Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (0 μέλη και 66 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
τυπε δεν τον παρακολουθεις καλα!
καπου εγραψε οτι εκανε αυτο που δεν εκανε χθες ;)
ασε λιγο την φαντασια πιο ελευθερη....μην την περιοριζεις εκει που θες να την πας "εσυ" ;)
:thumbsup: :thumbsup:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τυπε δεν τον παρακολουθεις καλα!
καπου εγραψε οτι εκανε αυτο που δεν εκανε χθες ;)
ασε λιγο την φαντασια πιο ελευθερη....μην την περιοριζεις εκει που θες να την πας "εσυ" ;)

Καλά συγνώμη. Που να φανταστώ ότι είχε Πάκηδες με τέτοιον καιρό;

γιατι τον ζηλευεις;επειδη εχει ολο το μελλον μπροστα του;

Να ζηλεύεις εμάς τους νέους γιατί έχουμε το μέλλον μπροστά μας, εντάξει. Αλλά να σου γίνεται η νεότητα εμμονή και ερωτικό πάθος είναι ψυχανωμαλία. Συμφιλιώσου με την ηλικία σου και μην προσπαθείς να αλλάξεις αυτό που δε μπορείς.

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Καλα που μου το ειπες τωρα εχω κατι κωδικες να τους γραψω σε ενα cd και να έχω backup. Αλλα δεν νομιζω να χαθηκαν ολα λογικα ενας τεχνικος μπορει να σου πει το εψαξες καθολου μονη σου?

Έβαλα έναν ssd στην θεση του,  δύναμη λέμε.  :rockon: :rockon: το μόνο θετικό της ιστορίας. Το λαπτοπ είναι παλιό, αφού έφαγα 1-2 μέρες  να αποφασίσω αν θα αφήσω τα xp ή αν θα βάλω τα 7 (τελικά xp άφησα). Έβαλα τον πεθαμένο στην θέση του δεύτερου σκληρού και τα windows δεν την παλεύαν με τίποτα, μάλλον επειδή ο ψόφιος είχε ένα partition, το οποίο δεν αναγνώριζαν. Αφού κόλλησε το σύμπαν και άκρη δεν έβγαλα, τρέχω ένα live cd Xubuntu μπας και πάρω τίποτα. Ξεκίνησα το copy paste και μόλις συναντούσε κάνα corrupted αρχείο σταματούσε η διαδικασία, πάπαλα και εκέι. Θα πρέπει να βρω κάνα πρόγραμμα που να μην σταματάει μόλις συναντάει κατεστραμμένα αρχεία, να πηγαίνει στο επόμενο μήπως έτσι σωθεί τίποτα. Τώρα αγόρασα μια θήκη να τον βάλω για να μπορώ να παίξω πιο εύκολα.
Έπρεπε να τον ακούσεις πως σφύριζε όταν τα κακάρωνε ο καημένος.   >:(

Είδα κάτι εταιρίες που του αλλάζουν  κεφαλή και καλά και μπορεί τέλος πάντων να γίνει δουλειά, αλλά είναι πολύ πιασοκωλέ.  :P

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Καλά συγνώμη. Που να φανταστώ ότι είχε Πάκηδες με τέτοιον καιρό;

Να ζηλεύεις εμάς τους νέους γιατί έχουμε το μέλλον μπροστά μας, εντάξει. Αλλά να σου γίνεται η νεότητα εμμονή και ερωτικό πάθος είναι ψυχανωμαλία. Συμφιλιώσου με την ηλικία σου και μην προσπαθείς να αλλάξεις αυτό που δε μπορείς.
η στερεψες η δεν εισαι φορμα και επαναλαμβανεσαι ;) περιμενω κατι καλυτερο για να τοποθετηθω  :2on1:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ετσι με ελεγε μονο αυτος που εψαχνε την πενυ . το ξερεις?  :)

Που να τον ξέρω; Κάπου το είδα γραμμένο και μου άρεσε. Δεν αστειεύομαι σχετικά με το Σταμάτη. Καλή η πλάκα, αλλά το παιδί γυροφέρνει ένας έμπειρος πούστης.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Που να τον ξέρω; Κάπου το είδα γραμμένο και μου άρεσε. Δεν αστειεύομαι σχετικά με το Σταμάτη. Καλή η πλάκα, αλλά το παιδί γυροφέρνει ένας έμπειρος πούστης.
παλι τα ιδια; :2on1: ελα μπορεις και καλυτερα.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
Έβαλα έναν ssd στην θεση του,  δύναμη λέμε.  :rockon: :rockon: το μόνο θετικό της ιστορίας. Το λαπτοπ είναι παλιό, αφού έφαγα 1-2 μέρες  να αποφασίσω αν θα αφήσω τα xp ή αν θα βάλω τα 7 (τελικά xp άφησα). Έβαλα τον πεθαμένο στην θέση του δεύτερου σκληρού και τα windows δεν την παλεύαν με τίποτα, μάλλον επειδή ο ψόφιος είχε ένα partition, το οποίο δεν αναγνώριζαν. Αφού κόλλησε το σύμπαν και άκρη δεν έβγαλα, τρέχω ένα live cd Xubuntu μπας και πάρω τίποτα. Ξεκίνησα το copy paste και μόλις συναντούσε κάνα corrupted αρχείο σταματούσε η διαδικασία, πάπαλα και εκέι. Θα πρέπει να βρω κάνα πρόγραμμα που να μην σταματάει μόλις συναντάει κατεστραμμένα αρχεία, να πηγαίνει στο επόμενο μήπως έτσι σωθεί τίποτα. Τώρα αγόρασα μια θήκη να τον βάλω για να μπορώ να παίξω πιο εύκολα.

