kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
εχεις χαζεψει απο την μαλακια Κοσμα , ειναι εμφανες στα γραπτα σου.![]()
τα γραπτά μένουν τα νικνέιμς φεύγουν είναι πολύ βαρύ για σένα αυτό ή να το αφήσω
εχεις χαζεψει απο την μαλακια Κοσμα , ειναι εμφανες στα γραπτα σου.![]()
τα γραπτά μένουν τα νικνέιμς φεύγουν είναι πολύ βαρύ για σένα αυτό ή να το αφήσω![]()
ας το και αυτο , θα χαθει μεσα στις σελιδες του σπαμ , ευτυχως για σενα![]()
όλα χάνονται στο σπαμ φίλε γι'αυτό γράφουμε εδώ μέσα με πιάνεις ή να σε αφήσω να το σκεφτείς λίγο![]()
εδω θα χαθεις και εσυ , το πιασες αυτο![]()
θα σε πάρω μαζί μου μαν εσένα διαλέγω![]()
ολα καλα![]()
ψόφα μόνος τότε φίλε σαν το σκυλί του βάρου![]()
Επειδή μ' έχει κόψει η πείνα, τι να φτιάξω να φάω?
1)ομελέτα με πατάτες
ή
2)να ζεστάνω κανά μαγειρεμένο σουτζουκάκι από την κατάψυξη με μακαρόνια?
Αυτά είναι προβλήματα...τι Πλέζουρες μου λέτε τώρα εσείς όταν το στομάχι διαμαρτύρεται...
δεν προκύπτει αυτισμός από αυτό το ποστ όμως ;)
ντοκουμέντο οτι παλαιότερα ήταν άνθρωπος
δεν έτρωγε μόνο τοστάκια![]()
αυτός είναι βαρύς χαρακτηρισμός και τον έχουν κερδίσει με το σπαθί τους λίγα μέλη του σάιτ![]()
εκτός από μάριο που είναι αποδεδειγμένα αυτιστικός ποιός άλλος![]()
δεν προκύπτει αυτισμός από αυτό το ποστ όμως ;)
οκ, κατάλαβα.
Γνώμη μου είναι και εξήγησα γιατί δεν πρόκειται να γίνει (νομίζω είναι κανόνας της αγοράς όταν δεν πωλούνται σπίτια να ανεβαίνουν τα ενοίκια, μακάρι βέβαια να μην ισχύσει και τώρα).
Από την άλλη η κατοικία είναι είδος πρώτης και ζωτικής ανάγκης και θες δεν θες θα κόψεις το λαιμό σου να βρεις τα χρήματα (λιγότερα έξοδα σούπερμάρκετ, περιορισμός διασκέδασης, μη αγορά ρούχων κτλ).
Υ.Γ. Μ' αυτά που γράφω κινδυνεύω να με περάσετε για προβοκάτορα-αβανταδόρο εκμισθωτή ή για προύχοντα.
Η αλήθεια είναι ότι το ενοίκιο το πληρώνω με γονική βοήθεια και προ μηνών είχα αναγκαστεί να αναζητήσω άλλη κατοικία λόγω πρόθεσης ιδιοκατοίκησης από τον ιδιοκτήτη και ενώ το συμβόλαιό μου είχε λήξει προ ετών, ψάχνοντας δε αρκετά είχα απελπιστεί από τις υψηλές τιμές (ακόμα και στον Άγιο Παντελεήμωνα ρε πούστη μου), τελικά για καλή μου τύχη ο ιδιοκτήτης άλλαξε γνώμη και παρέμεινα ως είχα και με το ίδιο χαμηλό ενοίκιο.
α γι' αυτό γουστάρετε τα πάκια, επειδή σας παραδίνονται αμαχητί...
ρε δεν ντέπεστε λέω εγώ να εκμεταλλεύεστε τα παληκάρια που ήρθαν εδώ για να εργαστούν και τα βάζετε να σας κάνουν τους επιβήτορες...
Υ.Γ. Μ' αυτά που γράφω κινδυνεύω να με περάσετε για προβοκάτορα-αβανταδόρο εκμισθωτή ή για προύχοντα.
Η αλήθεια είναι ότι το ενοίκιο το πληρώνω με γονική βοήθεια και προ μηνών είχα αναγκαστεί να αναζητήσω άλλη κατοικία λόγω πρόθεσης ιδιοκατοίκησης από τον ιδιοκτήτη
2010 ήταν ρε μαλάκα, καλές εποχές![]()
![]()
Αν όχι τότε, πότε![]()
εχασες την ευκαιρια για την μεγαλη ζωη
εισαι παλικάρι![]()