Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
γαμώ τα τρόλεΐ μου μέσα, γαμώ :headbang: :headbang: :headbang:

για άλλη μία φορά περίμενα κανά 20λεπτο γυρνώντας από την δουλειά μέχρι να περάσει ένα γαμημένο τρόλεϊ που να χωράω να μπω και αφού τελικά πέρασε κάποιο που μπορούσα να μπω μέσα δίχως να με μαγκώσουν οι πόρτες και ενώ παστώθηκα σαν σαρδέλα με τους πάκηδες και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, στο τσακ γλιτώσαμε από αλλοδαπά βουτηχτήρια τα οποία πρόλαβαν και πετάχτηκαν από την μισόκλειστη πόρτα προτού τους μπαγλαρώσουμε.

ένα τυπικό απόγευμα σε τρόλεϊ της Πατησίων.

[size=30pt]ρε δεν χωράμε άλλους, έλεος πια...[/size]

το θέμα πλέον έχει καταντήσει απλή φυσική:ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ.

η καθημερινοτητα ενος αδικημενου  :)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η καθημερινοτητα ενος αδικημενου  :)

τον εχεις γαμησει  :grin:

υ.γ. ρε συ κοσμα ειχε παρει το αυτι σου/ματι σου για καποιους αγνωστους που τραβαγανε μαλακια στα τρολει επ'ευκαιρια του στριμωγματος και χυνανε σε ανυποψιαστες κοπελες?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
αν σβήνω κάθε φορά που φεύγω απ' τη δουλειά το ιστορικό του εξπλόρερ, ΕΚΤΟΣ από τα κούκις υπάρχει άλλος τρόπος να τσεκάρει το αφεντικό (που δεν σκαμπάζει πολλά από υπολογιστές  :cool2: ) σε τι σάιτ μπαίνω? :birdman:

πλεονασμος  :think:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756

υ.γ. ρε συ κοσμα ειχε παρει το αυτι σου/ματι σου για καποιους αγνωστους που τραβαγανε μαλακια στα τρολει επ'ευκαιρια του στριμωγματος και χυνανε σε ανυποψιαστες κοπελες?

τσεκαρε αν εχει ανοιξει κανα θεμα ο Κοσμας με το "πως βγαινει το χυσι απο το μπουφαν μου" . :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

o xaralampos θα ηταν

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Παράθεση από: kosnik26 στις 20/11/10, 16:04
αν σβήνω κάθε φορά που φεύγω απ' τη δουλειά το ιστορικό του εξπλόρερ, ΕΚΤΟΣ από τα κούκις υπάρχει άλλος τρόπος να τσεκάρει το αφεντικό (που δεν σκαμπάζει πολλά από υπολογιστές) σε τι σάιτ μπαίνω?

---------------------------------------------------------------------------------------------

Κοσμά, εγκατέστησε το ccleaner, οταν ολοκληρώσεις την περιήγηση σου στον εικονικό κόσμο,το τρέχεις και τα σβήνει όλα  :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
Παράθεση από: kosnik26 στις 20/11/10, 16:04
αν σβήνω κάθε φορά που φεύγω απ' τη δουλειά το ιστορικό του εξπλόρερ, ΕΚΤΟΣ από τα κούκις υπάρχει άλλος τρόπος να τσεκάρει το αφεντικό (που δεν σκαμπάζει πολλά από υπολογιστές) σε τι σάιτ μπαίνω?

---------------------------------------------------------------------------------------------

Κοσμά, εγκατέστησε το ccleaner, οταν ολοκληρώσεις την περιήγηση σου στον εικονικό κόσμο,το τρέχεις και τα σβήνει όλα  :sunglasses:

θα σβησει και την ζωη του  :sunglasses:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

γιατί να με γάμησε φίλε αφού εγώ τα έχω γράψει αυτά :idiot:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
Τωρα που τα τελη κυκλοφοριας ειναι ενα σοβαρο εξοδο και πολλοι μπουρδελιαριδες εχουν παραδώσει πινακιδες ο Κοσμας παλι θα σας σωσει ...

σώπα μωρέ που δεν έχεις όχημα...
μπες στο μετρό και κατέβα 2 στάσεις παρακάτω (Σταθμός:Συγγρού-Φιξ, κόκκινη γραμμή)
και από εκεί έχεις πρόσβαση πεζή στα μαγαζιά της Φραντζή και της Καλλιρόης (που είναι και σιγουράντζες)

αν εχετε προτίμηση στα λεωφορεια διαβαζετε ΤΑΚΜΑΝ

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τωρα που τα τελη κυκλοφοριας ειναι ενα σοβαρο εξοδο και πολλοι μπουρδελιαριδες εχουν παραδώσει πινακιδες ο Κοσμας παλι θα σας σωσει ...

αν εχετε προτίμηση στα λεωφορεια διαβαζετε ΤΑΚΜΑΝ

ναι τι :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γιατί να με γάμησε φίλε αφού εγώ τα έχω γράψει αυτά :idiot:
τυπε ο εκτορας κανει περιεργες συμμαχιες τελευταια και με εχει προβληματισει οικτρα.....σκεφτομαι να του δωσω λιγο νοοτροπ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλως την να και ας αργησε .. δεν ειχε μοναδες να σε παρει ο Κοσμας και σου εστειλε μαιλ ?  :)
μαν ειδες ποσο αθορυβα μπαναρα τον στοματακο αργα το βραδυ να μην δινω δικαιωματα;καθαρη δουλεια και δεν αφησα και ιχνη

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τυπε ο εκτορας κανει περιεργες συμμαχιες τελευταια και με εχει προβληματισει οικτρα.....σκεφτομαι να του δωσω λιγο νοοτροπ

στο μεταξύ εγώ άι ρεστ μάι κέις :sunglasses:

Αυτα ειναι ,  :rockon: :rockon: τέλειο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.090
Πόντοι
12.756
στο μεταξύ εγώ άι ρεστ μάι κέις :sunglasses:

σωστος εισαι  :sunglasses:

:huh: νόμιζα ότι συνέβαινε και σε άλλους :grin:

τίποτα το περίπλοκο, απλώς νυστάζω αλλά βαριέμαι να πέσω για ύπνο (δεν μπορώ να το εξηγήσω παραπάνω), ίσως να μου 'χει λασκάρει λίγο, δεν ξέρω, παίζει αρκετά αυτό το ενδεχόμενο... :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom