kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα ... (ούτε και με τον λογαριασμό του πακισταν λοβερ)
2 ψήφους σαν να λέμε..που να τους ρίξω![]()
![]()
εμένα ψήφισε έχεις την άδειά μου
εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα ... (ούτε και με τον λογαριασμό του πακισταν λοβερ)
![]()
μελαμψε παστουρματζη ριξε τους στον κουλουριασμενο ετσι και αλλιως παλι με κλωνους την Βιολεττα θα βγαλει πρωτηεγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμα ... (ούτε και με τον λογαριασμό του πακισταν λοβερ)
![]()
εμένα ψήφισε έχεις την άδειά μου![]()
σε καιει φιλε μου σε καιει εχεις εξαπολυσει πμ κλαιγοντας σε ολους οσους σε λυπουνται να στησουν κλωνους και να σε στηριξουν.λες να μ'ενδιαφέρει το αποτέλεσμα μιας στημένης ψηφοφορίας ενός σιχαμένου προδότη δεν ασχολούμαι καν ;)
επινόησες κάποια καινούργια στρατηγική πάλι ?![]()
Ποιος άρχισε την ψηφοφορία?να βγω πρώτος και να μπαστακωθώ εδώ ;) δεν αναγνωρίζω ως έγκυρη την ψηφοφορία του σκατομάριου του χέζω την ψυχούλα του γαμημένου![]()
ανανδρο και τιποτενιο καταθλιπτικο βατραχι δεν εχεις ουτε τιμη ουτε υποληψηνα βγω πρώτος και να μπαστακωθώ εδώ ;) δεν αναγνωρίζω ως έγκυρη την ψηφοφορία του σκατομάριου του χέζω την ψυχούλα του γαμημένου![]()
Μαν με πληγωνεις. Εγω ενα αστειο εκανα. :'(να βγω πρώτος και να μπαστακωθώ εδώ ;) δεν αναγνωρίζω ως έγκυρη την ψηφοφορία του σκατομάριου του χέζω την ψυχούλα του γαμημένου![]()
Ποιος άρχισε την ψηφοφορία?![]()
Εγω απορω για τις δικες μου πεντε ψηφους. Ενταξει Αλεξ,Βιολετα. Οι υπολοιποι;τελικά ψήφησα βοσκό![]()
Μαν τρεφεται απο ενα νημα σε ενα τσοντοσαιτ και με αμφιβολου "ποιοτητας" γυναικες για να αντεξει την σκληρη καθημερινοτητα.ανανδρο και τιποτενιο καταθλιπτικο βατραχι δεν εχεις ουτε τιμη ουτε υποληψη
ανανδρο και τιποτενιο καταθλιπτικο βατραχι δεν εχεις ουτε τιμη ουτε υποληψη
Μαν τρεφεται απο ενα νημα σε ενα τσοντοσαιτ και με αμφιβολου "ποιοτητας" γυναικες για να αντεξει την σκληρη καθημερινοτητα.
Τι περιμενες; ;)
θα τα λεμε απο το τηλεφωνοθα φύγω και θα κλαις πουτανίτσα πρόσεχε τι εύχεσαι ;)
Μαν τρεφεται απο ενα νημα σε ενα τσοντοσαιτ και με αμφιβολου "ποιοτητας" γυναικες για να αντεξει την σκληρη καθημερινοτητα.
Τι περιμενες; ;)
Εχουμε πληρη ομολογια κυριεs και κυριοιθα τα λεμε απο το τηλεφωνο![]()
![]()
ανανδρο και τιποτενιο καταθλιπτικο βατραχι δεν εχεις ουτε τιμη ουτε υποληψη
παλι τα ιδια;δεν είναι τσοντοσάιτ αλλά μπουρδελοσάιτκαι πού είδες τις γυναίκες
![]()
Εχουμε πληρη ομολογια κυριεs και κυριοι![]()
![]()
Για τα πρεζακια που κοιμασαι μαζι ελεγα. ;)δεν είναι τσοντοσάιτ αλλά μπουρδελοσάιτκαι πού είδες τις γυναίκες
![]()