Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (0 μέλη και 72 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
μαλακία έκανα που το έγραψα τώρα όποιος ψάξει στην στρατολογία πρέβεζας τα αρχεία μπορεί να με εντοπίσει πρέπει να προσέχετε πολύ παιδιά ποιά στοιχεία σας μοιράζεστε στο νετ ;)

Μπορούμε πολυ απλα να δωροδοκησουμε το μπαρο να μας πει ποιος εισαι απ το να κανουμε ολη αυτη τη μαλακία ;)

Επισκέπτης
εχει δωσει πολλα στοιχεια

εσσο ολες τις μεταθεσεις ηλικεια κεντρο καταταξης

μην το γελάς καθόλου θεωρητικά θα ήταν εύκολο να με εντοπίσει κάποιος επαγγελματίας ερευνητής θα το έκανε για πλάκα πιστεύω ;)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
αυτός ξέρει μόνο το μικρό μου λες να ήμουν τόσο απρόσεκτος ;)

γτ δεν λες οτι κανονιζεις βολτες με τα παιδια στο σαιτ τους βλεπεις απο μακρυα κ φευγεις οπως κανουν τα μουνια απο τα τσατρουμς?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
μην το γελάς καθόλου θεωρητικά θα ήταν εύκολο να με εντοπίσει κάποιος επαγγελματίας ερευνητής θα το έκανε για πλάκα πιστεύω ;)

Θα μπορουσε ο ερευνητης που εχουμε εδω αλλα πλεον ειναι κωστας λαδακης ;)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

Επισκέπτης
και γω ξέρω το μικρό του βάρου και το νησί του και ότι έχει εκεί ένα μεγάλο οικόπεδο με μια μαλακία σπίτι στην μέση πιστεύω εύκολα τον εντόπιζα με 100 ευρώ σε έναν ψωμολύσσα ντετέκτιβ :)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
και γω ξέρω το μικρό του βάρου και το νησί του και ότι έχει εκεί ένα μεγάλο οικόπεδο με μια μαλακία σπίτι στην μέση πιστεύω εύκολα τον εντόπιζα με 100 ευρώ σε έναν ψωμολύσσα ντετέκτιβ :)

καλυτερα τα 100 ευρω να πανε στη μελινα  ;)

Επισκέπτης
δεν κανω πλακα θα εχεις προβλημα  ;)

θεωρτηικά μιλώντας θα είχα δύο επιλογές η πρώτη να κάνω ότι και ο μπόλντης με την φωτο του που έκανε τον κινέζο και ξεχάστηκε επίσης νομίζω του πιεξ τα στοιχεία τα είχαν διαρρεύσει και επίσης ξεχάστηκε εγώ πιστεύω θα διέγραφα λογαριασμό και θα έμπαινα με κλώνο χαμηλών πτήσεων ή θα έριχνα μαύρη πέτρα όπως η σίλβα ό,τι δεν βλέπεις δεν σε πειράζει ;)

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
θεωρτηικά μιλώντας θα είχα δύο επιλογές η πρώτη να κάνω ότι και ο μπόλντης με την φωτο του που έκανε τον κινέζο και ξεχάστηκε επίσης νομίζω του πιεξ τα στοιχεία τα είχαν διαρρεύσει και επίσης ξεχάστηκε εγώ πιστεύω θα διέγραφα λογαριασμό και θα έμπαινα με κλώνο χαμηλών πτήσεων ή θα έριχνα μαύρη πέτρα όπως η σίλβα ό,τι δεν βλέπεις δεν σε πειράζει ;)
:huh:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

κ του τραμουντανα ειχαν βγαλει τα στοιχεια στο διπλα

ονομα επιθετο που δουλευει κ τετοια

εχει βαλει κ φωτο του παλια με την νταρια να παιζουν μπουγελο

πως με κοβεις  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

Δεν ηταν ο μπολντης στη φωτο. Σιγα μην ειναι ετσι ο μπολντης, εκεινος στη φωτο ηταν μια χαρα παιδι

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

πως με κοβεις  ;)
Δεν ηταν ο μπολντης στη φωτο. Σιγα μην ειναι ετσι ο μπολντης, εκεινος στη φωτο ηταν μια χαρα παιδι

Επισκέπτης

πως με κοβεις  ;)

ίσως τότε ήταν η περίοδος που έβλεπα ακόμα τηλεόραση τα καλύτερα έχασα :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom