life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Με νοικι δεν ειναι ???Ελπιζω το σπιτι του να εχει ασφαλεια πυρκαγιας.
Με νοικι δεν ειναι ???Ελπιζω το σπιτι του να εχει ασφαλεια πυρκαγιας.
Ελπιζω το σπιτι του να εχει ασφαλεια πυρκαγιας.
Θα φιλοξενει συγγενεις που ηρθαν με δωρα φετα και ελια.σιγα ρε μην γκαμαι κιολας....λογικα θα εχασε τον κωδικο αφου εχει μερες να μπει
Ναι, Ελπιζω ο ιδιοκτητης να καταλαβε σε ποιον το δινει και να ειναι καλυμενος.Με νοικι δεν ειναι ???
δωρεαν με ανταποδοση να πληρωνει το χαρατσιΜε νοικι δεν ειναι ???
δωρεαν με ανταποδοση κανενα τσιμπουκι.![]()
απο πρεβεζα ειναι μαριε...οχι απο καλαματαΘα φιλοξενει συγγενεις που ηρθαν με δωρα φετα και ελια.
Ζορικα τα πραγματα..........Δεν εχει να δινει και πολλα ανταλλαγματααπο πρεβεζα ειναι μαριε...οχι απο καλαματα![]()
Ολα τα χωρια εχουν τις ελιες τους.απο πρεβεζα ειναι μαριε...οχι απο καλαματα![]()
και τον τρελο τους....και τον πουστη τους επισης....και την παρτολα ζωντοχηρα ή χηρα θειτσαΟλα τα χωρια εχουν τις ελιες τους.
Εξαρταται ποσο μακρυα ειναι το s/mΟλα τα χωρια εχουν τις ελιες τους.
μπαρος Που είναι;
where is the frog?
βάτραχε τι γαμησι γουστάρειςδεν έχω ίντερνετ ρε φίλε δεν έκανα τα κουμάντα μου εγκαίρως![]()
βάτραχε τι γαμησι γουστάρεις
Χοντρο![]()
το γάμησα το θέμα με το τηλέφωνο βλέπω να πληρώνω 1μήνα+ δίχως να έχω παροχέςείμαι νωθρός
![]()
αφού το χρήμα δεν είναι πρόβλημα ...νοικιασε ένα βανάκι με δορυφορική σύνδεση να μιλάμε ..βρε αδελφέ
![]()
![]()
κανένα προγραμματάκι για να "δανειστώ" "προσωρινά" ασύρματο από γείτονες δεν παίζει![]()