memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
για κοιτα μεσα στη σουφρα σου μηπως ειναι εκει[size=50pt]Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΣΕ[/size]
για κοιτα μεσα στη σουφρα σου μηπως ειναι εκει[size=50pt]Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΣΕ[/size]
θα δειξει αλλα κρατα και μια πισινη ccss ειναι αυτοςδεν ειναι κανεις σε θεση να με απειλησει![]()
στον αγωνα
μηπως επαθες το συνδρομο του ΠΠου και μιλας στον εαυτο σου σε τριτο προσωπο?θα δειξει αλλα κρατα και μια πισινη ccss ειναι αυτος![]()
καμμια παγιδα
βρωμάει παγίδα ΒΡΩΜΑΕΙ![]()
μηπως επαθες το συνδρομο του ΠΠου και μιλας στον εαυτο σου σε τριτο προσωπο?![]()
παντα εδω εισαι ομως....
προς μεμοσαν..μηπως επαθες το συνδρομο του ΠΠου και μιλας στον εαυτο σου σε τριτο προσωπο?![]()
ε μα...χοντρό αυτό *P
κοσμα παμε για κανενα ορθιοχοντρό αυτό *P
δινω εμφαση με ωραιο τροπομηπως επαθες το συνδρομο του ΠΠου και μιλας στον εαυτο σου σε τριτο προσωπο?![]()
παντα εδω εισαι ομως....παντα...καθε ωρα και στιγμη....τρανη αποδειξη της ανυπαρξιας ζωης σου
![]()
προς μεμοσαν..
δεν ειναι κανεις σε θεση να με απειλησει
καλα, οποτε δεν ειναι εδω ο πιεξ75 , παρτακι κανεις, κατσε να μπει σε βαλει λιγο στην θεση σου Wink
[move] μεμο νεα απαντηση σταμ[/move]
να το κοιταξεις ομως τωρα που ειναι νωριςδινω εμφαση με ωραιο τροπο![]()
έρχομαι να ενώσουμε τα τίποτα μανμόνο που το δικό μου είναι προσωρινό εγώ έχω τα φόντα
εσύ θα μείνεις με τον νώντα
![]()
σορρυ μαν, αλλα δε γαμαω στρακιαέρχομαι να ενώσουμε τα τίποτα μανμόνο που το δικό μου είναι προσωρινό εγώ έχω τα φόντα
εσύ θα μείνεις με τον νώντα
![]()
πως αισθάνεσαι που ο νωντισμος είναι πασε στο σαιτ;;;παντα εδω εισαι ομως....παντα...καθε ωρα και στιγμη....τρανη αποδειξη της ανυπαρξιας ζωης σου
![]()