Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
τυπε στιβι η παρουσια σου εχει προκαλεσει πανικο :grin:
ΤΥΠΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ !!!! ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΣΟΚΟ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ,ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ,ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ !!! :S :S :S :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τύπε δυστυχώς πρέπει να παω να πιω 3 ουίσκια και μετά να γαμήσω, συνέχισε έτσι. Τους πηδάς καλά και έχουνε λυσσάξει!

Nazi rules  ;)
Αυτος ο βλακας πρεπει να ανηκει στην ιδια κατηγορια κλωνων με τον Στηβι. Χαζοι, που προκαλουν, και "πουλανε".
Για αυτο σας κρατανε ακομα και δεν εχετε παρει ποδι.
Μην πω και οτι τα ιδια ατομα κρυβονται πισω απο τετοιους κλωνους.  :coffee:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ρε μαλακα δεν εχεις καταλαβει κατι.το θεμα δεν ειναι σε ολους οτι δεν θελουν να πανε στρατο γιατι ειναι κοτουλες !!!!
εαν εγω πχ βγαζω 100 ευρω την ημερα το σκεφτομαι μετα για το στρατο [size=20pt]γιατι χανεις πολλα λεφτα[/size]

ο εθνικιστης χρυσαυγουλος που αγαπαει την πατριδα του

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τύπε δυστυχώς πρέπει να παω να πιω 3 ουίσκια και μετά να γαμήσω, συνέχισε έτσι. Τους πηδάς καλά και έχουνε λυσσάξει!

Nazi rules  ;)

Ειχαμε μεγάλη αγωνία για το τι θα κάνεις απόψε παπαρα και συ. Ρε ολους εκει στην χα με τεστ χαμηλου αι κιου σας παιρνουν;  :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΤΥΠΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ !!!! ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΣΟΚΟ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ,ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ,ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ !!! :S :S :S :S
μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη,τελος...
αορατος 2011

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εχω ολη την καλη διαθεση να σε πιστεψω,οποτε εξηγησε μου με επιχειρηματα τι μυνημα
πηγες να γραψεις εδω,στο θρεντ για αποφυγη στρατευματος,και ποια ειναι η λαθος παραθεση.
index.php

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΥΠΕ ???? ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ !!! ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ???? ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΟ ΣΤΟ ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ! ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ! ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΥΤΙΛΗΣΕΤΕ !!!! ΚΟΥΦΑΛΕΣ !!! ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΙΑΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ !!!

ρε τυπε τι βλεπω εδω. μουσαντενιο στρατο τελειωσες? τυπε αμα σε δωσει ο χθουλου εκει στους συνδεσμους σας βλεπω να τρως φαπα αμα τους εχεις ταισει τετοια παπατζηλικια  :grin:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Εχω ολη την καλη διαθεση να σε πιστεψω,οποτε εξηγησε μου με επιχειρηματα τι μυνημα
πηγες να γραψεις εδω,στο θρεντ για αποφυγη στρατευματος,και ποια ειναι η λαθος παραθεση.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=106700.0;attach=548783;image[/img[/URL]]
[/quote]
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ????  :banghead: :banghead: :banghead: ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ/ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ.ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟ......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ????  :headbang: :headbang: :headbang: ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ/ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ.ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟ......
Τοτε πως εξηγεις ρε ατομο οτι αυτα τα μυνηματα ειναι ακριβως διπλα στο αβαταρ σου και στο νικνειμ σου;Και λαθος να εκανες την παραθεση θα φαινοταν.Και που ειναι η απαντηση που εδωσες;
μονο ερωτηση φαινεται,χωρις παραθεση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ????  :headbang: :headbang: :headbang: ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ/ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ.ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟ......

τυπε μην αγχωνεσαι αμα πιασεις τον χθουλου με το καλο δε θα σε καρφωσει.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ρε τυπε τι βλεπω εδω. μουσαντενιο στρατο τελειωσες? τυπε αμα σε δωσει ο χθουλου εκει στους συνδεσμους σας βλεπω να τρως φαπα αμα τους εχεις ταισει τετοια παπατζηλικια  :grin:
ΤΥΠΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΕΞΑΛΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΛΙΓΙΑΝΝΗ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ !!! :grin:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Τοτε πως εξηγεις ρε ατομο οτι αυτα τα μυνηματα ειναι ακριβως διπλα στο αβαταρ σου και στο νικνειμ σου;Και λαθος να εκανες την παραθεση θα φαινοταν.Και που ειναι η απαντηση που εδωσες;
μονο ερωτηση φαινεται,χωρις παραθεση.
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΨΤΟ !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom