kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ο παιδεραστης μαν
δεν τον ξέρω
ο παιδεραστης μαν
δεν τον ξέρω
τρωει πολλα σιροπιασταπαχυνε πολυ το κελλακυ βρε παιδια
χθες παντως ρωταγε για το Νωντα ;)παχυνε πολυ το κελλακυ βρε παιδια
Το βλεπεις το warned κατω απο το ονομα μου τυπε; Αυτο ευθυνεται για τη καταληξη του μακαριτη
Πάλι καλά που δεν πήγες να τον συναντήσεις από κοντά να του δείξεις τις ζωγραφιές σου γιατί θα σου γέμιζε τον κώλο λεπιδιές.τιβι μακεδονια δεν πιανατε στο χωριο?
τοξερεις οτι ειχα παρει παλια τηλεφωνο σεκεινη την εκπομπη για να μιλησω με τον φωοτουλη?
οταν τον μπαστακωσανε τον Φωτουλη εκλαιγε με μαυρο δακρυ κ ελεγε οτι μετανιωσε κτλ...ηξερε τι τον περιμενε στη μπουζου...τιβι μακεδονια δεν πιανατε στο χωριο?
τοξερεις οτι ειχα παρει παλια τηλεφωνο σεκεινη την εκπομπη για να μιλησω με τον φωοτουλη?
Πάλι καλά που δεν πήγες να τον συναντήσεις από κοντά να του δείξεις τις ζωγραφιές σου γιατί θα σου γέμιζε τον κώλο λεπιδιές.
ήταν ένας τύπος μυτόγκας ρε τύπε στο τιβι μακεδονία που έκανε για επάγγελμα τον κλόουν και στα ρεπά του πηδούσε παιδάκιαπόε γίναν όλα αυτά ρε πρώτη φορά τα μαθαίνω
ο Δουρης ηταν ο πρωτος...μετα ακολουθησε Φωτουλης,εκεινος ο μλκς ο τακος (που γαμουσε ακομη κ αλβανα στα παρκα )....πόε γίναν όλα αυτά ρε πρώτη φορά τα μαθαίνω
πόε γίναν όλα αυτά ρε πρώτη φορά τα μαθαίνω
ήταν ένας τύπος μυτόγκας ρε τύπε στο τιβι μακεδονία που έκανε για επάγγελμα τον κλόουν και στα ρεπά του πηδούσε παιδάκια
Δεν τον λες και επιτυχια να φας warned για τον Αlex
Στην θεση σου θα αυτοκτονουσα...
Πρέπει να ήταν 2006-7 τύπε.έτος περίπου?