Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
στα βιντεο π ανεβαζες ;)
Γουσταρεις να παιρνεις ματι τυπε? :o Πυρφορος?
στα βιντεο π ανεβαζες ;)
Κοιτα οτι μπορει εσυ να ρουφιανευεις το πιστευω κι εγω αλλα δεν μπορω να το αποδειξω. Το θεμα ειναι αλλο εδω με βριζουν το σπιτι και δεν τους πειραζουν και αμα κανω πως τους βριζω εγω ασ πουμε αυτου του μαλακα θα την φαω εγω. Δες και μονο σουΡε αι σιχτιρ πια εδώ μεσα. Μπαναρεται ο Μυρωνας, εγω τον ρουφιανεψα. Μιουταρεται ο Wilm, εγω τον ρουφιανεψα. Πρασινιζει ο Σατραπης, εγω τον ρουφιανεψα.
Κατά τα αλλα δεν θα ρουφιανευα τοτε τον πιξι που με βριζει ολη μερα.
τι θες αλεξ;κανα γουορν για την μαλακια σου που ειπες οτι καλα επαθε η κριστυ μακ που ειναι με σπασμενα δοντια και πλευρα;Σε αυτό επιμενεις?
Μιλας κι από πανω?που ναι οι χριστοπαναγιες ρε κοτα;
Γουσταρεις να παιρνεις ματι τυπε? :o Πυρφορος?
Βουλγαρια;Πολωνια ποτε δν εχω παει :-
Όχι, θελω να μου πεις αν επιμενεις ότι είμαι λερα και ότι εκανα αναφορα στον Σατραπη. Απλο είναι. Είναι δεκτη και η απαντηση "ειπα μια μαλακια για να περναει η ωρα".τι θες αλεξ;κανα γουορν για την μαλακια σου που ειπες οτι καλα επαθε η κριστυ μακ που ειναι με σπασμενα δοντια και πλευρα;
διαβαζει τα πιμι σου η λερα δεν το ξερεις?Μιλας κι από πανω?
Πού ειδες ότι εκανα εγω αναφορα και το αναπαράγεις?
Κοιτα οτι μπορει εσυ να ρουφιανευεις το πιστευω κι εγω αλλα δεν μπορω να το αποδειξω. Το θεμα ειναι αλλο εδω με βριζουν το σπιτι και δεν τους πειραζουν και αμα κανω πως τους βριζω εγω ασ πουμε αυτου του μαλακα θα την φαω εγω. Δες και μονο σου
κοπιασα πολυ μαν αναμεσα σε χιλιαδες πμ προς θηλυκα νικς ειναι αληθειαμπορει να διαβασε στα πιμι σου οτι σκεφτεσαι να κανεις αναφορα μαν ;)
Βουλγαρια;
Την προηγουμενη φορα που το εκανα σε αλλον μιουταραν εμενα καταλαβαινεις τωρα τι γινεται ;)ρε γαμησε του οτι εχει και δεν εχει
Αν τον πρασινιζαν δηλαδή χωρις να του κανεις αναφορα, και μετα βγαινανε και λεγανε ότι τον ρουφιάνεψες, θα ησουν ανετος? Και θα εβγαινα μετα εγω να σου λεω "πιστευω ότι τον ρουφιάνεψες αλλά δεν μπορω να το αποδειξω".Κοιτα οτι μπορει εσυ να ρουφιανευεις το πιστευω κι εγω αλλα δεν μπορω να το αποδειξω. Το θεμα ειναι αλλο εδω με βριζουν το σπιτι και δεν τους πειραζουν και αμα κανω πως τους βριζω εγω ασ πουμε αυτου του μαλακα θα την φαω εγω. Δες και μονο σου
εχεις αναθεσει σε καμια να στο αεριζει τυπε;εχω σπιτι εκει τυπε εδω κ χρονια
Θα μου απαντησεις ή θα κανεις το κορόιδο?κοπιασα πολυ μαν αναμεσα σε χιλιαδες πμ προς θηλυκα νικς ειναι αληθεια
μπαοκ εισαι αφουΤην προηγουμενη φορα που το εκανα σε αλλον μιουταραν εμενα καταλαβαινεις τωρα τι γινεται ;)
ο χωρος με τα πιμι του αλεξ πρεπει να εχει τοσο σαλιο που να μοιαζει με αυτοκοπιασα πολυ μαν αναμεσα σε χιλιαδες πμ προς θηλυκα νικς ειναι αληθεια
Κοιτα οτι μπορει εσυ να ρουφιανευεις το πιστευω κι εγω αλλα δεν μπορω να το αποδειξω. Το θεμα ειναι αλλο εδω με βριζουν το σπιτι και δεν τους πειραζουν και αμα κανω πως τους βριζω εγω ασ πουμε αυτου του μαλακα θα την φαω εγω. Δες και μονο σου
Όχι, θελω να μου πεις αν επιμενεις ότι είμαι λερα και ότι εκανα αναφορα στον Σατραπη. Απλο είναι. Είναι δεκτη και η απαντηση "ειπα μια μαλακια για να περναει η ωρα".