dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
δε γεννιουνται καθ μερα τετοια νικς τυπε ;) αν ειναι να ειμαστε αναγκασμενοι καθε μερα να βλεπουμε γλιτσα και αλεξ καλυτερα να αυτοκτονησουμε τον αντμιν ή να το κλεισουμε το μαγαζι :-
Λέω να πάρω Restandol![]()
εγω ακομα στο στρατηγειο μου.πινω ενα drambuie και καπνιζω μαλμπορο
εχω κατι ζωαΈχεις υπαλλήλους;
μονο το δαχτυλο σου μεσα στην κολοτρυπιδα σου λειπει και θα εχει ολοκληρωθει η εικονα...Γύρισα σπίτι και πίνω ζεστή σοκολάτα με κακάο van hutten, ξύσμα πορτοκαλιού, κανέλλα και λιωμένη λευκή κουβερτούρα.
εχω κατι ζωα![]()
πιο ζωα οι υπαλληλοι μαν απο τα προβατα
μονο το δαχτυλο σου μεσα στην κολοτρυπιδα σου λειπει και θα εχει ολοκληρωθει η εικονα...
μπαλρογκ κινδυνευεις και συ.....εισαι απο τα μαλακισμενα τρολλονικ που μαλακιζονται ολη την ωρα και εχουν μαλακισμενη διαθεση για το σαιτ μας;Αραγε σε ποιο φορουμ να εχει γραφτει ο βατραχος για να περνάει την ωρα του;![]()
μπαλρογκ κινδυνευεις και συ.....εισαι απο τα μαλακισμενα τρολλονικ που μαλακιζονται ολη την ωρα και εχουν μαλακισμενη διαθεση για το σαιτ μας;
τον κοσνικ τον εφαγε οτι ηταν βαζελα τελικα...ας προσεχεΜεχρι στιγμης με σωζει το οτι ειμαι γαυρος
καλα κρασια μπιλυ.....καθιστε εσεις και μαλακιστειτε ενω αλλοι βγαζουν μυρια...κάτσε να μπει ο memos@n...να μπουν τα πράματα,στην θέση τους...![]()
καλα κρασια μπιλυ.....καθιστε εσεις και μαλακιστειτε ενω αλλοι βγαζουν μυρια