The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.792
- Πόντοι
- 25.467
πάλι εξαερώθηκε ο κθούλου
Σε ποιό νουμερο φτάσαμε; 110; 111;
πάλι εξαερώθηκε ο κθούλου
χρυσαυγιτη χυσαυγιτη η μαμα σου βλεπει τουρκικα στο σπιτιτον χρυσαυγιτη λες
με σωληνάκια κρατιέται ακόμα το νικ του μακάρι να μπει να τον χέσουμε για τελευταία φορά όσοι δεν προλάβαμε τα χθεσινά και να του ευχηθούμε καλό ταξίδι :-
Αυτον του ειχα πει μια φορα να σταματισει να το κανει αυτο με τους κλωνους αμα δεν τον θελουν ποιος ο λογος...αλλα απο τι καταλαβα πρεπει να ειναι λιγο καμενος για να κανει συνεχεια καινουργιους κλωνους Ξερεις νομιζω ο ξυδης φταιει που τον διωχνουν συνεχεια γιατι καποτε τον ελεγε οτι σε αρεσει να βαζεις δονητες στον κωλο
Σε ποιό νουμερο φτάσαμε; 110; 111;
Αυτον του ειχα πει μια φορα να σταματισει να το κανει αυτο με τους κλωνους αμα δεν τον θελουν ποιος ο λογος...αλλα απο τι καταλαβα πρεπει να ειναι λιγο καμενος για να κανει συνεχεια καινουργιους κλωνους Ξερεις νομιζω ο ξυδης φταιει που τον διωχνουν συνεχεια γιατι καποτε τον ελεγε οτι σε αρεσει να βαζεις δονητες στον κωλο
εσυ φταις ρε που εφυγε ο αλεξΑυτον του ειχα πει μια φορα να σταματισει να το κανει αυτο με τους κλωνους αμα δεν τον θελουν ποιος ο λογος...αλλα απο τι καταλαβα πρεπει να ειναι λιγο καμενος για να κανει συνεχεια καινουργιους κλωνους Ξερεις νομιζω ο ξυδης φταιει που τον διωχνουν συνεχεια γιατι καποτε τον ελεγε οτι σε αρεσει να βαζεις δονητες στον κωλο
Ο κ. Τσουλουφας μου εκμυστηρεύθηκε πως πιστεύει ότι ο κ. Ξύδιας και ο κ. Σθένης, διατηρούν ερωτικό δεσμό.
o ξυδης αγορασε τον δονητη για μια φιλη του....Ο κ. Τσουλουφας μου εκμυστηρεύθηκε πως πιστεύει ότι ο κ. Ξύδιας και ο κ. Σθένης, διατηρούν ερωτικό δεσμό.
o ξυδης αγορασε τον δονητη για μια φιλη του....
θα φας μπαν αν συνεχισεις
o ξυδης αγορασε τον δονητη για μια φιλη του....
θα φας μπαν αν συνεχισεις
ο τσουλουφας ποιος ειναιΟ κ. Τσουλουφας μου εκμυστηρεύθηκε πως πιστεύει ότι ο κ. Ξύδιας και ο κ. Σθένης, διατηρούν ερωτικό δεσμό.
εδώ καλά είμαστε.άλλοΚαταρχην για να ξεκινησουμε με τα βασικα, μια γυναικα για να μπει στον κυκλο των νωντιστων θα πρεπει να ειναι μουναρα. Τουλαχιστον 8αρι και ψαγμενη γκομενα. Βασικο. Μειωμενης αντιληψης γκομενα μπορει να δεχθει το κινημα μονο στην περιπτωση που ειναι ατοφιο 10αρι ακομα και οταν ξυπναει το πρωι αβαφτη εχοντας πυρετο. Τοτε γινεται μια εξαιρεση
ψηνεσαι στον πυρετό?εδώ καλά είμαστε.άλλο
Μια χαρά είμαι.λίγο Βαριέμαιψηνεσαι στον πυρετό?