kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
το μονο αξιωμα που εχει ειναι να μαζευει τα φλοκια απο τα τσοντοθρεντ μαν :-έχετε λυσσάξει σκύλες που πήρε αξίωμα το παλικάρι και ορίζει επίσημα τις τύχες του σάιτ![]()
ποια λεξη τονιζεις? ;)γέλα μαλάκα γέλα![]()
Ζηλευεις που εχει επιτυχια στις γυναικες. Κατι που εσυ ποτε δεν καταφερες. ;)σε ένα ιδανικό σάιτ δίχως κλώνους ο άλεξ θα είχε μαζέψει όλες τις ψήφους![]()
πως αισθανεσαι που εχουν επιστρατευθει ολοι οι κλωνοι για να μην βγεις πρωτος;δεν σε στεναχωρει και δεν σε θλιβει που δεν σε θελουν ουτε σε ενα σαιτ σαν το μπου;εγω λεω οτι κλαις γοερα πανω απο το πισακι σου ημιγυμνος τρωγοντας πατατακια και σιχτιριζεις την τυχη σου που σε εκανε ετσι.Ενα οκνηρο,καταθλιπτικο και ψυχολογικα απροσαρμοστο παιδι που βρηκε διεξοδο στο νετ,στις σαπιες πουτανες,στις σπουδες και στην Θρησκειαγέλα μαλάκα γέλα![]()
ποια λεξη τονιζεις? ;)
Ζηλευεις που εχει επιτυχια στις γυναικες. Κατι που εσυ ποτε δεν καταφερες. ;)
πως αισθανεσαι που εχουν επιστρατευθει ολοι οι κλωνοι για να μην βγεις πρωτος;δεν σε στεναχωρει και δεν σε θλιβει που δεν σε θελουν ουτε σε ενα σαιτ σαν το μπου;εγω λεω οτι κλαις γοερα πανω απο το πισακι σου ημιγυμνος τρωγοντας πατατακια και σιχτιριζεις την τυχη σου που σε εκανε ετσι.Ενα οκνηρο,καταθλιπτικο και ψυχολογικα απροσαρμοστο παιδι που βρηκε διεξοδο στο νετ,στις σαπιες πουτανες,στις σπουδες και στην Θρησκεια![]()
γαμημενοι κλωνοι ψοφο γαμω τα κοκκαλακια των δημιουργων τουςκοσνικ - 20 (18.5%)
ccss - 5 (4.6%)
niple - 3 (2.8%)
τσοπανης - 7 (6.5%)
Βιολετα - 22 (20.4%)
Ολλανδος - 2 (1.9%)
Μαριος - 5 (4.6%)
Μαντοκα - 0 (0%)
αλεξ - 15 (13.9%)
παπαζολ - 7 (6.5%)
λαστ - 8 (7.4%)
Μεμος - 14 (13%)
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτος βριζει το χριστιανισμο ρε μανη έκθεση φέρνει φίλους και εχθρούς ;) εγώ κι ο νότης δεν φοβόμαστε μιλάμε ανοιχτά ;)
Καλα μαλακα. Τα εχει χασει και κανει τρεις τρεις του κλωνους. Μιλαμε πλεον ουτε καν ιντρερνικη αξιοπρεπει διαθετει.κοσνικ - 20 (18.5%)
ccss - 5 (4.6%)
niple - 3 (2.8%)
τσοπανης - 7 (6.5%)
Βιολετα - 22 (20.4%)
Ολλανδος - 2 (1.9%)
Μαριος - 5 (4.6%)
Μαντοκα - 0 (0%)
αλεξ - 15 (13.9%)
παπαζολ - 7 (6.5%)
λαστ - 8 (7.4%)
Μεμος - 14 (13%)
![]()
![]()
![]()
![]()
ουτε καν εχθρους δεν εχεις απλα σε σιχαινονταιη έκθεση φέρνει φίλους και εχθρούς ;) εγώ κι ο νότης δεν φοβόμαστε μιλάμε ανοιχτά ;)
αυτος βριζει το χριστιανισμο ρε μαν![]()
αυτος βριζει το χριστιανισμο ρε μαν![]()
Καλα μαλακα. Τα εχει χασει και κανει τρεις τρεις του κλωνους. Μιλαμε πλεον ουτε καν ιντρερνικη αξιοπρεπει διαθετει.
Ο Αχαχουχας παιζει να ειναι πιο αξιοπρεπης. :S
ειμαι Χ.Ο.ρε παπαρα απλα δεν τον εχω αποκουμπι μου ;)θα τον περιμένουμε ως το τέλος ν'αλλάξει γνώμη ;)
κοσνικ - 20 (18.5%)
ccss - 5 (4.6%)
niple - 3 (2.8%)
τσοπανης - 7 (6.5%)
Βιολετα - 22 (20.4%)
Ολλανδος - 2 (1.9%)
Μαριος - 5 (4.6%)
Μαντοκα - 0 (0%)
αλεξ - 15 (13.9%)
παπαζολ - 7 (6.5%)
λαστ - 8 (7.4%)
Μεμος - 14 (13%)
![]()
![]()
![]()
![]()
ειμαι Χ.Ο.ρε παπαρα απλα δεν τον εχω αποκουμπι μου ;)![]()