Επισκέπτης
πιστεύω έχω το καλύτερο μαγιό δεν κάνω πλάκα
half-thong τυπε?πιστεύω έχω το καλύτερο μαγιό δεν κάνω πλάκα![]()
άσπρη κοντή βερμούδα![]()
exeis karaflitsa sto piso meros toy kefalioy![]()
κανεις πως διαβαζεις κανα ψαγμενο βιβλιο για να εντυπωσιασεις τα βρωμομουνα ή τις γραφεις στα αρχιδια σου και διαβαζεις το προγραμμα της τηλεορασης που ειναι το μονο συγγραμα που σε ενδιαφερει στα αληθεια ;)
trimmareis k ta gennhtika soy organa![]()
μόνο μαλλιά φρύδια και κωλότριχες δεν πειράζω![]()
οι κωλοτριχες τωρα που το σκεφτομαι δεν εξυπηρετουν πουθενα...δεν ειναι οπως σε μασχαλες κ αρχιδια που ειναι για να διατηρουν συγκεκριμενη θερμοκρασια τοπικα.μόνο μαλλιά φρύδια και κωλότριχες δεν πειράζω![]()
μόνο μαλλιά φρύδια και κωλότριχες δεν πειράζω![]()
οι κωλοτριχες τωρα που το σκεφτομαι δεν εξυπηρετουν πουθενα...δεν ειναι οπως σε μασχαλες κ αρχιδια που ειναι για να διατηρουν συγκεκριμενη θερμοκρασια τοπικα.
gt δεν αφηνεις χαιτη κ εσυ να ειμαστε το ιδιο
οι κωλοτριχες τωρα που το σκεφτομαι δεν εξυπηρετουν πουθενα...δεν ειναι οπως σε μασχαλες κ αρχιδια που ειναι για να διατηρουν συγκεκριμενη θερμοκρασια τοπικα.
αυτο δεν το χα σκεφτει...μπορεί οι πρωτόγονοι που έχεζαν στην παγωνιά να τις χρειάζονταν για μόνωση ξέρεις όταν έσκυβαν και άνοιγε η κωλοχαράδρα μέχρι να χέσουν![]()
αμα ειχες μονοκοματο φρυδι στη μυτη θα το πειραζες?
θέλει φροντίδα η χαίτη μαλακτικές και τέτοια >![]()
μ'έχει απασχολήσει το θέμα όταν πετυχαίνω μονόφρυδους δεν έχω καταλήξει κάπου αλλά μάλλον θα το έβγαζα![]()
oxi re
απλα καλο σαμπουαν χαμομηλιου κ οταν κανεις μπανιο να την κατεβαζεις με την βουρτσα για να μην τσιβιαζει
ρωτα κ μενα που ξερω βρε κατεργαρακο![]()