ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.258
- Πόντοι
- 7.786
δουκα μονο νωντας
εσυ γιατι δε γινεσαι νωντοτυπος να γουσταρεις? μπορει να παρασυρεις και το ντοπα να αλλαξει η ζωη του και μια αχτιδα φωτος να μπει στην καθημερινοτητα τουΕσυ ησουν απο πριν νωντοτυπος.
αδερφε δεν μπορω τωρα.....ετοιμαζω κειμενο για φιλο που θα γραψει την τριτη στο ποινικο(ιστορια ποινικου δικαιου) και χρειαζεται βοηθεια ;)
υγ ποσο γαμανε οι sabbath!
Ο νωντας αν με εβλεπε μπροστα του μπορει να χεζοταν πανω του. Εχω γινει κατι πανω απο ολους σας. Γι αυτο ειναι καιρος να σας αφησω.εσυ γιατι δε γινεσαι νωντοτυπος να γουσταρεις? μπορει να παρασυρεις και το ντοπα να αλλαξει η ζωη του και μια αχτιδα φωτος να μπει στην καθημερινοτητα του
ο νωντισμος δεν εχει να κανει μονο με τη ρωμη αλλα με τη φιλοσοφια ζωης δουκα ;) ειναι κατι σαν καρατε για χυστεςΟ νωντας αν με εβλεπε μπροστα του μπορει να χεζοταν πανω του. Εχω γινει κατι πανω απο ολους σας. Γι αυτο ειναι καιρος να σας αφησω.
Ο νωντας αν με εβλεπε μπροστα του μπορει να χεζοταν πανω του. Εχω γινει κατι πανω απο ολους σας. Γι αυτο ειναι καιρος να σας αφησω.
ο νωντισμος δεν εχει να κανει μονο με τη ρωμη αλλα με τη φιλοσοφια ζωης δουκα ;) ειναι κατι σαν καρατε για χυστες
η ζωη ειναι ωραιαΔεν υπαρχει ζωη. Ειναι μια ψευδαισθηση.
παρτο αποφαση δουκα μονο νωντας
παρτο αποφαση δουκα μονο νωντας
εμενα δεν μου αρεσει το ψαρεμα!θελω να συνεχισω να γαμω απλα να μαθω πως να το κανω σωστα
εσυ που εισαι ασχετος μπορεις να πας για ψαρεμα
δεν γαμεις που δεν γαμεις δεν γαμιεσαι να γαμησουμε κι εμεις?![]()
o αλλος εγραψε κριτικη για λιλα :S
εχουνε βαρεσει μπιελα σε αυτο το σαη :S