redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Θα επιστρεψει ο Σταμουλης να κανει την ψηφοφορια;φοβαται οτι φετος θα παρει το πρωταθλημα σαν την γιουβεντους
Θα επιστρεψει ο Σταμουλης να κανει την ψηφοφορια;φοβαται οτι φετος θα παρει το πρωταθλημα σαν την γιουβεντους
ναιΘα επιστρεψει ο Σταμουλης να κανει την ψηφοφορια;
ε οχι ρε τυπε.εδω δν σε ρουφιανεψα εγω π μου την εμπαινες για τ γυφτισσες και σε ρουφιανεψε αυτος :S
τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι τυπε :S :S
Εγω σε ρουφιανεψα? Εισαι σιγουρος?Ο Αλεξ τυπε. Και μαλιστα σε κατι που δεν τον αφορουσε. Για να καταλαβεις περι τινος προκειται
ε οχι ρε τυπε.εδω δν σε ρουφιανεψα εγω π μου την εμπαινες για τ γυφτισσες και σε ρουφιανεψε αυτος :S
τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι τυπε :S :S
Λοιπον. Οποιος ξαναπει ότι εκανα αναφορα, θα τον αρχισω στις χριστοπαναγιες. Δεν εχω κανει αναφορα ποτέ σε κανεναν.μεγαλη λερα τυπε
αλλα κι αυτος που παιρνει στα σοβαρα αναφορα αλεξ για τα πανηγυρια ειναι
Tι θα γινει με τον κάθε κομπλεξικο?
Θα πεφτουν τα warned επειδή βριζουν σπιτια, και μετα θα φταιω εγω?
Δεν θα αναλαβουν οι νωντοτυποι την διενεργεια της ψηφοφοριας;
Τι να ρουφιανευες ρε τυπε εσυ? Σε ξεβρακωσε και να βγαινες και απο πανω? Ξξερες οτι ειχες χεσμενη τη φωλια σ και λουφαξες
Δεν ξερω ποιος μοντ πρασινισε τον Σατραπη. Οποιος και να είναι όμως, να βγει και να πει αν εκανα αναφορα. Αρκετα με τον κάθε μαλακα πια εδώ μεσα. Αντε.
Σεβαλιε εσυ τον πρασινισες?
χασοδικη γιατι κανεις αναφορες?
Λοιπον. Οποιος ξαναπει ότι εκανα αναφορα, θα τον αρχισω στις χριστοπαναγιες. Δεν εχω κανει αναφορα ποτέ σε κανεναν.
Αρκετα με τις μαλακιες. Κι εσυ που εισαι μοντ δεν επιτρεπεται να μαλακιζεσαι και να λες τετοια. Καταλαβες? Αντε μπραβο.
Θελεις να σε αρχισω και σενα?χασοδικη γιατι κανεις αναφορες?
Λοιπον. Οποιος ξαναπει ότι εκανα αναφορα, θα τον αρχισω στις χριστοπαναγιες. Δεν εχω κανει αναφορα ποτέ σε κανεναν.
Αρκετα με τις μαλακιες. Κι εσυ που εισαι μοντ δεν επιτρεπεται να μαλακιζεσαι και να λες τετοια. Καταλαβες? Αντε μπραβο.
Γιατι γελας?
που ειπα απο πριν οτι εβαζα πουτανες π εχω παρει ? δες μονο τα γραφομενα
βαλε και συ καμια απο Πολωνια παιχτη μου να σε δουμε
ο αλεξ δεν κάνει αναφορές ,στέλνει εξώδικα πι εμχασοδικη γιατι κανεις αναφορες?