ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.258
- Πόντοι
- 7.786
σωστο και αυτο
μην κανεις την μαλακια κ παραγγειλεις armour εξοπλισμο κτλ απο usa γτ θα στα κρατησουν κατα 90% στο τελωνειο κ θα πανε ακλαφτα.
τα ρουχα περνανε ,το σπαθι ξεχασε το.οχι δα
μονο ρουχα θελω απο κει
κ ενα σπαθι katana![]()
πηγαινε κ στο μαγαζι στην Ομονοια,εχω παρει απο κει το morning star.
ειχε πολλα καποτε ιαπωνικα ξιφη κτλ
δεν ξερω βεβαια τι λεει απο τιμες κτλυπαρχει ακομα αυτο
ειδα που οταν μου εριξαν λασπη εσυ χαιροσουν
Νικαια?????Κατι εμαθα ψαχνεις οδηγο με δωρεαν υπηρεσιες μεταφορας..........χαχαχαχα με ζητησες?????[size=18pt]ΕΚΤΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..!!![/size]
Εχθές, ώρα 23:30 στην Νίκαια γνωρίζοντας μελλοντικά ανεξάρτητα κοριτσάκια....
Γνωστός από εδώ μέσα, καλός φίλος πλέον για εμένα καθότι έχουμε πιει και 2 ποτήρια νερό μαζί, με κάλεσε να πάω για
καταδρομική δημοσίων σχέσεων σε γνωστό club/bar/cafe της Νίκαιας όπου παρευρίσκονταν 6 από τις 20 υποψήφιες των
εθνικών καλλιστείων STAR GS 2017.
Ομολογό ότι περάσαμε μέλι-ζάχαρι με τις κορασίδες. Δημόσιες σχέσεις εξετελεσθει με επιτυχία. Ο Γιώργος Κούβαρης
φίλος του φίλου μου και οικοδεσπότης είχε μία εποικοδομητική συζήτηση μαζί μας και έπεται συνέχεια λίαν συντόμως.
Το κορίτσια χαρούμενα μοίραζαν την λάμψη τους στον χώρο με όλα τα βλέμματα πάνω τους.
Νέες ιδέες πέρασαν από το αγαθό μυαλό μου. Σύντομα επί το έργον.
Ας μας ευλογήσει και συγχωρέση κάποιος αναμάρτητος για τις αμαρτολές ιδέες και σκέψεις μας..!!![]()
![]()
![]()
Δεν διαβαζει ο γεροντας. Εχει παει να προσκυνησει το αγιο λειψανο[size=18pt]ΕΚΤΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..!!![/size]
Γνωστός από εδώ μέσα, καλός φίλος πλέον για εμένα καθότι έχουμε πιει και 2 ποτήρια νερό μαζί, με κάλεσε να πάω για
καταδρομική δημοσίων σχέσεων σε γνωστό club/bar/cafe της Νίκαιας όπου παρευρίσκονταν 6 από τις 20 υποψήφιες των
Ομολογό ότι περάσαμε μέλι-ζάχαρι με τις κορασίδες. Δημόσιες σχέσεις εξετελεσθει με επιτυχία. Ο Γιώργος Κούβαρης
φίλος του φίλου μου και οικοδεσπότης είχε μία εποικοδομητική συζήτηση μαζί μας και έπεται συνέχεια λίαν συντόμως.
Το κορίτσια χαρούμενα μοίραζαν την λάμψη τους στον χώρο με όλα τα βλέμματα πάνω τους.
Ας μας ευλογήσει και συγχωρέση κάποιος αναμάρτητος για τις αμαρτολές ιδέες και σκέψεις μας..!!![]()
![]()
![]()
[size=18pt]ΕΚΤΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..!!![/size]
![]()
![]()
Έτσι είναι μερικοί γεννήθηκαν Μεγ.Τετάρτη με την προδοσία (ημείς) και άλλοι το Μεγ.Σάββαττο με την Ανάσταση (the_greek).![]()
Εγω εχω ενα δισκοποτηρο απο το Αλκυμυ Γκοθικ και πινω κρασι σαν το Χριστο.
dopa pinw kafedaki k σουλατσαρω στο μπου