Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Προφανως ο Σταμ λειτουργει σαν πρακτορας του διπλανου site και εσπειρε τον πανικο στο site μας.  :S

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.105
Πόντοι
12.756
παλι το γαμησε ο ccss ...στην τσιτα ειναι ο πουστης συνεχεια

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έχασα επεισόδια......έγινε της πουτάνας........στο μίστερ μαλάκας........ :sleeping:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.105
Πόντοι
12.756
Κι εγω τα ειδα ολα ακριβως, αλλά αφου δεν με ρωτατε δεν λεω.

μιλα ρε συνηγορε τοτε αν ειναι ...απλα ο Κοσμας θα μας ελεγε την γυναικεια πλευρα που ειναι πιο αναλυτικη 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
μιλα ρε συνηγορε τοτε αν ειναι ...απλα ο Κοσμας θα μας ελεγε την γυναικεια πλευρα που ειναι πιο αναλυτικη 
Δεν λεω, πεισμωσα.
Να ρωτησετε τον Κοσμα που ειναι ο αγαπημενος σας  >:( >:( >:(

Επισκέπτης
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: το γαμησαν και ψοφησε.
Εγω δεν τα ειδα αλλα είναι σαν να μην ελειψα στιγμη...
Καλα ρε μελακες είναι δυνατον να ασχολειστε  με το τρολ και να το ταιζετε με μπαναρισματα και καταθεσεις ψυχης;; ριχτε του κανα κραξιμο και κανα :piss: :piss: και αφήστε τον να χτυπιέται στους 4 τοιχους του αδειου σπιτιου του

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Προφανως ο Σταμ λειτουργει σαν πρακτορας του διπλανου site και εσπειρε τον πανικο στο site μας.  :S
492-1.jpg

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
για μαλακίες μιουτάρατε τον σισι

κανονικά πρέπει να αλλάξουν οι κανόνες του σάιτ και να επιτρέπεται κάθε είδους μπινελίκι και προσβολή χωρίς λογοκρισία   :woldman:
θα έχει και περισσότερη τηλεθέαση έτσι το σάιτ  ;)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Φως φανάρι ότι ήταν προσυνεννοημένο αυτό που έκαναν. Δεν έβριζε από νεύρα. Παρακαλούσε για μπαν. Όποιος πρόλαβε να τα διαβάσει μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έτσι είναι. Ο σκοπός; Το πιθανότερο να με παρασύρει να τον βρίσω κι εγώ και να φάμε μπαν και οι δύο. Λες και έχω χάσει ποτέ την ψυχραιμία μου... :rolleyes:

Η κουτοπονηριά είναι διάχυτη στη χθεσινοβραδυνή επιχείρηση. Έχει την υπογραφή του Σταμούλη. :sunglasses:

Αν έχω δίκιο, τότε διαλύεται οριστικά η εικόνα του Σταματάκη σαν του συμπαθητικού παιδιού και του καλοκάγαθου βλάκα. Αποδεικνύεται 100% σωστός ο billy13 που τον χαρακτήρισε το χειρότερο άτομο στο σάιτ.

Δεν είναι μόνο η ανανδρία του να προσπαθείς να κάνεις τον άλλο να μπαναριστεί, επειδή δε μπορείς να τον αντιμετωπίσεις με το μυαλό, είναι και ο τρόπος που πήγες να το κάνεις: Έβαλες έναν σαρανταετή ψυχανώμαλο να βρίσει τους νεκρούς γονείς μου...

Φαντάζομαι τα γεμάτα χάχανα και κακαρίσματα πμ που θα ανταλλάξατε για την υλοποίηση της φαεινής σου ιδέας και μου έρχεται εμετός. Είσαι ένα σίχαμα κοτοσταμούλη...

υ.γ. Για τον τιποτένιο δεν έχω σχόλιο. Όταν φτάνεις σαράντα ετών και δέχεσαι να υλοποιήσεις τέτοιες πουστιές με αντάλλαγμα τη συμπάθεια ενός νεαρού, είσαι ένα τίποτα, ένα μηδενικό. Ντροπή και σε κάποιους "φίλους" σου εδώ μέσα που συσχετιζόμενοι μαζί σου σού δίνουν την ηθική νομιμοποίηση για αυτές τις ενέργειες.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Φως φανάρι ότι ήταν προσυνεννοημένο αυτό που έκαναν. Δεν έβριζε από νεύρα. Παρακαλούσε για μπαν. Όποιος πρόλαβε να τα διαβάσει μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έτσι είναι. Ο σκοπός; Το πιθανότερο να με παρασύρει να τον βρίσω κι εγώ και να φάμε μπαν και οι δύο. Λες και έχω χάσει ποτέ την ψυχραιμία μου... :rolleyes:

Η κουτοπονηριά είναι διάχυτη στη χθεσινοβραδυνή επιχείρηση. Έχει την υπογραφή του Σταμούλη. :sunglasses:

Αν έχω δίκιο, τότε διαλύεται οριστικά η εικόνα του Σταματάκη σαν του συμπαθητικού παιδιού και του καλοκάγαθου βλάκα. Αποδεικνύεται 100% σωστός ο billy13 που τον χαρακτήρισε το χειρότερο άτομο στο σάιτ.

Δεν είναι μόνο η ανανδρία του να προσπαθείς να κάνεις τον άλλο να μπαναριστεί, επειδή δε μπορείς να τον αντιμετωπίσεις με το μυαλό, είναι και ο τρόπος που πήγες να το κάνεις: Έβαλες έναν σαρανταετή ψυχανώμαλο να βρίσει τους νεκρούς γονείς μου...

Φαντάζομαι τα γεμάτα χάχανα και κακαρίσματα πμ που θα ανταλλάξατε για την υλοποίηση της φαεινής σου ιδέας και μου έρχεται εμετός. Είσαι ένα σίχαμα κοτοσταμούλη...

υ.γ. Για τον τιποτένιο δεν έχω σχόλιο. Όταν φτάνεις σαράντα ετών και δέχεσαι να υλοποιήσεις τέτοιες πουστιές με αντάλλαγμα τη συμπάθεια ενός νεαρού, είσαι ένα τίποτα, ένα μηδενικό. Ντροπή και σε κάποιους "φίλους" σου εδώ μέσα που συσχετιζόμενοι μαζί σου σού δίνουν την ηθική νομιμοποίηση για αυτές τις ενέργειες.
την σιμονα βρες μου μονο και θα σε κερασω προντουσ ρουμανεστι  :zfuck: :2on1:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.953
Πόντοι
6.035
Εχω την εντυπωση οτι το κοντερ δειχνει λιγο λιγοτερο παντα απο το πραγματικο. Δεν ξερω γιατι ομως.
:headbang: :headbang: :headbang:
ρε αλεξ τι λες  :huh:
τα κοντερ παντα δειχνουν παραπανω απο την πραγματικη ταχυτητα  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom