st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.479
- Πόντοι
- 366
σωστο κι αυτο...ηταν ντεφορμε σημερα, το διαπιστωσα κι εγωαφου λακισε εγω φταιω;![]()
νεξτ ταϊμ γουιλ μπι μπετερ
καλη συνεχεια
σωστο κι αυτο...ηταν ντεφορμε σημερα, το διαπιστωσα κι εγωαφου λακισε εγω φταιω;![]()
αφου λακισε εγω φταιω;![]()
εχεις δικιο για τον μπολντυΕννοείται.Για ποιο λόγο τα θες;
Ο μπόλντης δεν τα δίνει στο πιάτο, σε πετάει στα βαθιά να ζοριστείς μόνος σου.
![]()
;)σωστο κι αυτο...ηταν ντεφορμε σημερα, το διαπιστωσα κι εγω
νεξτ ταϊμ γουιλ μπι μπετερ
καλη συνεχεια
Μην ακούς κανέναν ρε δάσκαλε.![]()
![]()
Άστους να λένε.
προσπαθω να ειμαι σχετικος ;)
λοιπον μην τον πολυ-ζοριζεις, βαλτον ως εξωτερικο (οπως προ-ειπες) και μεσω προγράμματος προσπαθησε να σωσεις οτι μπορεις...δεν νομιζω να χεις αλλες επιλογες....πρωτα ομως δες οπως σου πα για bad sectors
αυτα κι αλλη φορα μπακάπια...
νυχτα
τυπος ;)Καληνύχτα.![]()
Του λαπτοπ; Ζορίζεται δηλαδή;
Οχι του πυργου. Desktop εχω και βλεπω οτι ειναι ενα ανεμιστηρακι πανω στην μητρικη που γραφει Intel λες να ειναι του επεξεργαστη? θα μπω καμια μερα στο BIOS να τσεκαρω θερμοκρασιες.
καληνυχτω εχω και σκληρη δουλεια αυριο![]()
![]()
Ναι. Για να λέει intel...
Ο επεξεργαστής όμως όταν παραζεστένεται κάνει restart μόνος του για να προστατευτεί. έτσι νομίζω δηλαδή.
Δεν ξερω θα δω εδω ειχα παει σε εναν μαλέα και μου αλλαξε μητρικη χωρις να χρειαζεται εκανε επανεκκινησεις παλιοτερα.
Τελικα εφταιγε το κουτι :S
Το 'χεις ποτέ καθαρίσει τον πύργο καταλάθος; Πού και πού θέλει ξεσκόνισμα, ειδικά τα ανεμιστηράκια γιατί μαζεύουν σκόνη που βλέπεις μόνο σε θάλαμο οπλιτών.
Μπορεί επίσης να έχει χαλάσει το ρουλεμαν μέσα στο ανεμιστηράκι γι' αυτό να κάνει θόρυβο
Μου τον καθαρισαν πριν κανα διμηνο. Θα παω να το δω αλλα βαριεμαι.
Πιστεύεις ότι η μαντόκα έχει πει στις φίλες της ότι βγαίνει με μέλη από το μπουρδέλα ή θα ντρέπεται;
Η μαντοκα ειναι ωραιο τυπακιπαρολαυτα δεν ξερω. Γιατι δεν ρωτας την ιδια?
μηπως ντρεπεσαι?![]()
Πιστεύεις ότι η μαντόκα έχει πει στις φίλες της ότι βγαίνει με μέλη από το μπουρδέλα ή θα ντρέπεται;
Ναι. Γιατί αυτές πως κανονίζουν πονηρά ραντεβουδάκια κιόλας με τύπους από τα φατσομπούκια;