memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τα σκατα που τρεχουν στο πατωμα απο την ξεχειλωμενη σουφρα σου ακουγονταιακουγεται οτι σε γαμουσε ο νωντας αληθευει;
τα σκατα που τρεχουν στο πατωμα απο την ξεχειλωμενη σουφρα σου ακουγονταιακουγεται οτι σε γαμουσε ο νωντας αληθευει;
αφου δεν γαμησε στο γατοσπιτο μαν ολα τα αλλα ειναι ιστοριεςσχετικα με αλλα ειναι μπουρδελα πολυτελειας αυτα τυπε![]()
ετσι λενε μαν οτι εσυ ησουν ο παθητικος και ο νωντας ο ενεργητικοςτα σκατα που τρεχουν στο πατωμα απο την ξεχειλωμενη σουφρα σου ακουγονται![]()
Και παραθετει εμενα?για μενα λεει
δεν παω Μεταξι μαν...δεν μπορω να πηδαω στο 10 αρικο....μετα το 30 αρι θα ειναι σοκ. ;)κυριλέ ειναι φίλε μου....χωρις πλακα![]()
τυπε το γατοσπιτο το εκλεισαν :Sαφου δεν γαμησε στο γατοσπιτο μαν ολα τα αλλα ειναι ιστοριες
εμαθε και το γατοσπιτο ο βλαχοςαφου δεν γαμησε στο γατοσπιτο μαν ολα τα αλλα ειναι ιστοριες
Καλα ό,τι πεις...και οι πετρες το ξερουνε ;)
τυπε πανε στο μεταξι και δωσε αντι για 10ευρω 30δεν παω Μεταξι μαν...δεν μπορω να πηδαω στο 10 αρικο....μετα το 30 αρι θα ειναι σοκ. ;)
"ζητω τα στουντιο"δεν παω Μεταξι μαν...δεν μπορω να πηδαω στο 10 αρικο....μετα το 30 αρι θα ειναι σοκ. ;)
τυπε πανε στο μεταξι και δωσε αντι για 10ευρω 30
θα δεχτουν![]()
:S"ζητω τα στουντιο"
σταμουλης 2013 :-
δεν παω Μεταξι μαν...δεν μπορω να πηδαω στο 10 αρικο....μετα το 30 αρι θα ειναι σοκ. ;)
σοβαρα ωρα, εχεις στειλει τοσες φορες φωτο σου σε πιμι και πιστευεις οτι δεν την εχει δει και ο τελευταιος επισκεπτης?Καλα ό,τι πεις...
τυπε τα γατια τα μαζεψε η φιλοζωικη τουλαχιστον;τυπε το γατοσπιτο το εκλεισαν :S
Εχω στειλει εγω φωτο σε πιμι.σοβαρα ωρα, εχεις στειλει τοσες φορες φωτο σου σε πιμι και πιστευεις οτι δεν την εχει δει και ο τελευταιος επισκεπτης?![]()
θα σε παω στα καλυτερα... ;) χωρις πακια και μαλακιες
λες να εχουν ψοφησει μεσα στο σπιτι τυπε? :Sτυπε τα γατια τα μαζεψε η φιλοζωικη τουλαχιστον;
poses libres zigizei?σοβαρα ωρα, εχεις στειλει τοσες φορες φωτο σου σε πιμι και πιστευεις οτι δεν την εχει δει και ο τελευταιος επισκεπτης?![]()
εστελνες δικες μου φωτο ρε αλητη χασοδικη;Εχω στειλει εγω φωτο σε πιμι.
Και μαλιστα φωτο που είμαι χοντρος και φαλακρος.
Μαλιστα.