νωντας......τσολιααααααααααααα εισαι καφρος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχιιιι ... αφου μερικοι μερικοι δεν κραταν τον λογο τους
:'(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:S .... αλλα εχω σκασει ... :S2 λεεεω ... και επειδη πινω και πολυ νερο :S :S :S :S :S... δν μπορω να κατσω μπρουμυτα :S![]()
θα σας κατσε φρονιμα εγω δε βαζω ξενα πραματα στον χωρο εξαγωγων μουθα μας γαμησει ολους λεμε....εχει παρει φορα....πρωτος στην λιστα του ειναι ο νωντας......![]()
![]()
ειναι και τα βυζια που εμποδιζουν![]()
![]()
το πιστευω ... την πρωτια του νωντα κανεις !!!θα μας γαμησει ολους λεμε....εχει παρει φορα....πρωτος στην λιστα του ειναι ο νωντας......![]()
![]()
εχεις μπλεξει με κακιες παρεες σε στηνουν τα βρωμοπαιδα αλλα εσυ δεν εκατσες να σκασεις βγηκες για σουβλακι δε πιστευω να πηγες σ'αυτο με ενα ευρω
![]()
![]()
βγηκες μηπως εκανες και σεξ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... ξερεις τι βασανο ειναι πλακα πλακα ? με σουτιεν δεν πονας αλλα δεν εισαι ανετη ... το βγαζεις εισαι ανετη αλλα πονας .... :S :S :S :S
το πιστευω ... την πρωτια του νωντα κανεις !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχει κλεισει ρε γαμωτο ...
οχι βγηκα πρωτα... και μετα πηγα για σουβλακι
![]()
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :oβγηκες μηπως εκανες και σεξ![]()
![]()
καλα λεω εγω εχεις μπλεξει με βρωμοπαρεες και σε στηνουν και σεξ δε σου κανουν:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
τον νωντα ειχες γκομενα;ναι ειναι η κοπελα μου βιλμα...
αλλα παχυνε "λιγο"![]()
![]()
![]()
ειδες ... ??? .... κανεις δν μ αγαπαει εμενα ... :'( :'( :'( :'( :'(καλα λεω εγω εχεις μπλεξει με βρωμοπαρεες και σε στηνουν και σεξ δε σου κανουν![]()
ναι ειναι η κοπελα μου βιλμα...
αλλα παχυνε "λιγο"![]()
![]()
![]()