Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Λέω να ξεκινήσω καπνοσύριγγα.

Υπάρχει κανένας γνώστης στο φόρουμ να με ενημερώσει περί αυτού;  :think:

Ξέρω οτι είναι ακριβό σπορ αλλά φαίνεται πολύ μερακλίδικο,γουστόζικο και λογικά πιο απολαυστικό απο το τσιγάρο.

Πιο απολαυστικό θα είναι αν βρεις καλό καπνό (δλδ παραγγελία απ' έξω).

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Λέω να ξεκινήσω καπνοσύριγγα.

Υπάρχει κανένας γνώστης στο φόρουμ να με ενημερώσει περί αυτού;  :think:

Ξέρω οτι είναι ακριβό σπορ αλλά φαίνεται πολύ μερακλίδικο,γουστόζικο και λογικά πιο απολαυστικό απο το τσιγάρο.
Πιπα λεγεται ρε. Ακου εκει καπνοσυριγγα.
Βασικα ωραιο αρωμα εχει, και καλη αισθηση στο λαιμο, αλλα με τιποτα δεν γινεται να καπνιζεις εξω με πιπα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καληνύχτα κύριοι....και προσοχή,διότι μας ψεκάζουν.....  :tooth: :tooth: :tooth:  Πλέον έχω πειστεί και εγώ......

parakato.gr.jpg

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μουνίπλ! Έλα να στον φορέσω αγορίνα μου! :zfuck:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.124
Πόντοι
12.756
Με τα τσαρούχια θα έρθω και θα σε βάλω να ζυγίσεις την πούτσα του τσολιά. Ξέρεις ότι το θέλεις. ;)

tsarouxi+takouni.jpg

Με αυτα ελα εσυ και δεν θα σε πονεσω  ;) ... με εναν πονο θα τον φας , οπως σου αρεσει  :)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Θα σε κάνω γιουσουφάκι μου σα το φίλο σου το νυχτοφύλακα. Θα μπαίνεις στο σάιτ μόνο για την πάρτη μου. Θα ανάβεις τα τσιγάρα το ένα μετά το άλλο μέχρι να εμφανιστώ. Και όταν σου κάνω την τιμή, θα τα τρως στη μάπα και θα με ευχαριστείς που σου έδωσα σημασία. :2on1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.124
Πόντοι
12.756
Θα σε κάνω γιουσουφάκι μου σα το φίλο σου το νυχτοφύλακα. Θα μπαίνεις στο σάιτ μόνο για την πάρτη μου. Θα ανάβεις τα τσιγάρα το ένα μετά το άλλο μέχρι να εμφανιστώ. Και όταν σου κάνω την τιμή, θα τα τρως στη μάπα και θα με ευχαριστείς που σου έδωσα σημασία. :2on1:

θα σε φωναζω να μου πλενεις το αυτοκινητο στο παρκινγκ , γιατι βαριεμαι να το πηγαινω στο βενζιναδικο , και τωρα που καλοκαιριαζει θελω να ειναι στη πενα ...με την γλωσσα θα το στεγνωνεις , για να βγαλεις και κατι απο την τεχνη που εμαθες  :pipa1:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
θα σε φωναζω να μου πλενεις το αυτοκινητο στο παρκινγκ , γιατι βαριεμαι να το πηγαινω στο βενζιναδικο , και τωρα που καλοκαιριαζει θελω να ειναι στη πενα ...με την γλωσσα θα το στεγνωνεις , για να βγαλεις και κατι απο την τεχνη που εμαθες  :pipa1:

