jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
μην πας καλύτερα...![]()
καλα τωρα το ιδιο παπαρακι εισαι και συ απο την αλλη πλευρα
μην πας καλύτερα...![]()
μαγνητικη σφαλιαρα λεει![]()
μαγνητικη σφαλιαρα λεει![]()
σφαλιάρα από εξαδάκτυλο, τύπε?![]()
την ακουσε καλα τυπε
ρε ξεφτιλα εσυ τι μιλας. παριστανες και τον κλωνοκυνηγο τρομαρα σου ασωβρακε
εγώ ως γνωστό δεν είμαι καλός στα μαθηματικά
τυπε σε κομπλαρε ο λακης που στο χτυπαει συνεχεια ε
ρε ξεφτιλα εσυ τι μιλας. παριστανες και τον κλωνοκυνηγο τρομαρα σου ασωβρακε
εγώ ως γνωστό δεν είμαι καλός στα μαθηματικά αλλά θέλω να μου πει ο στηβεν από πότε ψηφίζει χα τελικα; μου απάντησε ότι πα΄ντα ψήφιζε χα οταν ακόμα έπαιρνε 1%
![]()
πως γίνετε όμως το απριλιο του 10 να μην έχει κλείσει ούτε τα 19; από πότε ψήφιζε από παντα χα από τα 4;
εσκορτίτσα, πάλι μου κωλοτρίβεσαι?
δε στον ακουμπάω, να πας αλλού!![]()
ειχαμε και αλλο φαινομενο αχαχουχα αγγελικουλας;για πες μας οταν διαφωνουσες με δυο νικ που εγραφες ταυτοχρονα, ποιο νικ δε χωνευες περισσοτερο
ρε μαλακισμένο 23 χρονών βλαμμένο είσαι έγινες και εθνικιστής και ρατσιστής... και έχεις γαμήσει όλες τις φιλές του κόσμο...O ΚΘΟΛΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΥΠΕ !!!!! ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !! ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΤΥΠΕ ! ΡΩΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΘΟΥΛΟΥ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ !!
ειχαμε και αλλο φαινομενο αχαχουχα αγγελικουλας;
τότε που ψήφιζε ο στηβεν...πηρε ποτέ η χρυση αυγη 1%;
Και τσακωνοταν με τον εαυτο του ρε μαν;ο κοσνικ τον ξεβρακωσε πρωτος και ο αντισθενης επικυρωσε τον εξευτελισμο του ξεφτιλα που καποτε φωναζαμε πορνοπαππο.
γεια σε ολη την μπουρδλοπαρεα!!!!!!!!!!!! ειμαι νεο μελος αλλα παρακολουθω το site εδο και αρκετους μηνες........
ειμαι απο επαρχια,ζω εκει αλλα συχνα πηγενω αθηνα και πατρα για επαγγελματικους λογους........λατρευω τις μαυρες....
θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου δωσει πληροφοριες για το που μπορω να βρω μαυρες σε αθηνα,πειραια και πατρα........
δηλαδη πληροφοριες για μαυρες που δουλευουν σε μπουρδελα,studio και στριπτιζαδικα..........
απο πιατσες βρηκα απο το site οτι υπαρχει πολυ μαυρο πισω απο το δημαρχειο αθηνας,βαρβακειο αγορα........δεν το ηξερα θα παω καμοια βολτα απο εκει οταν ξαναπαω αθηνα... ;)