Επισκέπτης
καλα κ η σιλβα ετσι ελεγε ;)
με την σίλβα την είχα πατήσει και εγώ ντρέπομαι που το λέω αλλά έτσι είναι πίστευα ότι είναι καλό μουνάκι για σχέση κι έτσι
καλα κ η σιλβα ετσι ελεγε ;)
ίσως τότε ήταν η περίοδος που έβλεπα ακόμα τηλεόραση τα καλύτερα έχασα![]()
με την σίλβα την είχα πατήσει και εγώ ντρέπομαι που το λέω αλλά έτσι είναι πίστευα ότι είναι καλό μουνάκι για σχέση κι έτσι![]()
παιδια εμενα κ τον μηδα πως μας κοβετε ;)
νομιζω στο μπαν του πλεζουρα ειχε γινει
ποτε ηταν αυτο 2010
πρεπει να κοιταμε καλυτερα το χρονοντουλαπο της ιστοριας
o μηδας ειναι γαμω τα παιδια
![]()
![]()
δεν ειναι τοσο ασχημη παντως οσο ελεγε λακης![]()
απλα λιγο μαυρογκαγκανη
τότε ήταν που ξεκίνησα να μπαίνω και σε άλλα θρεντ πέραν των μασάζ ήταν η αφορμή γιατί είχε γίνει μεγάλος ντόρος θυμάμαι που είχαν φύγει τότε αρκετά μέλη και πήγαν στος παραδίπλα όπου είχα ήδη προφίλ και γω και τους είχα εντοπίσει και κάποιος εδώ σε κάποιο θρεντ είχε πετάξει μια σπόντα και είχε ρωτήσει ο λάιον που πήγαν και γω του είχα στείλει πμ ότι πήγαν στους παραδίπλα και μου απάντησε με πμ θενξ φίλε ή κάτι τέτοιο είχα αισθανθεί πολύ σημαντικός εκείνο το βράδυ ;)
bgazeis skatila gt den se xairethsa ;)
τότε ήταν που ξεκίνησα να μπαίνω και σε άλλα θρεντ πέραν των μασάζ ήταν η αφορμή γιατί είχε γίνει μεγάλος ντόρος θυμάμαι που είχαν φύγει τότε αρκετά μέλη και πήγαν στος παραδίπλα όπου είχα ήδη προφίλ και γω και τους είχα εντοπίσει και κάποιος εδώ σε κάποιο θρεντ είχε πετάξει μια σπόντα και είχε ρωτήσει ο λάιον που πήγαν και γω του είχα στείλει πμ ότι πήγαν στους παραδίπλα και μου απάντησε με πμ θενξ φίλε ή κάτι τέτοιο είχα αισθανθεί πολύ σημαντικός εκείνο το βράδυ ;)
Ουτε που το θυμαμαι.
Τελικα εχω υπαρξει σημαντικο προσωπο στην πορεια σου στο σαιτ.
Φαντασου αν δε σου απανταγα καθολου μπορει να μην ειχες κανει ιντερνετικη καριερα
οχι γιατι εισαι μουνης γενικα
Eχεις θετική αύρα,τα λόγια σου στάζουν μέλι. ;)Ουτε που το θυμαμαι.
Τελικα εχω υπαρξει σημαντικο προσωπο στην πορεια σου στο σαιτ.
Φαντασου αν δε σου απανταγα καθολου μπορει να μην ειχες κανει ιντερνετικη καριερα
γτ φιλε εγω ειμαι φινο παλικαρακι
ωραιος μαν
τοτε που παρατησε ο μακλειν τη βελβυ κ εβαλε υπογραφη νεβερ εγκεν ησουν?
Πείτε καμια καλη κολωνια.
Θελω να μυριζω ωραια οταν κυκλοφορω μες το σπιτι
POOR HOME.Πείτε καμια καλη κολωνια.
Πείτε καμια καλη κολωνια.