TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
γεια![]()
![]()
ρε αλεξ τι λες
τα κοντερ παντα δειχνουν παραπανω απο την πραγματικη ταχυτητα![]()
γεια![]()
![]()
ρε αλεξ τι λες
τα κοντερ παντα δειχνουν παραπανω απο την πραγματικη ταχυτητα![]()
κατι ψηνεταιτι εγινε φιλαρακι
θα σπρωξεις καμια αγιοκαυλιτσα![]()
κατι ψηνεται![]()
κατι ψηνεται![]()
με σενα να γελας μαριε
Ηξερα οτι θα εκανες ακομα μια απελπιδα προσπαθεια να μου την πεις, και γελασα προκαταβολικα.με σενα να γελας μαριε![]()
Ηξερα οτι θα εκανες ακομα μια απελπιδα προσπαθεια να μου την πεις, και γελασα προκαταβολικα.![]()
λογκαρες και ηρθε ο πονοςΤιποτα δεν ξερεις μαριε , μεσα στο σκοταδι εισαι , οτι σου φερει η μοιρα δεχεσαι μαριε![]()
τυπε ότι και να σου ειπε λιγα είναι... Εισαι ένα μιζερο νικ που η μονη του χαρα είναι να προκαλει προβλήματα σε αλλα νικ μεσα σε ένα φορουμ. Μαλακια του σισιεςες που σου εδωσε αξια και σου κανε την χαρη να μπαναριστει για έναν κλωνο όπως μαλακια και τον μοντ που σε κρατανε και χαλας να ολοκληρο σαιτ... Καλη η πλακιστα με τον Νοντα και τα ρεστα αλλα εισαι σκατας και ο σισιεςες πηγε να τραβηξει το καζανακι να σε στειλει εκει που σου αξιζει αλλα φαινεται ότι η τουαλετα είναι out of order.Ε αν δεν τα είδες κάνε μόκο ρε αγοράκι μου και άσε να τα συζητήσουμε εμείς που τα είδαμε.
κατσε τωρα γιατι εσυ με μπερδεψες...για πες τι παιχτηκε με μιουτ του σι-σι κ ολο το παρασκηνιο....γιατι καπου σε εχασα...τυπε ότι και να σου ειπε λιγα είναι... Εισαι ένα μιζερο νικ που η μονη του χαρα είναι να προκαλει προβλήματα σε αλλα νικ μεσα σε ένα φορουμ. Μαλακια του σισιεςες που σου εδωσε αξια και σου κανε την χαρη να μπαναριστει για έναν κλωνο όπως μαλακια και τον μοντ που σε κρατανε και χαλας να ολοκληρο σαιτ... Καλη η πλακιστα με τον Νοντα και τα ρεστα αλλα εισαι σκατας και ο σισιεςες πηγε να τραβηξει το καζανακι να σε στειλει εκει που σου αξιζει αλλα φαινεται ότι η τουαλετα είναι out of order.
Σαλτα γαμησου. ;)Τιποτα δεν ξερεις μαριε , μεσα στο σκοταδι εισαι , οτι σου φερει η μοιρα δεχεσαι μαριε![]()
Σαλτα γαμησου. ;)
Πως νιωθεις που εφυγε και ο μοναδικος σου φιλος ο Σισι; Αρχιζει και μοιαζει η εικονικη ζωη σου με την πραγματικη; ;)
μεγαλη κουβεντα τυπε... καποιος πηρε πολύ σοβαρα την πλακα και νομιζει ότι ολο το σαιτ κρεμεται από τα @@ του αλλα θα κοπουν και θα πεσουμεκατσε τωρα γιατι εσυ με μπερδεψες...για πες τι παιχτηκε με μιουτ του σι-σι κ ολο το παρασκηνιο....γιατι καπου σε εχασα...![]()
το σαιτ κρεμεται μονο απο τον Νωντα...μεγαλη κουβεντα τυπε... καποιος πηρε πολύ σοβαρα την πλακα και νομιζει ότι ολο το σαιτ κρεμεται από τα @@ του αλλα θα κοπουν και θα πεσουμε![]()
Eλα να σε παω μια βολτα να δεις. ;)περιμενα να μου πεις εσυ μαριε που ζεις απο τα παιδικα σου χρονια χωρις φιλους![]()
Eλα να σε παω μια βολτα να δεις. ;)![]()
Κακομοιρικο τρολλ. Συνεχισε να με διασκεδαζεις.αυτοι που σε λυπουνται και σε κανουν παρεα δεν ειναι φιλοι σου μαριε , λυπαμαι που το μαθαινεις απο εμενα ...