ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
που ναι οι χριστοπαναγιες ρε κοτα;
θα κανει αναφορα στον εαυτο του μετα ρε. δε λεει.
που ναι οι χριστοπαναγιες ρε κοτα;
..... κρακ....Ρε αι σιχτιρ πια εδώ μεσα. Μπαναρεται ο Μυρωνας, εγω τον ρουφιανεψα. Μιουταρεται ο Wilm, εγω τον ρουφιανεψα. Πρασινιζει ο Σατραπης, εγω τον ρουφιανεψα.
Κατά τα αλλα δεν θα ρουφιανευα τοτε τον πιξι που με βριζει ολη μερα.
Ρε είναι ο άλλος μοντ και λεει ότι είμαι λερα που κανω αναφορες, ενώ δεν εχω κανει? Ειμαστε σοβαροι?θα τον σπασετε ψυχολογικα τελικα τον αλεξ :S
Καλα σου λεει ρε βλακαμα τυρογαλο gl . Ηθελα να ξερα τι βυσμα ειχες και σε βαλαν μοντ. Ολο μαλακιες ρεζιλι μας κανεις
κατσε να το βαλω στην υπογραφη μου αυτο μ αρεσεΝα εισαστε σοβαροι. Το μεγαλυτερο σαιτ της χωρας κουμαντάρετε.
Ρε είναι ο άλλος μοντ και λεει ότι είμαι λερα που κανω αναφορες, ενώ δεν εχω κανει? Ειμαστε σοβαροι?
Ρε είναι ο άλλος μοντ και λεει ότι είμαι λερα που κανω αναφορες, ενώ δεν εχω κανει? Ειμαστε σοβαροι?
Σε αυτό επιμενεις?μεγαλη λερα τυπε
αλλα κι αυτος που παιρνει στα σοβαρα αναφορα αλεξ για τα πανηγυρια ειναι
Πολύ βολικο. Αλλά την κουβεντουλα του την ειπε ο άλλος.Εγω δε ξερω παντως σε λεω . Αληθεια. Δε μπορω για την ωρα να δω αναφορες
Συμβολαιογραφε φορεσε μια φορα παντελονια και βρες τα αρχιδια και πες την αληθεια ρε κοταρα. Πες ναι ρε εγω εκανα την αναφορα. Τωρα εισαι και ρουφ και ψευτης. Μεχρι και ο τυπος που εγινε το σκηνικο απορησε για το warn. Βγαλε τη ξεφτιλα απο πανω σου επιτελους
Συμβολαιογραφε φορεσε μια φορα παντελονια και βρες τα αρχιδια και πες την αληθεια ρε κοταρα. Πες ναι ρε εγω εκανα την αναφορα. Τωρα εισαι και ρουφ και ψευτης. Μεχρι και ο τυπος που εγινε το σκηνικο απορησε για το warn. Βγαλε τη ξεφτιλα απο πανω σου επιτελους
εδωσα 10000 ευρω κεφαλαιο ρε φιλε....λιγα ειναι;Καλα σου λεει ρε βλακαμα τυρογαλο gl . Ηθελα να ξερα τι βυσμα ειχες και σε βαλαν μοντ. Ολο μαλακιες ρεζιλι μας κανεις
εσυ που τα χεις δει αυτα ρε τυπε?
μπορει να διαβασε στα πιμι σου οτι σκεφτεσαι να κανεις αναφορα μαν ;)Ρε είναι ο άλλος μοντ και λεει ότι είμαι λερα που κανω αναφορες, ενώ δεν εχω κανει? Ειμαστε σοβαροι?
εδωσα 10000 ευρω κεφαλαιο ρε φιλε....λιγα ειναι;
Ο κωστακης εχει παει παντου τυπε,ειναι κοσμογυρισμενοςεσυ που τα χεις δει αυτα ρε τυπε?
ψιλικατζής ρε μαλακα εισαι και σε ειχα για ματσό
Ο κωστακης εχει παει παντου τυπε,ειναι κοσμογυρισμενος