Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Skliros_Lykos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Όλα έτοιμα τα θες. Και μια συμβουλή: μη μιλάς απευθείας με αυτούς. Καλά, δεν παγώνει το αίμα σου; Θες να φας το κεφάλι σου; Δεν αντέχεις μέχρι την επόμενη παρέλαση μου φαίνεται.

Ο stardust όπως βλέπεις είναι ράκος. Ζει στη δική του ρετροτοπία, νοσταλγώντας τις εποχές που σε αυτό το θρεντ κυριαρχούσε ο περίφημος kosnik26, γνωστός και ως βάτραχος, ο οποίος διαμόρφωσε και την ιδιοπροσωπία αυτού του νήματος: κυνικός σκεπτικισμός, αμφισβήτηση της αρχής της αιτιότητας, διαγώνιο κοίταγμα στα πράγματα, υπερπραγματική ματιά στην καθημερινότητα. Θεωρείται από τους νοσταλγούς του ο Τόμας Πύντσον του σάιτ. Ο stardust, βάζω την πούτσα μου στη φωτιά, διαβάζει J.G. Ballard.

Φαίνεται ότι ο raopau μεθοδεύει το ροκάνισμα του jimy.m ένεκα των περίεργων σεξουαλικών επιλογών του. Ο jimy.m αισθάνεται την πίεση αλλά προτάσσει μια ενορχηστρωμένη αφέλεια για να διασκεδάζει τα πράγματα.

O Γάσπαρης είναι αναδιπλωμένος σε ένα ρόλο επιδοκιμαστή για να καταφέρει να επιβιώσει. Αν προσέξεις, οι νωντότυποι τον έχουν καθυποτάξει πλήρως.

Χμμ μου φαινεται ενδιαφερων το παρεακι που περιγραφεις φιλε μου!Οπως φαινεται εισαι βαθυς γνωστης της ιστοριας του ιστοτοπου ο οποιος στα ματια μου περιβαλεται απο μια πυκνη μεμβρανη και στον οποιο δεν δυναται να εισχωρησει ξενο σωμα χωρις το συνηθες θα ελεγα φιλτραρισμα που τελικα θα με επιβραβευσει θελω να πιστευω με την πολυποθητη σε τετοια μερη αδεια παραμονης με την απαραιτητη επιβλεψη βεβαιως.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Γιατι να ''φαω'' ''γαμωμανες''?

Επισης μπορει να σε ενδιαφερει το παρακατω
θ

Δεν έχει γιατί στο μέλι τύπε.

Ό,τι θα τη φας,θα τη φας,είσαι δεν είσαι μακαρίτης,είτε άχεστος,είτε χεσμένος θα είναι ο τάφος του παρόντος νικ σου-γιατί το παλιό σου και εσένα μαζί,σε ξεφτυλίσαμε,σε ξεβρακώσαμε,σε ροχαλιάσαμε,σε θάψαμε,σε χέσαμε αλλά σου λείπει και το ζητάς και πάλι.

Καλό είναι πάντως που ψάχνεσαι και κατεβάζεις ανακοινώσεις για προγράμματα εκμάθησης γλώσσας-αφού δεν τα'κανες στη χώρα σου ας τα κάνεις εδώ,δεν είναι κακό.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
O Γάσπαρης είναι αναδιπλωμένος σε ένα ρόλο επιδοκιμαστή για να καταφέρει να επιβιώσει. Αν προσέξεις, οι νωντότυποι τον έχουν καθυποτάξει πλήρως.

Ώρες ώρες μου περνά στιγμιαία απ το μυαλό ότι μπορεί και να τον θωπεύουν. Κάτι που δεν θέλω να πιστέψω, για αυτόν το φρέσκο και πολλά  υποσχόμενο νεανία. Είναι όμως αδίστακτοι Αυτοί.

Όσο για τον Ballard, πέφτεις έξω, δεν έχω ασχοληθεί με τον εν λόγω λογοτέχνη. Κατά τα άλλα σε μεγάλο βαθμό εύστοχος!

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Γιατι να ''φαω'' ''γαμωμανες''?

Επισης μπορει να σε ενδιαφερει το παρακατω

Με αυτό το ποστ προδόθηκες ότι δεν είσαι κλώνος. Όντως είσαι καινούριο μέλος στο σάιτ.

