Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
:rolleyes:
θοραζινη τυπε, γνωστης και της ψυχιατρικης (φαρμακευτικης)!!!!  ;)
οχι πολλα πραγματα.Τον βατραχο κουραρο και προσπαθω και τον νικ αλλα αυτος ειναι πολυ δυσκολη περιπτωση :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ειμαι νεος,αισθανομαι νεος,φαινομαι νεοτερος και κυκλοφορω με πιτσιρικες.Εσυ απλα φαντασιωνεσαι ενα θυληκο κοιταγμα,ενα φιλι,μια σημασια να σου δωσουν. :zfuck:

Επιβεβαιώνεις τη θεωρία του Φρόυντ σχετικά με την ομοφυλοφιλία: Ό,τι ο πούστης επιθυμεί ερωτικά αυτό που θα ήθελε να είναι.

Είσαι ένας μπάρμπας 40ετής μαγκούφης χωρίς στον ήλιο μοίρα που έχασε πολλές ευκαιρίες στη ζωή του, όχι τόσο από έλλειψη ικανοτήτων, όσο από μοιρολατρεία, επειδή δεν πίστευε στον εαυτό του και την τύχη του.

Αλλά τώρα που κατάλαβες είναι αργά. Γι' αυτό βαυκαλίζεσαι ότι είσαι νέος και ότι εμφανισιακά φαίνεσαι μικρότερος από την ηλικία σου. Το αδύναμο μυαλό σου δεν άντεξε το κόστος της αποτυχίας και δραπέτευσε στον κόσμο του φαντασιακού.

Τότε ήταν που ξύπνησαν και οι ανώμαλες επιθυμίες σου για νεαρή ανδρική σάρκα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Boot disk failure, χάνω ό,τι είχα μέσα μάλλον.  Και μου είχε βγάλει ένα warning στην θερμοκρασία (airflow temperature) με το aida64, αλλά δεν το έλαβα υπόψη.

Καλα που μου το ειπες τωρα εχω κατι κωδικες να τους γραψω σε ενα cd και να έχω backup. Αλλα δεν νομιζω να χαθηκαν ολα λογικα ενας τεχνικος μπορει να σου πει το εψαξες καθολου μονη σου?

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ φταίω βρε που ενδιαφέρομαι, γιατί σε βλέπω πολύ στην τσίτα τελευταία

Πως να μην είναι στην τσίτα; Κάνει καθόλου σεξ; Απόψε έκανε τον συνοδό-καληνυχτατζή.Μετά βέβαια θα πήγε παρκάδα αλλά με τη βροχή σκόρπισαν οι πάκηδες.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
οχι πολλα πραγματα.Τον βατραχο κουραρο και προσπαθω και τον νικ αλλα αυτος ειναι πολυ δυσκολη περιπτωση :grin:
το παλικαρακιπου μου λεγες, με το ροζ ποδηλατο, το περφεκτο και τα ρείμπαν ε?
δεν το γνωριζω το παλικαρι, αλλα πρεπει να ναι δυσκολη περιπτωση το τυπακι

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Επιβεβαιώνεις τη θεωρία του Φρόυντ σχετικά με την ομοφυλοφιλία: Ό,τι ο πούστης επιθυμεί ερωτικά αυτό που θα ήθελε να είναι.

Είσαι ένας μπάρμπας 40ετής μαγκούφης χωρίς στον ήλιο μοίρα που έχασε πολλές ευκαιρίες στη ζωή του, όχι τόσο από έλλειψη ικανοτήτων, όσο από μοιρολατρεία, επειδή δεν πίστευε στον εαυτό του και την τύχη του.

Αλλά τώρα που κατάλαβες είναι αργά. Γι' αυτό βαυκαλίζεσαι ότι είσαι νέος και ότι εμφανισιακά φαίνεσαι μικρότερος από την ηλικία σου. Το αδύναμο μυαλό σου δεν άντεξε το κόστος της αποτυχίας και δραπέτευσε στον κόσμο του φαντασιακού.

Τότε ήταν που ξύπνησαν και οι ανώμαλες επιθυμίες σου για νεαρή ανδρική σάρκα.
ναι αλλα δεν τα λεω εγω αλλα ο περιγυρος μου ;) εσυ για περιγυρο εχεις το πισακι σου με πεντιουμ4 λογω αφραγκιας,τους 4 τοιχους του μικρου δωματιου σου,τους γονεις σου να σε ενοχλουν,τις ενεσεις σου και το ραντεβου στον ψυχιατρο καθε 15 μερες  :) την νεαρη αντρικη σαρκα την φαντασιωθηκες στο πρωτο δεκαπενταλεπτο της θοραζινης που εισαι στην μεγκλα.Ο σταματακης ειναι φιλος μου και αυτον θα βαλω πρωτα να σε γαμησει να το ευχαριστηθεις  ;)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
το παλικαρακιπου μου λεγες, με το ροζ ποδηλατο, το περφεκτο και τα ρείμπαν ε?
δεν το γνωριζω το παλικαρι, αλλα πρεπει να ναι δυσκολη περιπτωση το τυπακι
ε στρωνει λιγο του αλλαζω δοσεις συνεχεια :grin: ευελπιστω να στρωσει και ο νικ.Θα ειμαι στην βιβλιογραφια ετσι και τα καταφερω  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

όταν της είπες "καληνυχτα" κούνησες και τα δαχτυλάκια; :birdman:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
:rolleyes:
θοραζινη τυπε, γνωστης και της ψυχιατρικης (φαρμακευτικης)!!!!  ;)

Στη "φαρμακευτική" πέταξε τα νιάτα του. Τώρα πια προσπαθεί να πείσει ένα νεαρό να πάνε μαζί σε οίκο ανοχής. Θλιβερή περίπτωση.

Ο σταματακης ειναι φιλος μου και αυτον θα βαλω πρωτα να σε γαμησει να το ευχαριστηθεις  ;)

Το ξέρει η μάνα του ότι θέλεις να τον συνοδεύσεις σε μπουρδέλο; :2funny:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Πως να μην είναι στην τσίτα; Κάνει καθόλου σεξ; Απόψε έκανε τον συνοδό-καληνυχτατζή.Μετά βέβαια θα πήγε παρκάδα αλλά με τη βροχή σκόρπισαν οι πάκηδες.
ποσο λαχταρας εστω και μια καληνυχτα απο  μια κοπελα.Πως θες να δοκιμασεις εστω πως ειναι να συνοδευεις ενα θυληκο πλασμα.Μην τα παρατας.Οταν γινεις καλα και σου περασουν οι κρισεις μπορεις να προσπαθησεις.Πιστεψε το  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Στη "φαρμακευτική" πέταξε τα νιάτα του. Τώρα πια προσπαθεί να πείσει ένα νεαρό να πάνε μαζί σε οίκο ανοχής. Θλιβερή περίπτωση.

Μλκα νωντα εσυ εισαι?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
τυπε δεν τον παρακολουθεις καλα!
καπου εγραψε οτι εκανε αυτο που δεν εκανε χθες ;)
ασε λιγο την φαντασια σου πιο ελευθερη....μην την περιοριζεις εκει που θες να την πας "εσυ" ;)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166

γιατι τον ζηλευεις;επειδη εχει ολο το μελλον μπροστα του;επειδη τον κανουν κεφι μεχρι και οι πουτανες;τα δικα σου μειονεκτηματα και κομπλεξ αντιμετωπισε τα και μην κανεις σαν πικραμενη τραβελω :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom