παω τωρα κιολας....πετρα στον λαιμο ή πιστολι;
μαν πιστευεις,μπορεις να περασεις τις 3 νωντοδοκιμασιες? ;)
παω τωρα κιολας....πετρα στον λαιμο ή πιστολι;
ενα καλο παιδι σαν κι εσενα δε θα επελεγε τοσο βιαιο τροπο αυτοκτονιας ;) χαθηκε το ακουαφορτε?παω τωρα κιολας....πετρα στον λαιμο ή πιστολι;
ασε μας ρε φιλε,οταν εσεις πηγαινατε εμεις ερχομασταν....μαν πιστευεις,μπορεις να περασεις τις 3 νωντοδοκιμασιες? ;)
Νωντο-χαρακιριπαω τωρα κιολας....πετρα στον λαιμο ή πιστολι;
ασε μας ρε φιλε,οταν εσεις πηγαινατε εμεις ερχομασταν....
αυτα ειναι τα τεστ μπιλυ?δηλαδή.....έχεις συναντήσει το Νωντα...
....εχεις κανεις τσαρκα βραδυ Μεταξι μονος,αναμεσα απο τα ζακια...τρωγοντας φαλαφελ...
....και εχεις τραμπουκισει Πυρφορο?![]()
αυτα ειναι τα τεστ μπιλυ?
to trito einai mia apo tis dokimasies ;)αυτα ειναι τα τεστ μπιλυ?
Αγρια Δυση...δηλαδή.....έχεις συναντήσει το Νωντα...
....εχεις κανεις τσαρκα βραδυ Μεταξι μονος,αναμεσα απο τα ζακια...τρωγοντας φαλαφελ...
to trito einai mia apo tis dokimasies ;)
sks sapiokoiliaΑγρια Δυση...
μεταξυ εχω περασει πεζη και μονος δυο και τρεις η ωρα ξημερωματα πριν οκτω εννια χρονια......συναντησα και τον νωντα καποτε σε νετ καφε επαιζε warcraft ηταν αμουστακος ακομη.....πιρφορο εχω τραμπουκισει εδω μεσα και το ξερει....ας μιλησει αυτοςδηλαδή.....έχεις συναντήσει το Νωντα...
τι περιμενς δλδ σα δοκιμασια? να κανεις πεντικιουρ σε ελλεηνιδα φαλαινα?Αγρια Δυση...
Ωπα? Νέο φυντάνι?sks sapiokoilia
μεταξυ εχω περασει πεζη και μονος δυο και τρες η ωρα ξημερωματα πριν οκτω εννια χρονια......συναντησα και τον νωντα καποτε σε νετ καφε επαιζε warcraft ηταν αμουστακος ακομη.....πιρφορο εχω τραμπουκισει εδω μεσα και το ξερει....ας μιλησει αυτος
Αγρια Δυση...
μπιλυ εμενα ρε με αποφευγουν στην πιατσα σαν τα σκατα...τι δοκιμασιες μας λες.Τι πριν 8-9 χρόνια ρε.....δεν πιάνεται....τωρα πρεπει να ξαναπερασεις... ;)
Πυρφορο οχι απο εδω μεσα...οποιον σου υποδείξουν τυχαια στην πιατσα
μπορει να ειναι κανα μουλαρι![]()
μπιλυ εμενα ρε με αποφευγουν στην πιατσα σαν τα σκατα...τι δοκιμασιες μας λες.
papse pirforeΩπα? Νέο φυντάνι?