Ποιό αυτοκίνητο; Αυτό που θα σου κατάσχουν οι τράπεζες οσονούπω για χρέη; Για πόσο νομίζεις ότι θα μπορείς να ξοδεύεις 12ωρα στο νετ κλείνοντας τα μάτια στην πραγματικότητα; Συντομα θα καταλάβεις κι εσύ τη θέση σου άξιζε στην κοινωνία ως ασήμαντος χειρωνάκτης: καθαριστής, κηπουρός, σεκιούριτι στα καρφούρ κλπ. Αν είσαι τυχερός και αν κάνεις αιματηρές οικονομίες θα μπορέσεις σε μία δεκαετία να αγοράσεις ένα σιτροέν σάξο. :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.124
Πόντοι
12.756
Ποιό αυτοκίνητο; Αυτό που θα σου κατάσχουν οι τράπεζες οσονούπω για χρέη; Για πόσο νομίζεις ότι θα μπορείς να ξοδεύεις 12ωρα στο νετ κλείνοντας τα μάτια στην πραγματικότητα; Συντομα θα καταλάβεις κι εσύ τη θέση σου άξιζε στην κοινωνία ως ασήμαντος χειρωνάκτης: καθαριστής, κηπουρός, σεκιούριτι στα καρφούρ κλπ. Αν είσαι τυχερός και αν κάνεις αιματηρές οικονομίες θα μπορέσεις σε μία δεκαετία να αγοράσεις ένα σιτροέν σάξο. :2funny:

Τοσα ξερεις τοσα λες , αλλα απο σενα που ο βασικος μισθος ειναι το μεγαλυτερο επιτευγμα στην ζωη σου πρεπει να περιμενουμε λιγα..
Κατσε πισω απο την οθονη γιατι μεχρι εκει εισαι , ο εξω κοσμος δεν ειναι για σενα , κλείσου μεσα στο σπιτι και κλαψε για τα χαμενα σου χρονια , γιατι και τα επομενα σου θα ειναι τα ιδια και χειροτερα..
Οταν το ρολοι της ζωης σου σταματησει θα νιωσεις την λυτρωση...Η μονη χαρα που σου εδωσε η ζωη , να σε παρατησει...

Επισκέπτης
Τρελο και ομως αληθινο το πρωι στο βενζιναδικο ειδα με τα ματια μου να βαζει ο υπαλληλος 80 ευρω  :o σε μικρου κυβισμου αμαξι (λογικα το φουλαρε)και οταν ηρθε η σειρα ηταν να βαλω 5 αλλα ντραπηκα και εβαλα 10  :cheesy: Απο τοτε που το πηρα το αμαξι (1300 κυβικα)μια φορα το φουλαρα  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τρελο και ομως αληθινο το πρωι στο βενζιναδικο ειδα με τα ματια μου να βαζει ο υπαλληλος 80 ευρω  :o σε μικρου κυβισμου αμαξι (λογικα το φουλαρε)και οταν ηρθε η σειρα ηταν να βαλω 5 αλλα ντραπηκα και εβαλα 10  :cheesy: Απο τοτε που το πηρα το αμαξι (1300 κυβικα)μια φορα το φουλαρα   :2funny:
φιλε πουλαω εναν γαιδαρο αν ενδιαφερεσαι ,πεντε ευρω ταισμα θελει την βδομαδα,μπορεις να τον βαλεις να βοσκαει και στην πιλωτη,κτεο και τελη δεν εχει,σερβις οικονομικο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τρελο και ομως αληθινο το πρωι στο βενζιναδικο ειδα με τα ματια μου να βαζει ο υπαλληλος 80 ευρω  :o σε μικρου κυβισμου αμαξι (λογικα το φουλαρε)και οταν ηρθε η σειρα ηταν να βαλω 5 αλλα ντραπηκα και εβαλα 10  :cheesy: Απο τοτε που το πηρα το αμαξι (1300 κυβικα)μια φορα το φουλαρα   :2funny:

ανταπόκριση από πακιστάν με πιάνεις :2on1: :2on1:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
φιλε πουλαω εναν γαιδαρο αν ενδιαφερεσαι ,πεντε ευρω ταισμα θελει την βδομαδα,μπορεις να τον βαλεις να βοσκαει και στην πιλωτη,κτεο και τελη δεν εχει,σερβις οικονομικο

φίλε σήμερα κόλλησα για 2η φορά τον ιό της αστυνομίας στο πισί της δουλειάς αλλά την σκαπούλαρα και πάλι ;) :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom