Επισκέπτης
ποιον ρολο νομιζεις εχω για μενα;ποιον για σενα;ποιον για τον αντμιν; και ποιον για τον σλαβυ;
εσύ άραγκορν εγώ γκάνταλφ ο άντμιν σάουρον και ο ντελικατέσεν το κέιβ τρολ ;)
ποιον ρολο νομιζεις εχω για μενα;ποιον για σενα;ποιον για τον αντμιν; και ποιον για τον σλαβυ;
αναρρωτέμαι αν έπρεπε να ψάξω για γκαρσονιέρα 10 τετραγωνικά αφού σ'ένα δωμάτιο την βγάζω το υπόλοιπο είναι άχρηστο![]()
τα μονα χρησιμα δωματια ειναι η κουζινα η τουαλετα και το πολυδωματιο που εχεις το κρεββατι το κομπιουτερ και την τηλεοραση ;)αναρρωτέμαι αν έπρεπε να ψάξω για γκαρσονιέρα 10 τετραγωνικά αφού σ'ένα δωμάτιο την βγάζω το υπόλοιπο είναι άχρηστο![]()
μια χεστρα νοικιασε
βαλε κ ενα ψυγειακι μεσα το λαπτοπ κ εισαι ετοιμος
εσύ άραγκορν εγώ γκάνταλφ ο άντμιν σάουρον και ο ντελικατέσεν το κέιβ τρολ ;)
με την αναπτυξη του σαμαρα σε λιγο θα νοικιαζουμε δωματιο οπως οι αγγλοι ;)αυτο το κανουν οι βουλγαροι κ αλβανοι![]()
σε ενα τοπ γκηαρ ειχαν φιαξει σπιτια τα αυτοκινητα, ηταν ακριβως οπως θα ταιριαζε στον μηδα συν οτι θα μπορουσε κλεισμενος μεσα στο σπιτι και την ασφαλεια του νετ να μετακινειται κι ολας με το αμαξι σε αλλες περιοχες ;)μια χεστρα νοικιασε
βαλε κ ενα ψυγειακι μεσα το λαπτοπ κ εισαι ετοιμος
με την αναπτυξη του σαμαρα σε λιγο θα νοικιαζουμε δωματιο οπως οι αγγλοι ;)
εσυ αραγκορν εγω γκανταλφ ο αντμιν σαουρον ο καστελ σαρουμαν και ο ντελικατεσεν ο φροντοεσύ άραγκορν εγώ γκάνταλφ ο άντμιν σάουρον και ο ντελικατέσεν το κέιβ τρολ ;)
μαζι σου παμε οπου θες παιδαρα μου :-*παιδια θελετε να πηγαινουμε σε γαμους ελλεινιδων κ μεσα στο ρυζι να βαζουμε κ ξυραφακια στου μπεμπα κ να τα πεταμε
λιγο γκει ακουστηκε αυτομαζι σου παμε οπου θες παιδαρα μου :-*
μαζι σου παμε οπου θες παιδαρα μου :-*
το κελλακι εχει φαει μεγαλη καψουραμε το νωντα να ξερεις ;) ολο για αυτον ρωταει ;)οταν ερθει αθηνα,θα τον παω 104
να δω αν μας πει το κελλακι για ταφτααρ![]()
και ο μεμος κουβαλα το ψωμι του νωντισμου....να τα λεμε αυταπαιδιά στο ΛΟΤΡ ο σαμ δεν κουβαλούσε απλό ψωμί αλλά λέμπας το ψωμί των ελφ μπορούσες να χορτάσεις με ελάχιστες μπουκιές να τα λέμε αυτά![]()
το κελλακι εχει φαει μεγαλη καψουραμε το νωντα να ξερεις ;) ολο για αυτον ρωταει ;)
επιβεβαιωνω......ενω δεν ρωτησε τιποτα για μπιλυ13το κελλακι εχει φαει μεγαλη καψουραμε το νωντα να ξερεις ;) ολο για αυτον ρωταει ;)