gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
της εκανες προταση γαμου μαν;πιανουν αυτα συνηθωςφτωχος πλην τιμιος
Πες τα ρε τυπε, ευτελιζει τη συζητηση. Εγω εχω σοβαρο σκοπο.
της εκανες προταση γαμου μαν;πιανουν αυτα συνηθωςφτωχος πλην τιμιος
φτωχος πλην τιμιος
της εκανες προταση γαμου μαν;πιανουν αυτα συνηθως
define "σοβαρο σκοπο"
την γαμησες;Περα απο την πλακα η τυπισσα ειναι 30αρα, οποτε η κατασταση ειναι λιγο ναρκοπεδιο. Αμα μπλεξω μπορει να μπλεξω ασχημα...
Περα απο την πλακα η τυπισσα ειναι 30αρα, οποτε η κατασταση ειναι λιγο ναρκοπεδιο. Αμα μπλεξω μπορει να μπλεξω ασχημα...
αμα ειναι καλο μουνακι ομως.....;Τι να μπλεξεις με την 30αρα ? απο τα 35 και μετα να φοβασαι , την παιρνει ακομα ...
αμα ειναι καλο μουνακι ομως.....;
την γαμησες;
Τι να μπλεξεις με την 30αρα ? απο τα 35 και μετα να φοβασαι , την παιρνει ακομα ...
ο νικ07 ειναι μουναραΚαλο μουνακι ειναι μονο ο nick ..![]()
ε οχι ρε φιλε;πως και;δεν εκατσε;Οχι. Αμα την ειχα γαμησει δε θα ειχα κολλησει εγω αλλα αυτη.
Οχι. Αμα την ειχα γαμησει δε θα ειχα κολλησει εγω αλλα αυτη.
Απο τα 35 και μετα γιατι να μπλεξεις, ειναι πλεον καμενο χαρτι...
ε οχι ρε φιλε;πως και;δεν εκατσε;
αφου δεν του καθεται λεμε.....πρεπει να βοηθησουμε ολοι τον φιλο μας να την γαμησει εστω μια φοραΑπο τα 35 και μετα σε μπλεκει αυτη , δεν σε ρωταει και πολυ ...τα καμενα χαρτια να φοβασαι ..οχι τις αλλες που περναει η μπογια τους ..
30αρα κανε το κεφι σου και μετα βλεπεις τι κανεις , αναλογα την περιπτωση ...
αφου δεν του καθεται λεμε.....πρεπει να βοηθησουμε ολοι τον φιλο μας να την γαμησει εστω μια φορα
παιξε μπαλιτσα μαν....αντρας εισαι μεχρι τρεις γκομενες παραλληλα μπορεις να εχεις ανεταΜου εστειλε στο fb μυνημα να βγουμε μια mutualθα τη βαλω στον παγο την 30αρα και θα παιξω μπαλιτσα με το ξεκωλο που ειμαι σε γνωριμα νερα. Θα παω και στην Τερεζα τη Βραζιλιανα και ολα κομπλε
![]()
παιξε μπαλιτσα μαν....αντρας εισαι μεχρι τρεις γκομενες παραλληλα μπορεις να εχεις ανετα
Γιατι 3 μαν; Προς τιμη της αγιας τριαδας, των Τρικαλων ή του 3λαλουν![]()