stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
o ξυδης ειναι ρουφιανος τυπε ! μου κανει τον μαγκα και νομιζει οτι ειναι καλητερος μου.κανω μια μικρη συγκριση για να καταλαβουν και οι πιο ηλιθιοι του σαητκυριε ξυδη το παραδεχομαι οτι ψαχνετε διεξοδικα τα παντα. πολλες φορες ειναι σπασαρχιδικο αυτο. αλλα αλλες φορες χρησιμο. οπως τοτε που ξεβρακωσατε το γκολντεν νταιαμοντ εσκορτ
1)ο ξυδης ειναι μαλακας ανθελληνας ενω εγω ειμαι ελληνας εθνικιστης και πατριωτης
2)ο ξυδης ειναι αριστερος ενω εγω ειμαι χρυσαυγιτης
3)ο ξυδης δεν εχει κρατησει ποτε στα χερια του ελληνικη σημαια και δεν ξερει τον ελληνικο εθνικο υμνο
4)ο ξυδης αγνοει το ελληνικο συμβολο τετραγαμμα και τον αρχαιο ελληνικο δωρικο χαιρετισμο επειδη ο χιτλερ ''τα αντεγραψε και τα εκανε ναζιστικα''
5)ο ξυδης ειναι τουρκοσπορος και αθεως
6)δεν γνωριζει ελληνικη ιστορια
7)δεν γνωριζει τα εγληματα της αριστερας
8)δεν σεβεται την ελληνικη ορθοδοξη ιστορια
9)δεν πηγε στρατο λογο Ι3 παχυσαρκιας ενω εγω εκανα την υπηρεσια μου στις ελληνικες ειδικες δυναμεις στην 35 μοιρα καταδρομων
10)δεν τελειωσε το σχολειο και ειναι ανεργος και τον ταιζει ο μπαμπας μαμα ενω εγω ειμαι αξιωματικος του εμπορικου ναυτικου,βαθμος ανθυποπλοιαρχος και συντηρουμαι μονος μου και ειμαι οικονομικα ανεξαρτητος
10+1)ο ξυδης γαμαει μονο πουτανες,χωρις λεφτα δεν τον βλέπει καμοια λογω παχυσαρκιας
10+2)ειναι ρουφιανος και δεν εχει τα αρχιδια να με συναντησει
10+3)το μονο που ξερει ειναι να παπαγαλιζει οτι λεει το συριζα και να googlarei και να μας βαζει φωτογραφιες με τον χιτλερ !!!