Θα σου πω κάποια πράγματα για τον Digweed: πρόκειται, ίσως, για την πιο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στο συγκεκριμένο φόρουμ. Θεωρείται, πλέον, κάτι σαν ζωντανός θρύλος της καθημερινής μπουρδελικής ενημέρωσης, παρέχοντας εμπεριστατωμένες, λεπτομερείς και ακριβείς πληροφορίες για την καθημερινή λειτουργία των οίκων ανοχής στην πρωτεύουσα. Η προσφορά του στην ουσιαστική λειτουργία του σάιτ θεωρείται ανεκτίμητη. Πώς ήταν ο Γκάρι Λίνεκερ για την Τόττεναμ; Κάτι τέτοιο.

Συγχρόνως, όμως, λόγω του λειτουργήματός του έχει αναπτύξει μια ενστικτώδη επιθετικότητα απέναντι σε νέους χρήστες. Αυτό είναι ερμηνεύσιμο, γιατί υπάρχουν καθημερινά φαινόμενα ψευδών σχολίων (θετικών ή αρνητικών) και βαθμολογιών για ιερόδουλες από χρήστες-κλώνους οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους επιδιώκουν να  προμοτάρουν ή να θάψουν έναν οίκο ανοχής ή μια ιερόδουλη. Παράλληλα, έχει εμπλακεί προσφάτως στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα στους πορνο-ρεπόρτερ του σάιτ, κατορθώνοντας να επικρατήσει.

Συν τοις άλλοις, η κοχλάζουσα ιδιοσυγκρασία του τον οδήγησε σε κατά μέτωπο συγκρούσεις με παραδοσιακά μέλη του σάιτ όπως ο bakalhs, ο spougenas, ο parakmiakos κ.ά. Είναι απρόβλεπτος και ικανός να φτάσει σε σαδιστικά επίπεδα ανηλεούς τραμπουκισμού. Μείνε μακριά.  

*Ο Digweed έχει μια περίεργη σχέση με τους θαμώνες αυτού του νήματος. Μένω ως εδώ.    

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
145
Πόντοι
16
Jimmy Jim,τα έχεις κάνει λίγο σαλάτα στην κεφάλα σου.  :hi:

Skliros_Lykos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχει γιατί στο μέλι τύπε.

Ό,τι θα τη φας,θα τη φας,είσαι δεν είσαι μακαρίτης,είτε άχεστος,είτε χεσμένος θα είναι ο τάφος του παρόντος νικ σου-γιατί το παλιό σου και εσένα μαζί,σε ξεφτυλίσαμε,σε ξεβρακώσαμε,σε ροχαλιάσαμε,σε θάψαμε,σε χέσαμε αλλά σου λείπει και το ζητάς και πάλι.

Καλό είναι πάντως που ψάχνεσαι και κατεβάζεις ανακοινώσεις για προγράμματα εκμάθησης γλώσσας-αφού δεν τα'κανες στη χώρα σου ας τα κάνεις εδώ,δεν είναι κακό.

Μαλλον υπαρχει χασμα γενεων μεταξυ μας νεαρε μου.Για το καλο σας ελπιζω να ειστε κατω απο 15 διαφορετικα προσεγγιστε το πρωτο διαθεσιμο σε εσας παραθυρο και αφεθειτε στο χαδι του ανεμου καθως η ασφαλτος γινεται ολο και πιο καθαρη μπροστα στα ματια σας...αν και πιθανολογω απο την φρασεολογια σας πως τα απαραιτητα ανδρικα εχεγγυα τα οποια εχεται απολεσει απο καιρο δεν θα σας επιτρεψουν να απολαυσετε την διαδρομη με ανοιχτα τα ματια.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πολύ και ανούσιο μπλα μπλα man.

Απλά δείγμα προσφάτως ξεβρακωμένου και ξευτυλισμένου νικ-ας είναι βαριές οι κουράδες που σκεπάζουν τον παλαιό τάφο σου για να'ναι ακόμη βαρύτερες αυτές που θα σκεπάσουν τον νυν νικ σου.

Skliros_Lykos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Με αυτό το ποστ προδόθηκες ότι δεν είσαι κλώνος. Όντως είσαι καινούριο μέλος στο σάιτ.

Θα σου πω κάποια πράγματα για τον Digweed: πρόκειται, ίσως, για την πιο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στο συγκεκριμένο φόρουμ. Θεωρείται, πλέον, κάτι σαν ζωντανός θρύλος της καθημερινής μπουρδελικής ενημέρωσης, παρέχοντας εμπεριστατωμένες, λεπτομερείς και ακριβείς πληροφορίες για την καθημερινή λειτουργία των οίκων ανοχής στην πρωτεύουσα. Η προσφορά του στην ουσιαστική λειτουργία του σάιτ θεωρείται ανεκτίμητη. Πώς ήταν ο Γκάρι Λίνεκερ για την Τόττεναμ; Κάτι τέτοιο.