Είδα κάτι εταιρίες που του αλλάζουν  κεφαλή και καλά και μπορεί τέλος πάντων να γίνει δουλειά, αλλά είναι πολύ πιασοκωλέ.  :P
εχετε πραξει σωστα μεχρι στιγμης...
αφου και το λινουξακι δεν μπορεσε μαλλον δεν, αλλα δεν εχετε να χασετε τιποτα, συνεχιστε με κανα προγραμμα για data recovery

α επισης δειτε λιγο τη φυσικη κατασταση του δισκου...προτεινω το θα σας βγαλει αμεσως τι γινεται...
αν ειναι κατω απο 50% healthy, οριακα οτι μπορεσετε να παρετε αυτα που δεν ειναι σε bad sectors (μεσω προγραμματος βεβαια ή ισως και λειτουργικου)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Μόνος σου θα τοποθετήσαι; Που είναι ο σύμμαχος που μας υποσχέθηκες;
το σταματακη εχει δουλειες ;) απο κοντα αν και φοβαται λεει μην του αρπαξεις το καυλι του και του το κανεις παπαρα απο τα σαλια.Το καυλι στην φωτο σου απο κανα προγενεστερο γαμια σου ειναι;εισαι μικροτσουτσουνος και επειδη εδω ειναι χυμα ειπες να κρυψεις την ανεπαρκεια σου με μια κλεμμενη φωτο;το ξερει αυτο που εκανες ο πρωην εραστης σου;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

εγω εχω θορυβο καποιες φορες απο το ανεμιστηρακι

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
εχετε πραξει σωστα μεχρι στιγμης...
αφου και το λινουξακι δεν μπορεσε μαλλον δεν, αλλα δεν εχετε να χασετε τιποτα, συνεχιστε με κανα προγραμμα για data recovery

α επισης δειτε λιγο τη φυσικη κατασταση του δισκου...προτεινω το θα σας βγαλει αμεσως τι γινεται...
αν ειναι κατω απο 50% healthy, οριακα οτι μπορεσετε να παρετε αυτα που δεν ειναι σε bad sectors (μεσω προγραμματος βεβαια ή ισως και λειτουργικου)

Σχετικό σας βρίσκω με το αντικείμενο. Ευχαριστώ :)
Είχα ελπίδες επειδή φόρτωνε boot loader menu, κακώς τώρα που το σκέφτομαι γιατί απαιτείται μια περιοχή 512 kb το πολύ για κάτι τέτοιο, ενώ windows και linux που θέλoυν mb η και gb δεδομένων για να φορτώσουν δεν έμπαινε πουθενά βέβαια. Έχει πάθει χοντρή ζημιά πάντως.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Είχα ελπίδες επειδή φόρτωνε boot loader menu, κακώς τώρα που το σκέφτομαι γιατί απαιτείται μια περιοχή 512 kb το πολύ για κάτι τέτοιο, ενώ windows και linux που θέλoυν mb η και gb δεδομένων για να φορτώσουν δεν έμπαινε πουθενά βέβαια. Έχει πάθει χοντρή ζημιά πάντως.
να μου δειξεις να βαλω και λινουξ :grin: μου ειχε πει ο μπολντυς αλλα τα εκανα μανταρα  :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
προσπαθω να ειμαι σχετικος ;)
λοιπον μην τον πολυ-ζοριζεις, βαλτον ως εξωτερικο (οπως προ-ειπες) και μεσω προγράμματος προσπαθησε να σωσεις οτι μπορεις...δεν νομιζω να χεις αλλες επιλογες....πρωτα ομως δες οπως σου πα για bad sectors

αυτα κι αλλη φορα μπακάπια...

νυχτα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
τυπε (CCSS13) περιμενα δυνατη κονταρομαχια, αλλα ηταν χλιαρα τα πραγματα....σουπιτσα....
κριμα τα ποπ κορν κι η κοκα....
:grin:

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
να μου δειξεις να βαλω και λινουξ :grin: μου ειχε πει ο μπολντυς αλλα τα εκανα μανταρα  :grin:

Εννοείται.  :sunglasses: Για ποιο λόγο τα θες; :grin: Ο μπόλντης δεν τα δίνει στο πιάτο, σε πετάει στα βαθιά να ζοριστείς μόνος σου.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom