boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εσυ ποτε σκεφτεσε να παντρευτεις?
σε 16 χρονια, επτά μήνες και δώδεκα μέρες ακριβώς
εσυ ποτε σκεφτεσε να παντρευτεις?
καλα κρασια.σε 16 χρονια, επτά μήνες και δώδεκα μέρες ακριβώς![]()
Δικέ μου γιατί έγινες άνω ποταμών; http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Brutal/smilie_b_298.gif[/img[/URL]](15:42:16) dimitrios767: γαμω τη μανα σας παλιοξεκωλιαρηδες δε ντρεπεστε λιγο;;; αμα σας ειχα μπροστα μου θα σας εσπαζα στο ξυλο αλλα δε φορατε παντελονια κ επρεπε να φορατε φουστανια....το μονο που ξερετε ειναι να κανετε ιγνορ παλιομαλακες του κερατα γαμω το σπιτι σας....αει στο διαολο κ ακομα παραπερα καριοληδες....αλλα μπορει να τα πουμε σε δικαστηριο καποια στιγμη παλιοξεφτυλες.αντε στα τσακιδια τωρα
τώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωρα η πραότητα έχει πάει βόλτα εδώ και πολύυυυυυυ καιρό![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βύζο σου είπε να πας να γαμηθείς ρεμουά? [size=20pt]μπιενσίρ και νον [/size] :o :o
αν και τα έχει πάρει και μαζί μου![]()
![]()
![]()
![]()
βύζο σου είπε να πας να γαμηθείς ρε
![]()
![]()
![]()
πριν χύθεί αίμα να την αναγκάσεις να τα λέει αρβανίτικαΘα την έσπαγα στο ξύλο αλλά έχε χάρη που φοράει φουστάνια. Φόρα ρε παντελόνια κι έλα να ξηγηθούμε!!!![]()
άμα βγει η τρίχα θα σε χάσουμε.... θα σε κλέψει το ΚΚΕ.... στις πορείες του ΠΑΜΕ μπροστά μπροστά θα σε βλέπουμεσε ένα μήνα να έχει φυτρώσει και η τρίχα στο πόδι ρε μνι![]()
![]()
εε βαλτο ντε... θα ειναι και kinder εκπληξη αμα ειναι![]()
ειδήσεις στα αρχαία ελληνικά![]()
χεχεχεχε... τι παιχνιδάκι θέλεις να έχει η έκλπηξη ?
πες μου που είσαι και έφτασε... ζεστό μυρωδάτο σε πορσελάνινο φλυτζάνι....
τον οβελιιιιξ θελω σε μινιατουρα![]()
σε κανονικό μέγεθος δεν σου κάνει?![]()
![]()
![]()
![]()
αυτό διαθέτωμεν προς το παρόν.. μόλις επιτύχει η διαιτα το συζητάμε...
δε χωραει στην βιβλιοθηκη σε κανονικο μεγεθος, διπλα στον φαντομ ντακ, τον ντοναλντ και τον σκρουτζ. πφφ
![]()
στο κρεβάτι μήπως?????????????
[size=15pt]dirty old man strikes again[/size]
γιατι να θελω να με πηδηξει ο οβελιξ??![]()
χαχαχαχαμα φυσικά αγαπητή μου γιατί διαθέτει μεγάλο.... μενίρ !!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχα![]()
![]()