LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Σκέφτομαι να δώσω για προφισενσι,τι λες έχω ελπίδες?![]()
Όχι
Σου μίλησε κανείς?
Σου μίλησε κανείς?
πήγαινε στον μήδα να σου ρίξει τα χαρτιά εγώ ένας απλός προμότορας είμαι![]()
Θα σε παρω και τηλεφωνο να βγουμε να μου γνωρισει καμια φιλη της μονο ετσι βρισκεις γκομενα πλεον τα λεει ο μπολντης καιρο τωρα ;)
Της φιλοσοφικής?Δεν πρόκειται να τα καταφέρεις, εδώ δεν ξερεις ελληνικα θες και αγγλικά;![]()
αυτό έχει μεγάλη βάση αλλά όποιος έχει λίγη αξιοπρέπεια δεν το κάνει + μετά διαολοστέλνει το ζευγαράκι που τον προσέβαλε τόσο στεγνά ;)
παιδια παντως δεν καταλαβαινω αυτα τα μουτ....το βρισιμο πρεπει να ειναι ελευθερο στο σαιτ κανονικα....σε λογικα πλαισια....
πχ τον νιπουλ που βριζει τα θεια πρεπει να τον μουταρουν
φάε λιγα σκατά μελωμεναο νιπουλ θα σου κανει το κωλο πηγαδι , και μετα θα σου γαμησει και τα θεια
ποσο μηδενικο πρεπει να ειναι καποιος στην πραγματικη ζωη του ωστε ενω τον εχουνε μιουταρει αυτος να φιαχνει κλωνους για να πει τη μαλακια του στα πολιτικα θρεντ![]()
![]()
ποσο μηδενικο πρεπει να ειναι καποιος στην πραγματικη ζωη του ωστε ενω τον εχουνε μιουταρει αυτος να φιαχνει κλωνους για να πει τη μαλακια του στα πολιτικα θρεντ![]()
![]()
φάε λιγα σκατά μελωμενα
εργαλείο να γεμίζει την κωλαθρα σου βρηκες;εισαι ο τραμουντανας μας βοσκε , σε γλενταμε καθε μερα και σε ξεφτιλίζουμε