LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
αγχωνεσαι;βρες και εσυ γυναικα μπορεις
Εγώ φταίω βρε που ενδιαφέρομαι, γιατί σε βλέπω πολύ στην τσίτα τελευταία
αγχωνεσαι;βρες και εσυ γυναικα μπορεις
οχι πολλα πραγματα.Τον βατραχο κουραρο και προσπαθω και τον νικ αλλα αυτος ειναι πολυ δυσκολη περιπτωση
θοραζινη τυπε, γνωστης και της ψυχιατρικης (φαρμακευτικης)!!!! ;)
Καλα ειμαι εσυ? τι επαθες?
ισως στην αρχη ναι αλλα εμαθα απο τα λαθη μουΕγώ φταίω βρε που ενδιαφέρομαι, γιατί σε βλέπω πολύ στην τσίτα τελευταία
ειμαι νεος,αισθανομαι νεος,φαινομαι νεοτερος και κυκλοφορω με πιτσιρικες.Εσυ απλα φαντασιωνεσαι ενα θυληκο κοιταγμα,ενα φιλι,μια σημασια να σου δωσουν.![]()
Boot disk failure, χάνω ό,τι είχα μέσα μάλλον. Και μου είχε βγάλει ένα warning στην θερμοκρασία (airflow temperature) με το aida64, αλλά δεν το έλαβα υπόψη.
Εγώ φταίω βρε που ενδιαφέρομαι, γιατί σε βλέπω πολύ στην τσίτα τελευταία
το παλικαρακιπου μου λεγες, με το ροζ ποδηλατο, το περφεκτο και τα ρείμπαν ε?οχι πολλα πραγματα.Τον βατραχο κουραρο και προσπαθω και τον νικ αλλα αυτος ειναι πολυ δυσκολη περιπτωση![]()
ναι αλλα δεν τα λεω εγω αλλα ο περιγυρος μου ;) εσυ για περιγυρο εχεις το πισακι σου με πεντιουμ4 λογω αφραγκιας,τους 4 τοιχους του μικρου δωματιου σου,τους γονεις σου να σε ενοχλουν,τις ενεσεις σου και το ραντεβου στον ψυχιατρο καθε 15 μερεςΕπιβεβαιώνεις τη θεωρία του Φρόυντ σχετικά με την ομοφυλοφιλία: Ό,τι ο πούστης επιθυμεί ερωτικά αυτό που θα ήθελε να είναι.
Είσαι ένας μπάρμπας 40ετής μαγκούφης χωρίς στον ήλιο μοίρα που έχασε πολλές ευκαιρίες στη ζωή του, όχι τόσο από έλλειψη ικανοτήτων, όσο από μοιρολατρεία, επειδή δεν πίστευε στον εαυτό του και την τύχη του.
Αλλά τώρα που κατάλαβες είναι αργά. Γι' αυτό βαυκαλίζεσαι ότι είσαι νέος και ότι εμφανισιακά φαίνεσαι μικρότερος από την ηλικία σου. Το αδύναμο μυαλό σου δεν άντεξε το κόστος της αποτυχίας και δραπέτευσε στον κόσμο του φαντασιακού.
Τότε ήταν που ξύπνησαν και οι ανώμαλες επιθυμίες σου για νεαρή ανδρική σάρκα.
ε στρωνει λιγο του αλλαζω δοσεις συνεχειατο παλικαρακιπου μου λεγες, με το ροζ ποδηλατο, το περφεκτο και τα ρείμπαν ε?
δεν το γνωριζω το παλικαρι, αλλα πρεπει να ναι δυσκολη περιπτωση το τυπακι
οχι πολλα πραγματα.Τον βατραχο κουραρο και προσπαθω και τον νικ αλλα αυτος ειναι πολυ δυσκολη περιπτωση![]()
Tι windows εχεις?Boot disk failure, χάνω ό,τι είχα μέσα μάλλον. Και μου είχε βγάλει ένα warning στην θερμοκρασία (airflow temperature) με το aida64, αλλά δεν το έλαβα υπόψη.
θοραζινη τυπε, γνωστης και της ψυχιατρικης (φαρμακευτικης)!!!! ;)
Ο σταματακης ειναι φιλος μου και αυτον θα βαλω πρωτα να σε γαμησει να το ευχαριστηθεις ;)
ποσο λαχταρας εστω και μια καληνυχτα απο μια κοπελα.Πως θες να δοκιμασεις εστω πως ειναι να συνοδευεις ενα θυληκο πλασμα.Μην τα παρατας.Οταν γινεις καλα και σου περασουν οι κρισεις μπορεις να προσπαθησεις.Πιστεψε το ;)Πως να μην είναι στην τσίτα; Κάνει καθόλου σεξ; Απόψε έκανε τον συνοδό-καληνυχτατζή.Μετά βέβαια θα πήγε παρκάδα αλλά με τη βροχή σκόρπισαν οι πάκηδες.
όταν της είπες "καληνυχτα" κούνησες και τα δαχτυλάκια;![]()
Στη "φαρμακευτική" πέταξε τα νιάτα του. Τώρα πια προσπαθεί να πείσει ένα νεαρό να πάνε μαζί σε οίκο ανοχής. Θλιβερή περίπτωση.
Το ξέρει η μάνα του ότι θέλεις να τον συνοδεύσεις σε μπουρδέλο;![]()
κοιτα χαρες η λουγκρα.
ετσι με ελεγε μονο αυτος που εψαχνε την πενυ . το ξερεις?Μωρή σερβιέτα Τάφταρ
τυπε δεν τον παρακολουθεις καλα!Πως να μην είναι στην τσίτα; Κάνει καθόλου σεξ; Απόψε έκανε τον συνοδό-καληνυχτατζή.Μετά βέβαια θα πήγε παρκάδα αλλά με τη βροχή σκόρπισαν οι πάκηδες.
γιατι τον ζηλευεις;επειδη εχει ολο το μελλον μπροστα του;επειδη τον κανουν κεφι μεχρι και οι πουτανες;τα δικα σου μειονεκτηματα και κομπλεξ αντιμετωπισε τα και μην κανεις σαν πικραμενη τραβελωΣτη "φαρμακευτική" πέταξε τα νιάτα του. Τώρα πια προσπαθεί να πείσει ένα νεαρό να πάνε μαζί σε οίκο ανοχής. Θλιβερή περίπτωση.
Το ξέρει η μάνα του ότι θέλεις να τον συνοδεύσεις σε μπουρδέλο;![]()
γεια σου ταφταρκοιτα χαρες η λουγκρα.ετσι με ελεγε μονο αυτος που εψαχνε την πενυ . το ξερεις?
![]()