Kylo_Ren
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2016
- Like
- 145
- Πόντοι
- 16
ειναι η αληθεια μαν,ξερει ο διμμιτσΜη λες τετοια
ειναι η αληθεια μαν,ξερει ο διμμιτσΜη λες τετοια
και εγω επειδη γραφετε εσεις οι 2-3 και ο Ντουντορεπόρτερ γραφωμπορει κ γω να πραξω το ιδιο
βασικα αν δεν εμπαινε ο τσιμυ συχνα να λεει ''παιδια'' που ειστε'' μαλλον μονο στην απαξιωμενη επαρχιωτικη ενημερωση θα εγραφα μονος μου εγω κ ο κολονελος...κ αλλοι 10 επισκεπτες επαρχιωτες να μας διαβαζουν επι 10 συναπτα ετη τωρα.
ειναι η αληθεια μαν,ξερει ο διμμιτσ![]()
στο ξανα-εστειλα μαν.τιποτα δεν βγαζει γιγαντα!!!!!???
μπορει κ γω να πραξω το ιδιο
βασικα αν δεν εμπαινε ο τσιμυ συχνα να λεει ''παιδια'' που ειστε'' μαλλον μονο στην απαξιωμενη επαρχιωτικη ενημερωση θα εγραφα μονος μου εγω κ ο κολονελος...κ αλλοι 10 επισκεπτες επαρχιωτες να μας διαβαζουν επι 10 συναπτα ετη τωρα.
δεν τρελαθηκα μανΕλα τωρα
Μαζι αλλα 10 χρονια θα τα βγαλουμε!!
η λογικη το λεει κανεις δεν θα αντεξει αλλα 10 χρονια
το ειδαμε πολυ εχουν τρελαθει
Jimmy πως καθαριζεις τα παπουτσια με λευκες λεπτομερεις οπως Nike κτλ?
Πλυντηριο οδοντοκρεμα η κατι αλλο?
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες μαν!Χαμος γινεται απ'οτι καταλαβαινω με τους κλωνους
καριόλη μην τα βάζεις μ'εμάς
η αληθεια ειναι πως το μαριαννακι μας με βλεπει στους εφιαλτες της ακομα και τωρα που εχει φυγει απο το σαη :-
προσφατα εβαλε ποστ στο φβ απαντηση σε νωντοτραμπουκισμο 6μηνου
σορρυ μαριαννα που σου γαμησα την ψυχουλα για παντα
ηθελες να το παιξεις βεντεττα βλεπεις στη νωντοκλαν
τοσα και τοσα νικ που σπασανε στο μελι νομιζες οτι ηταν λιγοτερα ισχυρα απο το δικο σου
τεσπα να ζησουμε να σε θυμομαστε![]()
τα βυζια της ομως εχουν τρανεψει αρκετα.τολμω να πω οτι τα λιγουρευομαι σε εποχες σεξουαλικης πενιαςη αληθεια ειναι πως το μαριαννακι μας με βλεπει στους εφιαλτες της ακομα και τωρα που εχει φυγει απο το σαη :-
προσφατα εβαλε ποστ στο φβ απαντηση σε νωντοτραμπουκισμο 6μηνου
σορρυ μαριαννα που σου γαμησα την ψυχουλα για παντα
ηθελες να το παιξεις βεντεττα βλεπεις στη νωντοκλαν
τοσα και τοσα νικ που σπασανε στο μελι νομιζες οτι ηταν λιγοτερα ισχυρα απο το δικο σου
τεσπα να ζησουμε να σε θυμομαστε![]()