Ρε Στηβ μην απαντάς σε μπασταρδάκια σχισματικούς που δεν έχουνε πάει Κύπρο ούτε για διακοπές. Στο είπα απ την αρχή, δεν έχει νόημα....
Τσουτσέκι, για την Κύπρο να μιλάς με το ΠΟΝΤΙΚΙ, ΨΕΥΤΗ και ΑΝΑΡΧΙΔΟ. Did I make myself clear?
Ρε Στηβ μην απαντάς σε μπασταρδάκια σχισματικούς που δεν έχουνε πάει Κύπρο ούτε για διακοπές. Στο είπα απ την αρχή, δεν έχει νόημα....
πρεπει δηλαδη να δινω ολα τα πραγματικα μου στοιχεια στο ιντερνετ,πως με λενε,διευθυνση και ηλικια ???
πηγαινε στρατο τυπε !! το καλητερο πραγμα του κοσμου ειναι !!! γινε λιγο αντρας επιτελους !Τσουτσέκι, για την Κύπρο να μιλάς με το ΠΟΝΤΙΚΙ, ΨΕΥΤΗ και ΑΝΑΡΧΙΔΟ. Did I make myself clear?
μην κοιτας μεχρι να πας εσυ μπορει να εχει γινει 4μηνοπηγαινε στρατο τυπε !! το καλητερο πραγμα του κοσμου ειναι !!! γινε λιγο αντρας επιτελους !
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχ δυο μυγοφτύσματα
αμα γαμαγα και την εριναλ θα ηταν ακομα καλητερα !
Υπηρετησα στην 35 μ/κ 250 σειρα,42Λ/Κ 1η διμοιρια,1η ομάδα.οσοι ξεμένουν Απο ΟΥΚ, αλεξιπτωτα καταλήγουν στην 35 τις περισσοτερες φορες. Ειναι Η πιο μαχιμη μοιρα στον ελλαδικο χωρο ( και μη) γιατι το επιβάλλουν οι συνθηκες Και οι καταστάσεις που επικρατουν στο νησι. Πολλές ασκήσεις, πολλες εκπαιδευσεις επι καθημερινής βάσης Και πολυ πειθαρχία για να κρατηθεί αυτο το ονομα. Το άσχημο είναι ότι κατεβαινεις να συναντησεις ελληνικο λαό Και συναντας ανθελλήνες, ρουφιάνους και Άγγλους Γιατι δεν μας αντιμετωπιζανε ως στρατιωτες ελληνες αλλά σαν προδότες πλην καποιων εξαιρεσεων (μικρα χωρια).Η 35 Μ/Κ δεν αξιζει για τα λεφτα που σουν δίνουν αλλά αξιζει για την εμπειρια, την εκπαιδευση και την πειθαρχια που θα προσφέρει σε οποιον θελήσει να υπηρετησει στις ελλήνικες ειδικες δυνάμεις. !
Αγαπη για τον συνανθρωπο πρεπει να εχουμε οχι για την εκαστοτε πατριδα.Να πανε να γαμηθουν και οι πατριδες και οι σημαιες και ολα.
Εσύ θα έπρεπε να ζήσεις Τούρκους να μπαίνουν σπίτι σου
και να κοιτάνε τα άρρενα μέλη της οικογένειας
όπως κοίταγαν το Συνταγματάρχη Λώρενς όταν τον συνέλλαβαν.
ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΙΜΑ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟΥ ...
Τυπε να φανταστω οτι εσυ πηγες ειδικεςπηγαινε στρατο τυπε !! το καλητερο πραγμα του κοσμου ειναι !!! γινε λιγο αντρας επιτελους !
Λοιπόν ΨΕΥΤΗ, ΠΟΝΤΙΚΙ και ΑΝΑΡΧΙΔΕ.
Το googl-αρες και κάτι βρήκες. Το link απ' το οποίο πήρες τα στοιχεία είναι αυτό:
Αν δεν ξέρεις ότι είναι στο Σταυροβούνι και ΠΟΥ βρίσκεται το Σταυροβούνι, δεν ξέρεις ΤΙΠΟΤΑ ούτε για τις Ειδικές Δυνάμεις στο Νησί. Να σου πω για το 905; Σιγά που το ξέρεις.
ΠΟΝΤΙΚΙ, ΨΕΥΤΗ και ΑΝΑΡΧΙΔΕ.
Την γνώμη μου γι αυτά που συζητάνε εδώ μέσα όσοι έχουν μυαλό (δεν βάζω τον εαυτό μου μέσα γιατί μιλάω μαζί σου) την ξέρουν, όλοι. Είμαι αντί-χ.α. αλλά την πατρίδα μου την αγαπάω χωρίς να μισώ ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον. Μην μου λες για σημαία και για Κύπρο γιατί ΠΟΝΤΙΚΙ, ΨΕΥΤΗ και ΑΝΑΡΧΙΔΕ ήμουν εκεί, στην Μαλούντα, υπό ΓΕΣ (όχι ΓΕΕΦ - σιγά μην το ξέρεις το ΓΕΕΦ).
ΠΟΝΤΙΚΙ, ΨΕΥΤΗ και ΑΝΑΡΧΙΔΕ, όταν κατεβαίνω στο νησί το ΠΟΝΑΩ. ΠΟΝΕΣΑ όταν είδα φώτα στο 905 (άστο, δεν ξέρεις καν το 905).
ΠΟΝΤΙΚΙ, ΨΕΥΤΗ και ΑΝΑΡΧΙΔΕ αν κρίνεις ότι η 35η Μ/Κ "δεν αξιζει για τα λεφτα που σουν δίνουν αλλά αξιζει για την εμπειρια, την εκπαιδευση και την πειθαρχια που θα προσφέρει σε οποιον θελήσει να υπηρετησει στις ελλήνικες ειδικες δυνάμεις. !" τότε...τι να πω; Είσαι Έλληνας Εθνικιστής, ρε ΠΟΝΤΙΚΙ, ΨΕΥΤΗ και ΑΝΑΡΧΙΔΕ;
ΠΟΝΤΙΚΙ, ΨΕΥΤΗ και ΑΝΑΡΧΙΔΕ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σε λυπάμαι. Θα σου έκλεινα ΑΝΕΤΟΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑ ραντεβού θανάτου με γνωστούς μου (όχι έναν) που μπορεί να σε βρει σαν λαγό στο δάσος αλλά δεν το αξίζεις. Να τους τα έλεγες από κοντά. Και να σε ψάχνει η Νικολούλη, η κόρη της και η εγγονή της.
Κρίμα. Τέλος ο διάλογος από μένα και συγγνώμη προς τους υπόλοιπους.
εκανα το χαβαλε μου και σημερα το μεσημερι μαζι σας ! αμα γαμαγα και την εριναλ θα ηταν ακομα καλητερα !
Μωρή ρόμπα πάλι ψέματα λες;
(δείτε το βιογραφικό του χρήστη kojak)
ΥΓ: τώρα είδα ότι με πρόλαβε και ο pgp74: