Skliros_Lykos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Όλα έτοιμα τα θες. Και μια συμβουλή: μη μιλάς απευθείας με αυτούς. Καλά, δεν παγώνει το αίμα σου; Θες να φας το κεφάλι σου; Δεν αντέχεις μέχρι την επόμενη παρέλαση μου φαίνεται.
Ο stardust όπως βλέπεις είναι ράκος. Ζει στη δική του ρετροτοπία, νοσταλγώντας τις εποχές που σε αυτό το θρεντ κυριαρχούσε ο περίφημος kosnik26, γνωστός και ως βάτραχος, ο οποίος διαμόρφωσε και την ιδιοπροσωπία αυτού του νήματος: κυνικός σκεπτικισμός, αμφισβήτηση της αρχής της αιτιότητας, διαγώνιο κοίταγμα στα πράγματα, υπερπραγματική ματιά στην καθημερινότητα. Θεωρείται από τους νοσταλγούς του ο Τόμας Πύντσον του σάιτ. Ο stardust, βάζω την πούτσα μου στη φωτιά, διαβάζει J.G. Ballard.
Φαίνεται ότι ο raopau μεθοδεύει το ροκάνισμα του jimy.m ένεκα των περίεργων σεξουαλικών επιλογών του. Ο jimy.m αισθάνεται την πίεση αλλά προτάσσει μια ενορχηστρωμένη αφέλεια για να διασκεδάζει τα πράγματα.
O Γάσπαρης είναι αναδιπλωμένος σε ένα ρόλο επιδοκιμαστή για να καταφέρει να επιβιώσει. Αν προσέξεις, οι νωντότυποι τον έχουν καθυποτάξει πλήρως.
Χμμ μου φαινεται ενδιαφερων το παρεακι που περιγραφεις φιλε μου!Οπως φαινεται εισαι βαθυς γνωστης της ιστοριας του ιστοτοπου ο οποιος στα ματια μου περιβαλεται απο μια πυκνη μεμβρανη και στον οποιο δεν δυναται να εισχωρησει ξενο σωμα χωρις το συνηθες θα ελεγα φιλτραρισμα που τελικα θα με επιβραβευσει θελω να πιστευω με την πολυποθητη σε τετοια μερη αδεια παραμονης με την απαραιτητη επιβλεψη βεβαιως.