Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
Eσύ πότε θα το ξεκινήσεις?
χοντρο
Eσύ πότε θα το ξεκινήσεις?
ποιος είναι ο dopamina,θα μου πεις;
o baros;
o πήγασος έχει μουνί ή πούτσο
όχι
δεν πειράζει
βατραχε ριχνεις κανα σουτακι στον σπορτινγκ πατησιων
από θαύμα την έχεις γλιτώσει την φυλακή μέχρι τώραπαλιά εκεί που μεγάλωσα είχαμε κλειστό στο γυμνάσιο αλλά οι μουνήδες δεν το άνοιγαν το απόγευμα να παίζουμε τόσο σαπακιασμένοι ήταν, σκαρφάλωνε ένας που είχε βρει το κόλπο και έμπαινε από την ταράτσα μέσα μας άνοιγε την πόρτα του σχολείου φώτα από τον κεντρικό πίνακα και παίζαμε λαθραία απορώ που δεν μας έκαναν τσακωτούς ποτέ τώρα που το ξανασκέφτομαι
Υπηρχε σχεδιο.....Για να ενδιαφερθουν οι νεοι για τον αθλητισμοπαλιά εκεί που μεγάλωσα είχαμε κλειστό στο γυμνάσιο αλλά οι μουνήδες δεν το άνοιγαν το απόγευμα να παίζουμε τόσο σαπακιασμένοι ήταν, σκαρφάλωνε ένας που είχε βρει το κόλπο και έμπαινε από την ταράτσα μέσα μας άνοιγε την πόρτα του σχολείου φώτα από τον κεντρικό πίνακα και παίζαμε λαθραία απορώ που δεν μας έκαναν τσακωτούς ποτέ τώρα που το ξανασκέφτομαι
από θαύμα την έχεις γλιτώσει την φυλακή μέχρι τώρα
Υπηρχε σχεδιο.....Για να ενδιαφερθουν οι νεοι για τον αθλητισμο
Κατι παρομοιο ειχε κανει και ο Καποδιστριαs και απο τοτε τρωμε πατατεs
φαμιλυ γκαι σ'αρέσει;έχω δει μει μέχρι σεζόν 7,έχει άλλες 5 λέω να τις κατεβάσω
φαμιλυ γκαι σ'αρέσει;έχω δει μει μέχρι σεζόν 7,έχει άλλες 5 λέω να τις κατεβάσω
Σου έχει μείνει απωθημένο γι'αυτό επιλέγεις πρεζάκια στο κρεβάτι σου.δε λες καλά που παίζαμε μπασκετάκι και μείναμε μακριά από τα ναρκωτικά
μεταξύ φαμιλυ γκάι και σαουθ παρκ είναι το μπιφ ρε γιωτάέχω δει ελάχιστα οκ πολύ καλό αλλά είμαι φαν των σίμπσονς ;)
έχω δει ελάχιστα οκ πολύ καλό αλλά είμαι φαν των σίμπσονς ;)
σε διαλεγαν στις ομαδες στο κλειστο η παντα εμενες τελευταιος κ δεν σε ηθελε κανεις