O Skylos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ρωσσος ο φιλος? ;)
Aπο Καζακσταν...
ρωσσος ο φιλος? ;)
ετσι εξηγειται,οι ρωσσοι δεν μπαινουν ποτε με τα παπουτσια μεσα στο σπιτιAπο Καζακσταν...
τι σου εδωσε να φορας
κροκ σαμπο παντουφλες
σωστοΟχι μου ειπε να περπαταω με τις καλτσες και πως με τα παπουτσια μεταφερω μικροβια και βρωμια απ'εξω λες και ειμαι σκυλος
Μου εχει κολλησει στο μυαλο ο χοντρος που ελεγε οτι το 69 ειναι γλυκο πραγμα, γλυκο γλυκο πραγμα.
Δεν μπορω να το ξανακανω μεχρι να ξεχασω την αηδια
δοπα, εισαι γιουgκει?
παλι καλα σκυλε που δεν εχεις φιλο το δοπα, θα σου ζηταγε να βγαλεις παντελονι-μποξερακι πριν μπεις σπιτι του :S
θα ηταν ετοιμος για αλληλομαλακια ;)
ο δοπας ειναι στο uk, θα τον περασουνε για τζιχαντιστη και θα τον γαζωσουν σε χρονο DT ;)Δεν φοβασαι πως ο Ντοπας μια μερα θα αρχισει να σφαζει κοσμο λογω excessive bullying.Καπως ετσι ξεκινησαν ιστοριες που κατεληξαν πρωτοσελιδα σε τοπικες εφημεριδες.
ο δοπας ειναι στο uk, θα τον περασουνε για τζιχαντιστη και θα τον γαζωσουν σε χρονο DT ;)
εγω δε κανω bullying τυπε, λεω αληθειες. Ο ντοπας κανει bullying με τις ερωτησεις του
θα ποντάρεις το ετησιο εισοδημα σου δοπα????εισαι μεγαλος τζογαδόρος...αμα θες βαζουμε κ στοιχημα 500 ευρω οτι ειμαι γιουκει
ζήτω ζήτω ζήτω!!!δοπα πως σου φανηκε το τελειωτικο σπασιμο που εκανα στη μαριαννα? ο εφιαλτης του νωντισμου την κυνηγαει και στο φατσοβιβλιο της
ΖΗΤΩ Ο ΝΩΝΤΑΣ
Ντοπα χτες σε ακουσα και αντι να βγω εξω να ξεδωσω εκατσα σπιτι και ηπια το χαμομηλι μου.
Γασπαρη κουβαδιαστηκα προχθες σκυλε μου με τα G-G που λεγαμε.Σημερα ζω επικινδυνα και παιζω ασσο τον γαυρο (αποδοση/καδος στο 2,71) μεσα στη Ριεκα.Στοιχημα πιτσα και μπυρες.Υποκουλτουρα for the win.