Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Αφου ετσι κι αλλοιωs δεν εχουμε μαρκεs να πονταρουμε.....απλα καθομαστε στο τραπεζι και  κοιταμε που τσουλαει...Κε  σερα σερα γουατεβερ γουιλ μπι
ξέχασες ένα γουιλ μπι στο τέλος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.129
Πόντοι
12.756
Θα σε αφήσω λίγο ακόμη να πάρεις αέρα, να χωθεί καλά το αγκίστρι, και μετά θα πάρεις κι εσύ το δρόμο σου, αξιολύπητο ναυγάγιο. :cheesy:

Οταν θες να σε γαμησω πες μου , μην ντραπεις .. :)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Αν αποφασίσω να ασχοληθώ μαζί σου θα λαλήσεις και θα μου ζητάς ραντεβού θανάτου σαν το φίλο σου. :grin:
μικρε πουτανας γιε κατσε καλα γαμω το σοι σου γιατι θα σε ξαναψαξω παλι και θα κλαις και θα γαμησω και τον λαστ αν δεν σε βρω.Αραξε στα κυβικα σου και μην με ξανακανεις να ασχοληθω γιατι δεν σε σωνει τιποτα μετα.Εκτος αν θες να τα πουμε απο κοντα να σε θαψω να τελειωνουμε γαμω το σπιτι σου.Νιπλ μην γελας γιατι εγω δεν το θεωρω αστειο και θα αναθεωρησω καποια πραγματα.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
μικρε πουτανας γιε κατσε καλα γαμω το σοι σου γιατι θα σε ξαναψαξω παλι και θα κλαις και θα γαμησω και τον λαστ αν δεν σε βρω.Αραξε στα κυβικα σου και μην με ξανακανεις να ασχοληθω γιατι δεν σε σωνει τιποτα μετα.Εκτος αν θες να τα πουμε απο κοντα να σε θαψω να τελειωνουμε γαμω το σπιτι σου.Νιπλ μην γελας γιατι εγω δεν το θεωρω αστειο και θα αναθεωρησω καποια πραγματα.

Πλακίτσα κάνουμε με τον Νιπλ ρε μαλάκα, που αρπάχτηκες αμέσως! Είναι ξηγημένο παιδί και καταλαβαίνει τους κώδικες μου. :grin:

Νιπλ, χρεωκοπημένο ναυγάγιο, θα σε βάλουμε στη μέση με το βάτραχο και θα σε βιάσουμε πίπα κώλο! :zfuck: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Πλακίτσα κάνουμε με τον Νιπλ ρε μαλάκα, που αρπάχτηκες αμέσως! Είναι ξηγημένο παιδί και καταλαβαίνει τους κώδικες μου. :grin:

Νιπλ, χρεωκοπημένο ναυγάγιο, θα σε βάλουμε στη μέση με το βάτραχο και θα σε βιάσουμε πίπα κώλο! :zfuck: :grin: :grin:
γιατι αλλαξες παλι αβαταρ;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.129
Πόντοι
12.756

εγω χρεωκοπημενο ναυαγιο ?  :2funny: :2funny:
Το ζευγαρακι της χρονιας εσυ και ο βατραχος  :2funny: τραβα να τσιμπουκωσεις τον μεμο ρε λεχριτη που μου θες και τον βατραχο για βοηθεια , αχρηστε μαλακα.  :)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
εγω χρεωκοπημενο ναυαγιο ?  :2funny: :2funny:
Το ζευγαρακι της χρονιας εσυ και ο βατραχος  :2funny: τραβα να τσιμπουκωσεις τον μεμο ρε λεχριτη που μου θες και τον βατραχο για βοηθεια , αχρηστε μαλακα.  :)

Θα σε ξεκωλιάσουμε επιχειρηματία της φακής! :fuck2: Θα τη φας εις διπλούν και θα σ' αρέσει! :pipa1: Μπορεί να μην μπορείς να κρατήσεις ούτε καφετέρια, αλλά στις πούτσες θα αποδειχθείς ζογκλέρ! :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.129
Πόντοι
12.756
Θα σε ξεκωλιάσουμε επιχειρηματία της φακής! :fuck2: Θα τη φας εις διπλούν και θα σ' αρέσει! :pipa1: Μπορεί να μην μπορείς να κρατήσεις ούτε καφετέρια, αλλά στις πούτσες θα αποδειχθείς ζογκλέρ! :2funny:

Σιγα ρακοσυλλέκτη .....μην ξανοιγεσαι , για λιγα εισαι , κατσε εκει και διαβαζε μονο ..μην εκτίθεσαι  :) 

Επισκέπτης
ελεγα να κανω καινουρια ερεση αλλα τωρα που σε ξαναβλεπω μνω πιστος ccssιστης  :rockon:
Δωσε πονο στα στρακια  :rockon: :rockon: :rockon:

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ποσο πρεπει να προσπαθησει κανεις για να βρει την μαρινα60 στο κινητο ρε μαγκες???? καμια αλλη στα ιδια χρηματα?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ποσο πρεπει να προσπαθησει κανεις για να βρει την μαρινα60 στο κινητο ρε μαγκες???? καμια αλλη στα ιδια χρηματα?
Επειδη κανει καλη τιμη  ειναι περιζητητη....Συνεχισε την προσπαθεια

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Λέω να ξεκινήσω καπνοσύριγγα.

Υπάρχει κανένας γνώστης στο φόρουμ να με ενημερώσει περί αυτού;  :think:

Ξέρω οτι είναι ακριβό σπορ αλλά φαίνεται πολύ μερακλίδικο,γουστόζικο και λογικά πιο απολαυστικό απο το τσιγάρο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Ξέρω οτι είναι ακριβό σπορ αλλά φαίνεται πολύ μερακλίδικο,γουστόζικο και λογικά πιο απολαυστικό απο το τσιγάρο.
χασις θα βαζεις μεσα;

Επισκέπτης
Ο Lopez θα χαθεί για καιρό ....

τη ζήτησε ΠΑΛΙ και την πήρε ΠΑΛΙ ...

στον κώλο ... ΠΑΛΙ ....

IMG888.jpg

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Αν κάπνιζα ακόμα θα ασχολιόμουν με vaping.

Ο Lopez θα χαθεί για καιρό ....

τη ζήτησε ΠΑΛΙ και την πήρε ΠΑΛΙ ...

στον κώλο ... ΠΑΛΙ ....

IMG888.jpg

Μνημείο ντροπής!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom