πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το περιπτεράκι του Μεμά. ;)Παιδια πειτε εφεδρικο σαιτ για να καιγομαστε αν τυχον πεσει το σαιτ οπως τοτε με πρεζατv
Το περιπτεράκι του Μεμά. ;)Παιδια πειτε εφεδρικο σαιτ για να καιγομαστε αν τυχον πεσει το σαιτ οπως τοτε με πρεζατv
Με τον τζιελ.
![]()
παιδαρα με χαιτη να σκιζει τους δρομους με 1000 πανω στον αυτοματο σατανα και να προκαλεις ερωτα στα θηλυκα ;)πως με κοβεις
Υπαρχει ακόμα;Το περιπτεράκι του Μεμά. ;)
Σου αρέσει η τζειν σαμπανίκου?Υπαρχει ακόμα;![]()
εδω και χρονια φιλοξενει εναν μεγαλοσωμο σκυλο ;)η ερη εχει γαμηθει?
σιγα μη φαει μπριζολα ο μηδας...μηδα σιγα με την μπριζολα μην πιπιλας τα κοκκαλα
Σου αρέσει η τζειν σαμπανίκου?
Μια ξανθιά μουνάρα με βραχνή φωνή. ;)Ποια ειναι αυτη
εδω και χρονια φιλοξενει εναν μεγαλοσωμο σκυλο ;)
Μια ξανθιά μουνάρα με βραχνή φωνή. ;)
Είσαι μικρός αν θυμάμε καλά μέσα των 90s έκανε εκπομπή με τον τσαουσόπουλο,περισσότερα θα σου πεί ο Μήδας την έπαιζε μαζί της.Δωσε λινκ ρε περίεργε
σιγα μη φαει μπριζολα ο μηδας...που τη βρηκε? περπατησε μηπως 4 στενα μακρυα που ειναι το χασαπικο?
σιγα μην εμεινε μιση ωρα μακρυα απο την ασφαλεια του ιντερνετ και του σαϊτ ;)
θα ήθελα να υπήρχε τζιμ στο ισόγειο της πολυκατοικίας τα βράδια το καλοκαίρι θα έπαιρνα μια μπύρα και θα άραζα απέναντι σε ένα τοιχάκι να χαζεύω τα μουνάκια που κάνουν διάδρομο θα φαινόμουν πολύ ζόρικος το έχω φτιάξει στο μυαλό μου το σκηνικό ;)
Είσαι μικρός αν θυμάμε καλά μέσα των 90s έκανε εκπομπή με τον τσαουσόπουλο,περισσότερα θα σου πεί ο Μήδας την έπαιζε μαζί της.![]()
για πες ολο το σκηνικο ;) γαμας στο τελος?θα ήθελα να υπήρχε τζιμ στο ισόγειο της πολυκατοικίας τα βράδια το καλοκαίρι θα έπαιρνα μια μπύρα και θα άραζα απέναντι σε ένα τοιχάκι να χαζεύω τα μουνάκια που κάνουν διάδρομο θα φαινόμουν πολύ ζόρικος το έχω φτιάξει στο μυαλό μου το σκηνικό ;)
η τραγουδιστρια στους whats the buzz...θα χει πουρεψει αυτη ρε μαν...τον ειχαμε κανει λαστιχο οταν την βλεπαμε παλια στο περιοδικοΜια ξανθιά μουνάρα με βραχνή φωνή. ;)
Πες κανα φετιχ περιεργο που χεις στο σεξ