Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Το σημαντικο ειναι οτι εισαι ελληνας και ξερεις εσυ γεωγραφίες ιστοριες κτλ . πληρωνει ο μπαμπας το νετ για να καθεσαι να καιγεσαι . ευγε ευγε..  :grin:
ποιος μπαμπας μωρη πουτανα ? με τον πατερα μου δεν μιλαω εδω και χρονια !!!! το νετ το πληρωνω απο το μισθο μου στα καραβια !

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Γιατί έχω υπηρετήσει εκεί φίλε, έχω ζήσει τον πόνο τους, έχω δει γεροντότερους να κλαίνε. Μην μου βγαίνει το κάθε αρχιδάκι και να μου λέει για την Κύπρο, την 35 Μ/Κ (έχω γνωστό που έφαγε σφαίρα το '78 στην Λάρνακα) και ότι "δεν ήταν καλά τα λεφτά". Και το παίζει και Έλληνας εθνικιστής. Πάτησε κάλο ρε τύπε.
ρε μουνι εγω εκει υπηρετησα σου αρεσει δεν σου αρεσει. δεν μπορεις να κανεις τιποτα για αυτο.

Επισκέπτης
Γιατί έχω υπηρετήσει εκεί φίλε, έχω ζήσει τον πόνο τους, έχω δει γεροντότερους να κλαίνε. Μην μου βγαίνει το κάθε αρχιδάκι και να μου λέει για την Κύπρο, την 35 Μ/Κ (έχω γνωστό που έφαγε σφαίρα το '78 στην Λάρνακα) και ότι "δεν ήταν καλά τα λεφτά". Και το παίζει και Έλληνας εθνικιστής. Πάτησε κάλο ρε τύπε.
ναι μωρε λες και δεν βλέπεις τι τρολακι είναι  ;)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
τυπε αν εισαι 28 και αν ησουν 250 σειρα επρεπε να ησουν φαντάρος στα 11 :2funny: :2funny: :2funny:
πρεπει δηλαδη να δινω ολα τα πραγματικα μου στοιχεια στο ιντερνετ,πως με λενε,διευθυνση και ηλικια ??? :humpleg:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ΣΑΣ ΤΟ ΜΟΥΓΚΩΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ !!!! ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!! ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΡΑΤΟ ? ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ??? ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑ ΧΑΡΤΙΑ Ή Ι3 ΛΟΓΩ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ??? :uglystupid:

Επισκέπτης
ΣΑΣ ΤΟ ΜΟΥΓΚΩΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ !!!! ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!! ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΡΑΤΟ ? ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ??? ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑ ΧΑΡΤΙΑ Ή Ι3 ΛΟΓΩ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ??? :uglystupid:
Σημερα το πρωι που ησουν τυπε;;

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
αυτοι που "συχναζεις" ειχαν δραση στα Σεπόλια ΟΛΟΙ και το μετωπο νεολαιας :birdman:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε το πρωι δουλευω στην γραμμη πειραιας-σαλαμινας ! κατι που εσυ δεν μπορεις μα καταλαβεις επειδη δεν εχεις δουλεψει ποτε.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ρε Στηβ μην απαντάς σε μπασταρδάκια σχισματικούς που δεν έχουνε πάει Κύπρο ούτε για διακοπές. Στο είπα απ την αρχή, δεν έχει νόημα....

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Ρε Στηβ μην απαντάς σε μπασταρδάκια σχισματικούς που δεν έχουνε πάει Κύπρο ούτε για διακοπές. Στο είπα απ την αρχή, δεν έχει νόημα....
δικιο εχεις τυπε αλλα την πλακα μου κανω μαζι τους !αρκετα γελασα μαζι τους τυπε σημερα !!!! αυριο ξανα ! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom