Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.090
- Πόντοι
- 12.756
καμια κομπινα θα κανουμε ;)
εγω εκανα σημερα , πηγα και σκατζαρα κατι επιταγες ...εσυ δεν μπορεις να κλεψεις την ΔΕΗ ?
καμια κομπινα θα κανουμε ;)
Τοσο αυτον με τα 300, οσο και εσενα με τα 210, θα ηθελα πολυ μια μερα να σας παρω μια βολτα στα δικαστηρια και μετα καπακι στο ΚΑΤ.Με περασε μια μηχανη σημερα στην Εθνικη που ίσα προλαβα να την δω , εγω πηγαινα με 210 , αυτος μαλλον ειχε τρακοσαρισει , σκεφτηκα οτι ησουν εσυ![]()
Αν εκανα μισο λεπτο πριν με περασει λιγο αριστερα θα καρφωνοταν απο πισω και θα εκοβε το αυτοκινητο στην μεση, αλλα θα ειχε πεθανει
![]()
οχιεγω εκανα σημερα , πηγα και σκατζαρα κατι επιταγες ...εσυ δεν μπορεις να κλεψεις την ΔΕΗ ?
γιατι ρε αλεκουκο εσυ με 100 πηγαινειςΤοσο αυτον με τα 300, οσο και εσενα με τα 210, θα ηθελα πολυ μια μερα να σας παρω μια βολτα στα δικαστηρια και μετα καπακι στο ΚΑΤ.
Θα ηταν κατι πολυ επιμορφωτικο.
Ξερω οτι ακουγεται κλισε, αλλά ειμαι βεβαιος οτι η εικονα θα λογικευε αρκετους.
Ναι, ξερω...δεν θα τυχει σε εσας...
Τοσο αυτον με τα 300, οσο και εσενα με τα 210, θα ηθελα πολυ μια μερα να σας παρω μια βολτα στα δικαστηρια και μετα καπακι στο ΚΑΤ.
πατερουλης?Τοσο αυτον με τα 300, οσο και εσενα με τα 210, θα ηθελα πολυ μια μερα να σας παρω μια βολτα στα δικαστηρια και μετα καπακι στο ΚΑΤ.
Υπαρχει τρομερη ρευστοτητα στην αγορα αλλωστε.οχι
ποιος μαλακας παιρνει επιταγες σημερα![]()
γιατι ρε αλεκουκο εσυ με 100 πηγαινεις![]()
στα δικαστήρια θα έβλεπαν τους νοητικά ανάπηρους τους δικηγόρους θα τους γάμαγες την ψυχολογία![]()
Υπαρχει τρομερη ρευστοτητα στην αγορα αλλωστε.![]()
Τοσο αυτον με τα 300, οσο και εσενα με τα 210, θα ηθελα πολυ μια μερα να σας παρω μια βολτα στα δικαστηρια και μετα καπακι στο ΚΑΤ.
ποτε θα παμε μια χαλκιδα για καφεεμένα πολύ μου φαίνεται το 100![]()
5 τονους οχημα με σοφερ.μάριε εσύ οδηγάς τίποτα![]()
οχι
ποιος μαλακας παιρνει επιταγες σημερα![]()
τοσο θα αντεξειςγιατί τόσο κοντά ρε![]()
θες να ερθεις και εσυΠαλιά γέφυρα;![]()
ΜΜΜτο παίρνω σαν όχι αυτό![]()