Συγχρόνως, όμως, λόγω του λειτουργήματός του έχει αναπτύξει μια ενστικτώδη επιθετικότητα απέναντι σε νέους χρήστες. Αυτό είναι ερμηνεύσιμο, γιατί υπάρχουν καθημερινά φαινόμενα ψευδών σχολίων (θετικών ή αρνητικών) και βαθμολογιών για ιερόδουλες από χρήστες-κλώνους οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους επιδιώκουν να  προμοτάρουν ή να θάψουν έναν οίκο ανοχής ή μια ιερόδουλη. Παράλληλα, έχει εμπλακεί προσφάτως στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα στους πορνο-ρεπόρτερ του σάιτ, κατορθώνοντας να επικρατήσει.

Συν τοις άλλοις, η κοχλάζουσα ιδιοσυγκρασία του τον οδήγησε σε κατά μέτωπο συγκρούσεις με παραδοσιακά μέλη του σάιτ όπως ο bakalhs, ο spougenas, ο parakmiakos κ.ά. Είναι απρόβλεπτος και ικανός να φτάσει σε σαδιστικά επίπεδα ανηλεούς τραμπουκισμού. Μείνε μακριά.  

*Ο Digweed έχει μια περίεργη σχέση με τους θαμώνες αυτού του νήματος. Μένω ως εδώ.    

Τοτε και αφου προκειται για σημαινουσα προσωπικοτητα του ιστοτοπου θα πρεπει να ανακαλεσω τα λεγομενα μου για το προσωπο του
Ζητω συγνωμη κυριε Dickweed δεν θα σας δωσω αλλην αφορμη για περαιτερω διαπληκτισμο.Απλα δεν γνωριζω ακομη τις μηχανικες αντιδρασης των μελων του ιστοτοπου και νιωθω καπως αβολα.Συγχωρηστε με.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Τοτε και αφου προκειται για σημαινουσα προσωπικοτητα του ιστοτοπου θα πρεπει να ανακαλεσω τα λεγομενα μου για το προσωπο του
Ζητω συγνωμη κυριε Dickweed δεν θα σας δωσω αλλην αφορμη για περαιτερω διαπληκτισμο.Απλα δεν γνωριζω ακομη τις μηχανικες αντιδρασης των μελων του ιστοτοπου και νιωθω καπως αβολα.Συγχωρηστε με.
τυπε μετρημενες οι μερες σου στο μελι

Skliros_Lykos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
τυπε μετρημενες οι μερες σου στο μελι

Δεν καταλαβαινω την αναιτια επιθεση στο ατομο μου.Εντουτοις προτεινω να χαλαρωσουμε λεγοντας ανεκδοτα η ακουγωντας καλη μουσικη για ενα κρυο απογευμα.Η χρηση ναρκωτικων ουσιων ειναι προαιρετικη.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

Αποσύρσου αλλιώς θα κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο!

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
145
Πόντοι
16
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Αποστολέας Θέμα: Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread  (Αναγνώστηκε 4023389 φορές)

9 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαινω την αναιτια επιθεση στο ατομο μου.Εντουτοις προτεινω να χαλαρωσουμε λεγοντας ανεκδοτα η ακουγωντας καλη μουσικη για ενα κρυο απογευμα.Η χρηση ναρκωτικων ουσιων ειναι προαιρετικη.

Log out τώρα! Φύγε! Πήγαινε μια βόλτα να ξεσκάσεις!

Skliros_Lykos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχει καμμία λύπηση και καμμία συγχώρεση.

Σου γαμώ το μουνί που σε πέταγε-αν και δεν είναι κάτι το πρωτότυπο για την πουτάνα τη μανούλα σου που ξεσκίζεται σε διπλοβάρδια στο Μεταξουργείο  

Τετοιο ηλεκτρονικο μενος για τη γρια μανουλα μου κυριε Dickweed?Πειτε μου ομως μηπως τον τελευταιο καιρο εχετε αντιληφθει διπλωπια καθως προσεγγιζετε τον προσωπικο σας υπολογιστη?

Υ.Γ.:Θα περιμενω να κανετε αναζητηση για τυχον αγνωστες λεξεις

Skliros_Lykos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια βλεπει κανεις τη σειρα Vikings ?Ξερει αν θα υπαρξει νεος κυκλος?

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
βλεπω το μελλον....

whats-waiting-for-wolves-1.jpg

Stories

Νέο!