ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
νωντοτυπε το μαριανακι πρεπει να σεβεται τους νωντοτυπους
σωστο.νωντοτυπε το μαριανακι πρεπει να σεβεται τους νωντοτυπους
τι εγραψε τυπε??
οτι χανει σε μυαλο το παιρνει σε βυζι ουα ουατα βυζια της ομως εχουν τρανεψει αρκετα.τολμω να πω οτι τα λιγουρευομαι σε εποχες σεξουαλικης πενιας
χαχαοτι χανει σε μυαλο το παιρνει σε βυζι ουα ουα
πατσαβουρα είναι τσιμυ...να φανταστείς ουτε πουλακι δεν εχει..... :SΑυτην λεν.πατσαβουρα????
Μπορεί ναι, μπορεί όμως και όχι. Όπως και να έχει, είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να πέσω μαχόμενος.εισαι ένα πληγωμενο σπουργιτακι...
Μπορεί ναι, μπορεί όμως και όχι. Όπως και να έχει, είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να πέσω μαχόμενος.
Με Τιμή,
Αγαθοκλής
Δεν υπάρχει σωτηρία, παρά μόνο καταδίκη. Αυτή είναι η μοίρα "μας". ¨Είμαστε" στιγματισμένοι. Και οι "Ντόπες" θα παραμείνουν ανεξίτηλοι στη ψυχούλα μας, σε άλλους νοσταλγικά, και σε άλλους αποκρουστικά. Δέξου το, συμβιβάσου...αν απαρνηθείς τον δοπα, εστω και τωρα την υστατη στιγμη, μπορεις να σωθεις...
Δεν υπάρχει σωτηρία, παρά μόνο καταδίκη. Αυτή είναι η μοίρα "μας". ¨Είμαστε" στιγματισμένοι. Και οι "Ντόπες" θα παραμείνουν ανεξίτηλοι στη ψυχούλα μας, σε άλλους νοσταλγικά, και σε άλλους αποκρουστικά. Δέξου το, συμβιβάσου...
ε τοτε, παρολο που σε συμπαθούμε, ισως χρειαστεί να σε καταστρεψουμε... :-
Χωρίς να απορρίπτω τον αντικειμενικό χαρακτήρα της τυχαιότητας, αν η ροή των πραγμάτων επιφέρει κάτι ανάλογο, δεν θα σταθώ εμπόδιο. Το να πέσω όμως μαχόμενος μπορεί να ερμηνευθεί ότι πάω κόντρα στη ροή των πραγμάτων. Όχι, αναφέρομαι, λοιπόν, για το αποτέλεσμα (και την αποδοχή του), και όχι για τη διαδικασία της ενέργειας που οδηγεί σε ένα αποτέλεσμα -όποιο κι αν είναι αυτό.ε τοτε, παρολο που σε συμπαθούμε, ισως χρειαστεί να σε καταστρεψουμε... :-
Χαχαχα...Σε μπλόκαρε ρε;α δε τα βλεπω γιατι ειχε παρεξηγηθει και ξηγηθηκε σκουληκιαρικα
καριολα
Είμαι νοσταλγός του κοσνικ, αλλά και του Ντόπα, του Δούκα και πολλών άλλων ψυχών που πλέον δεν είναι παρόντες. Το σάιτ δεν θα είναι ποτέ πια ίδιο χωρίς αυτούς.Συμπαθέστατος ο Σταράκος αλλά μού φαίνεται τα θέλει ο κώλος του να πάει άκλαφτος >
πατσαβουρα είναι τσιμυ...να φανταστείς ουτε πουλακι δεν εχει..... :S