raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.313
- Πόντοι
- 5.006
ta pame ayta file...posa kila eisai
paw gia xesimo
ta pame ayta file...posa kila eisai
οχιδωσε τα φωτα σου :
τι λε ρε φιλε..εγω δεν μαλωνω σχεδον ποτε...πως θα με λιωσεις ρε φιλε ,εγω ειμαι 130 μυικα κιλα![]()
oxi δεν μπορεις βρε μαλακασ ολα αχρηστος εισαι παναθεμα σε...
απορω τι σας πληρωνουμε...
το απογευμα θα ειμαι στην πλατεια ταχυδρομειου στα μικελ να πινω καφε ,θα φοραω τζην παντελονι,δερματινο μαυρο τζακετ,μαυρο ζιβαγκο και μποτα θα κραταω κι ενα τευχος της σημερινης τοπικης εφημεριδας για να με γνωρισει ο γεωργιανος.....στειλτον να τονε γαμησω κι αυτον
den gamiesai meshmeriatika re manε και τι κανεις ρε μαλακα γι αυτο...βαλτε καμμια εφαρμογη να γινεται...
τυπε οι γεωργιανοι ειναι ατιμη ρατσα...κοντοι και γρηγοροι...το απογευμα θα ειμαι στην πλατεια ταχυδρομειου στα μικελ να πινω καφε ,θα φοραω τζην παντελονι,δερματινο μαυρο τζακετ,μαυρο ζιβαγκο και μποτα θα κραταω κι ενα τευχος της σημερινης τοπικης εφημεριδας για να με γνωρισει ο γεωργιανος.....στειλτον να τονε γαμησω κι αυτον
posa kila eisaitha se lioso
nai file.εγω σοκολατα θα πινω βασικα![]()
eimai βαρυκοκκαλος παντως μην νομιζεις
πως θα με λιωσεις ρε φιλε ,εγω ειμαι 130 μυικα κιλαta pame ayta file...
paw gia xesimo
ΤΙ glitsa exeis?eimai βαρυκοκκαλος παντως μην νομιζεις
το απογευμα θα ειμαι στην πλατεια ταχυδρομειου στα μικελ να πινω καφε ,θα φοραω τζην παντελονι,δερματινο μαυρο τζακετ,μαυρο ζιβαγκο και μποτα θα κραταω κι ενα τευχος της σημερινης τοπικης εφημεριδας για να με γνωρισει ο γεωργιανος.....στειλτον να τονε γαμησω κι αυτοντι λε ρε φιλε..εγω δεν μαλωνω σχεδον ποτε...
αν θες πες μου που θα σαι να σου στειλω κανα γεωργιανο να πλακωθουμε....
nai file.εγω σοκολατα θα πινω βασικαΜικελ είναι αυτός ο καφές που βρωμάει γιδίλα φίλε ?![]()
eimai βαρυκοκκαλος παντως μην νομιζειςposa kila eisai
o antiesthenisΑν εσύ ήσουν ο Κόσνικ ο Μίδας ποιος ήταν ?![]()